- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на косата
Значи , може би има много такива теми ... Просто искам да попитам вие като си изправяте косата слагате ли нещо определено преди това или след това и какво е то !? Примерна лак , пяна . Аз се изправям , но все си мисля , че резултата е никакъв буквално . Разваля се за около 2 часа най -много , а иначе ми тежи на съвеста да си горя по няколко пъти на ден косата .![]()
![]()
![]()
![]()
Кирилицата е задължителна и за заглавието!
kalpazanka
След като се изправя, аз слагам лак. Държи ми 2 дена, но моята коса си е правичка по принцип... Пробвай да слагаш вакса/лак.![]()
Аз пък като си сложа лак на косата, след като съм я изправила, тя става на вълни някакси..![]()
Не знам, може би да си ми е и от косата.![]()
незнам честно казано .. преди си мислех , че е от пресата ми .. и си взех такава професионална за изправяне , но всичко пак е същото .. нестига , че не постигам желания ефект ами и срашно ми е гузно като си горя косата ..незнам има хора , като ги гледам те май не се разделят с пресата си
![]()
хсхасха повярвай -същото е и при мен-адски гузно ми е,а тя се начупва и то в краищаата след 1 часПървоначално написано от peti123
![]()
![]()
![]()
Ee как ще се справяме,без да морим много косицитеПървоначално написано от peti123
![]()
![]()
+Първоначално написано от magicfairy
smile-it's the second best thing you do with your lips
Каква ти е косата по принцип? Ако е много къдрава, нормално.
Аз преди да се изправя слагам на Лореал Хот Лис, 8-9 лв е. Заглажда косата и уж предпазва от пресата.
Aз нямам такива проблеми,но веднъж изправях една приятелка и й сложих вакса,защото косата й е доста къдрава..Държа 3 дни...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз с ваксата не се оправям много много, не сме никак дружки.![]()
Когато е още мокра косата слагам кристали и 1 продукт на ЛОРЕАЛ за предпазване от изгарянее след това като се изсуша и започна да се изправям на всеки пласт който пускам слагам кристали..след като го изправя пак слагам и когато съм готова с цялата коса пак слагам крисатли и пръскам с лак държи няколко дена
Ами не знам дали е правилно,но като започнеш да се изправяш на всеки кичур слагаш по малко и го минаваш с пресата...Но много малко вакса трябва само да се каже,че има,защото после става гадна косата ...Първоначално написано от Shadowsogirl
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми аз като си слагам лак и ми става супер гадна косата, начупва ми се много бързо, това е, защото съм с къдрава коса.. Иначе преди да се изправям докато ми е мокра косатаа си слагам един спрей за коса да не ти стърчи, да не ти се налеектрезира и като почвам да се изправям си слагам кристали
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
И ваксата и лака за коса прецакват МНОГО косата, ако се минава отгоре с преса. Просто косъма умира. Аз си поръчвам от фризьорката ми един продукт на CHI. Нещо като кристали, но се води коприна за коса. Удивителен ефект. Става и преди преса и след това. Изправяла съм много къдрава приятелка с този продукт косата и седя 2 дни права ( след дискотека) което е постижение за къдравелкитеПрепоръчвам го на всички
![]()
Fashion is the healthiest motivation for losing weight - Karl Lagerfeld
този продукт .. как може да го намерим смисъл поръчва ли се ии цена горе долу !?Първоначално написано от brizeida
:P
![]()
Аз като се подстригах и след като фризьорката ми изправи косата с преса, ми сложи вакса по краищата. Косата ми се задържа 2/3 дена идеално права, имайки се в предвид, че е доста чуплива. Така че я препоръчвам.![]()
Скъпичък е.. около 20лв голямата опаковка. Има е малки, които са като тестерчета. Много са удобни, носиш ги в чантата и по всяко време можеш да си оправиш косата. В повечето салони ги има
Fashion is the healthiest motivation for losing weight - Karl Lagerfeld
аз преди да я изправя с пресата си слагам o'loreal hot staight(не е изобщо скъпо и ми държи права косата цяла седмица.)
![]()
Може ли по подробнооПървоначално написано от honeyxhoneydrops
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]