.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

ТОХА - ВАРНА ?!?

Значи сега съм 8 клас във основно училище и искам да кандидатствам във Тоха след тази година искам с Готварство но незнам какъв успех ми трябва и ако не ме приемат искам във същото училище като Хлебар Сладкар но и там незнам какъв успех ми трябва моля ви който знае да ми пише ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тука,в моя град не се иска някакъв си голям успех..Братовчедка ми влезе там с 3..Но ти не се оставяй,учи,за да ти е по-голям бала и за да си сигурна,че ще можеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    ти в кой град си ?

Повече от фен
    и съм момче

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kingkong23
    ти в кой град си ?
    Русе..
    и съм момче
    Опа..Сори
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    няма проблем но аз съм от Варна и незнам дали е същото

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми аз съм от Варна и затам попринцип знам, че лесно се влиза. Пък и след 8ми клас, мисля че ще ти е по лесно. Но все пак гледай да нямаш мноооого слаб успех. Миналата година, когато аз влизах, баловете бяха доста ниски за след 7ми клас, пък за след 8ми сигурно още по ниски. Имам предвид, че е добре да си изкараш хубавите оценки и да си влезеш. Пък и миналата година за готварството след 8ми клас кандидастване ти искат оценката по Бел, Мат и Химия. А за хлебар- сладкар пак същото. Мисля, че влезеш доста лесно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Мхм и аз така мисля разбрах че по химия , бг и мат всяка оценка се умножава по 3 и се събира резултата ако е над 29 ще ма приемат Поне това видях в официалния сайт на училището

Между другото и ти ли си в ТОХА

Голям фен Аватара на dimi93

Re: ТОХА - ВАРНА ?!?

Значи сега съм 8 клас във основно училище и искам да кандидатствам във Тоха след тази година искам с Готварство но незнам какъв успех ми трябва и ако не ме приемат искам във същото училище като Хлебар Сладкар но и там незнам какъв успех ми трябва моля ви който знае да ми пише ?
    Ами до колкото знам бала за тоха е нисък! Считай вече, че си влязла!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Повече от фен
    Само едно немога да разбера , защо бала е нисък тъй както ТОХА се смята за едно от най елитните училища във Варна ?

Град
    Варна
    Аз не съм от ТОХА. Но Тоха не смятам, че е едно от най елитните. За мен нащо е елитно, езиковите. Тоха лесно се влиза.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    еми незнам за мене е елитно и много ми харесва ам само да попитам Професионална гимназия по туризъм Професор д-р Асен Златаров-Варна

това ли е цялото име на училището

Град
    Варна
    да

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    нз ама знам че в ТОХА Шумен някой казват че е било голям купон !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Варна
    За тоха шумен гарантирам яко си е ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си