- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как изглеждахте на първа среща?
Темата ми може да е банална , но ... на мен ми е интересно да разбера от момичетата в форума на първата си среща с момче как бяхте облечени,бяхте ли гримирани,имахте ли прическа поне такава с обем или нещо подобно като за в домашни условия?Държите ли на първа среща да изглеждате добре въпреки,че си харесвате и естествената красота и не ви пука след това как ще ви приеме момчето без грим и по домашни дрехи което е съвсем нормално в ежедневието...Аз бях със черен сатенен панталон по тялото с ботуши до коленете,с лилава блуза,косата на вафлички,леко гримирана с гланц,спирала и черен молив...Очаквам отговори!![]()
Пиете ли противозачатъчни преди първа среща?!!!
Първоначално написано от w0sh
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А що направо не пусна снимка?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Тия ботуши до коленете само на мен ли не ми харесват?
Ами аз ги обожавам то си е въпрос на вкус и който мисли да не дава компитентни мнения моля изобщо да не пише...някои потребители освен да четат и пресмиват друго незнаят...Незнаят какво е да помогнеш чрез собственото си мнение или да отговори нормално...много са интересни като се правят на маймуни!Първоначално написано от LadyDi
![]()
Първоначално написано от Mariolcheto
ВТФ ? Очакваш компетентно мнение от компетентен човек как е бил облечен на първата си компетентна среща ?!
Няма лошо да не знаеш, ама седиш зад компютър и си в графата на "дигиталното" поколението, можеше да провериш какво е значението на думата и как точно се пише, за да не бъдеш "пресмивана" от нас - маймуните.
С тесни дънки..Презрамки..Коса - топирана..Грим - спирала,глан и черен молив..
А и то първата ми среща беше неочаквана..Бях с нашите на гости (у една приятелка на майка ми) и той ме покани да излезем
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
колко взимаш на час?Първоначално написано от SmilezZz
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Eм..грешка сруПървоначално написано от ZipFail
При мен беше абсолютно същото!!!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
сру?Първоначално написано от Mariolcheto
абе я дайте една - две снимки на 'топирана' прическа, че не зацепвам за какво иде реч.
http://prikachi.com/files/544632v.jpgПървоначално написано от machoka
Хубавата топирана коса трябва да доближава формата и обема на телевизор
пффф България наистина стана кифладжийницата на Балканите май....от мн захарни изделия диабет ще хванем,ей...пък ище затлъстеем жестоко
![]()
![]()
иначе нищо особено-дрехите нормалните -дънки,кецове,тениска ,грим 1 грам-молив игланц,пффф даже кафе не бях пила![]()
Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
![]()
Бях облечена нормално-дънки и блузка![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Serseri91
sorry
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
![]()
Лятото задължително с ботуши. Аз винаги ходя на първа среща с коженото яке. Дори и да е лятото 30 градуса!
Grumpy old madman
Що да не ми е компитентно мнението?Първоначално написано от Mariolcheto
Аз ти казвам, че тия ботуши са кич. За прическата да не говорим.
Raybeez, то че има по-фрапантни неща - има. Въпросът е що се хвалят с тях.
И все пак... що да ми е некомпитентно мнението? Нито съм се прЕсмивала, нито нищо![]()