.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: pomoshtttttttttttt

Hybrid View

pomoshtttttttttttt

znachi ot skoro (ot 3 meseca bez 8 dena) hodq s edno momche. Nashata lubow ne e tipichnata.Zapoznahme se ot internet.... no sme ot razlichni gradowe - WRAZKA OT RAZSTOQNIE... :( Wse oshte ne sme se wijdali,moite roditeli ne znaqt za towa... no mi kajete kak da se izmakna ot roditelite si za 1 den za da otida pri negoooo :smt089 :smt089 :smt089

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    24 часа имаш да си кирилизираш темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Какво е разтоянието м/у градовете? На 13 (като съдя по nickname ти) не мисля, че е много разумно да го правиш .. а и тези връзки по интернет ^^ Честно не те ли е страх ..?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ходите, но още не сте се виждали. Виж, най-хубаво е да не се занимаваш. И го накарай първи да дойде до твоя град да се видите. Вземи приятелки със себе си за всеки случай.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Къде си тръгнала? Ти чуваш ли се? Вярваш ли му? Какво може да стане ако отидеш там? Въобще имаш ли средства, къде ще отседнеш? И не се знае каква ще е реакцията ти, когато го видиш на живо. Там ще си в друг град, мислиш ли, че ще можеш да реагираш адекватно ако се случи нещо?
    Малка си... след няколко годинки можеш да си позволиш подобно нещо, но сега не е за предпочитане.
    Пишете си по скайп, говорете си по телефона, ако толкова искате да се видите - нека той да дойде при теб.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си