- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАКАНЦИЯ !! =D
OoOoO Супер ми е кофти всички ще си марзелуват а аз ще патувам пак наще искът на Гърция (ненавиждам я (puke)![]()
![]()
![]()
![]()
) ще преспим една нощ и ще се прибираме .... НЕИСКАМ хора ;( иначе после ще наваксвам (party)
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
С мен ли ще лежиш?![]()
![]()
Иначе аз съм си във ваканция от седмица и нещо (не съм пипвал по нищо от седмица), а т днеска официално. Часовете бяха по 40 минути, но както вече казах изощо не ми пукаше...аз буквално заради срядата ходя на даскало (1. Физика, 2.Музика, 3.Информатика, 4.Информатика, 5.ФВС, 6.Рисуване, 7.Руски)...Иначе утре ще се спи до към 1-2
![]()
Lexynnka
Аз ще си бъда в града сиг, няма да пътувам. По цял ден кафета, разходки, пак кафета, дискотека, вкъщи да спя.И последния ден ще уча.
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
Ае честитоо![]()
nicolepcd
ОО Сашо, просто така ми се иска ей сега лаптопа, да се изглеееегна едно хубаво, да си решавам домашните на компа иии всичко ще е окей, ама ти ще помагаааш.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Йес беееЦял ден повтарям само тва
Малко почивка няма да ми се отрази никак зле
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
И ние си земаме благословията и отиваме в скайп.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оооооооооооооооооо ваканцияяяя
мн ще пияяяяя . от обед съм почнала![]()
![]()
![]()
![]()
наздраве
ще бъде ебати тъпата ваканция
всички заминават нанякъде ;/
само 2-3 останаха та явно с тях ще цикля![]()
МОМИЧЕ!
Сейм .. всичките приятели по села ..Първоначално написано от cookie_master
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Моята пък ще си е добра. Книжки, симс, от време на време ще излизам... найс.![]()
Аз за ваканцията смятам, че цял ден ще се разхождам с приятели. Ще карам колело. Ще ритам в двора на даскалото. Но моята ваканция (каквато си я представям тук, започва от 5-ти, защото до тогава съм на село![]()
)
Аз пък бях заминал към леглото, да гледам филмПървоначално написано от mArMaLaDkA
.... Нищо, и днеска е ден
![]()
Lexynnka
I love ваканциятааааКато пуснат кон на свобода съм егаси
А ваканциятаа .. до 4 съм в малкият си град и ще карам Великден на село.От 5 до 8,9 на Стара Загоре с една приятелка,после малко на София и така
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да тичам , да карам колело, да се занимавам малко с програмиране, да си погледна лекциите за сиското , да си правя домашни маски за коса, лице и тн , да седна да уча по география и химия, защото там не е много приятно положението , да реша някоя задачка , че хич не решавам напоследък иии да си почивам.
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Хаха, плановете ми някак си съвпадат с твойте почти напълно, само че сиското ще го оставям за лятотоПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Lexynnka
Бляяяя! И домашните маски ли бре, Сашо?Първоначално написано от L0ST
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че как без тях?!
Иначе и колело няма да карам![]()
Lexynnka
Няколко вечери в гората и покрайнините на града... скара, бира с приятели,... хич няма да се отрази зле... Ако времето е хубаво малко тренировки на плажа...малко на PC ... до Бургас разходка...домашни ако остане време... 2-3 басейна да съм си във форма .. и горе долу това е ..![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"