.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Изправяне на косата

Значи , може би има много такива теми ... Просто искам да попитам вие като си изправяте косата слагате ли нещо определено преди това или след това и какво е то !? Примерна лак , пяна . Аз се изправям , но все си мисля , че резултата е никакъв буквално . Разваля се за около 2 часа най -много , а иначе ми тежи на съвеста да си горя по няколко пъти на ден косата .

Кирилицата е задължителна и за заглавието!
    kalpazanka

Супер фен
    След като се изправя, аз слагам лак. Държи ми 2 дена, но моята коса си е правичка по принцип... Пробвай да слагаш вакса/лак.

мерси :P

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Пробвай Лореал Хот Лис - Много е добро

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    аа цена горе долу .. !?

Голям фен Аватара на magicfairy
    Аз пък като си сложа лак на косата, след като съм я изправила, тя става на вълни някакси..
    Не знам, може би да си ми е и от косата.

незнам честно казано .. преди си мислех , че е от пресата ми .. и си взех такава професионална за изправяне , но всичко пак е същото .. нестига , че не постигам желания ефект ами и срашно ми е гузно като си горя косата .. незнам има хора , като ги гледам те май не се разделят с пресата си

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от peti123
    незнам честно казано .. преди си мислех , че е от пресата ми .. и си взех такава професионална за изправяне , но всичко пак е същото .. нестига , че не постигам желания ефект ами и срашно ми е гузно като си горя косата .. незнам има хора , като ги гледам те май не се разделят с пресата си
    хсхасха повярвай -същото е и при мен-адски гузно ми е,а тя се начупва и то в краищаата след 1 час
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

същата работа

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    същата работа
    Ee как ще се справяме,без да морим много косиците
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Аз пък като си сложа лак на косата, след като съм я изправила, тя става на вълни някакси..
    Не знам, може би да си ми е и от косата.
    +
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Каква ти е косата по принцип? Ако е много къдрава, нормално.
    Аз преди да се изправя слагам на Лореал Хот Лис, 8-9 лв е. Заглажда косата и уж предпазва от пресата.

Град
    In the middle of Nowhere
    Aз нямам такива проблеми,но веднъж изправях една приятелка и й сложих вакса,защото косата й е доста къдрава..Държа 3 дни...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ваксата как се слага?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Аз с ваксата не се оправям много много, не сме никак дружки.

Когато е още мокра косата слагам кристали и 1 продукт на ЛОРЕАЛ за предпазване от изгарянее след това като се изсуша и започна да се изправям на всеки пласт който пускам слагам кристали..след като го изправя пак слагам и когато съм готова с цялата коса пак слагам крисатли и пръскам с лак държи няколко дена

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ваксата как се слага?
    Ами не знам дали е правилно,но като започнеш да се изправяш на всеки кичур слагаш по малко и го минаваш с пресата...Но много малко вакса трябва само да се каже,че има,защото после става гадна косата ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    аа цена горе долу .. !?
    9 лв

Еми аз като си слагам лак и ми става супер гадна косата, начупва ми се много бързо, това е, защото съм с къдрава коса .. Иначе преди да се изправям докато ми е мокра косатаа си слагам един спрей за коса да не ти стърчи, да не ти се налеектрезира и като почвам да се изправям си слагам кристали
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

И ваксата и лака за коса прецакват МНОГО косата, ако се минава отгоре с преса. Просто косъма умира. Аз си поръчвам от фризьорката ми един продукт на CHI. Нещо като кристали, но се води коприна за коса. Удивителен ефект. Става и преди преса и след това. Изправяла съм много къдрава приятелка с този продукт косата и седя 2 дни права ( след дискотека) което е постижение за къдравелките Препоръчвам го на всички
    Fashion is the healthiest motivation for losing weight - Karl Lagerfeld

Цитирай Първоначално написано от brizeida
    И ваксата и лака за коса прецакват МНОГО косата, ако се минава отгоре с преса. Просто косъма умира. Аз си поръчвам от фризьорката ми един продукт на CHI. Нещо като кристали, но се води коприна за коса. Удивителен ефект. Става и преди преса и след това. Изправяла съм много къдрава приятелка с този продукт косата и седя 2 дни права ( след дискотека) което е постижение за къдравелките Препоръчвам го на всички
    този продукт .. как може да го намерим смисъл поръчва ли се ии цена горе долу !? :P

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз като се подстригах и след като фризьорката ми изправи косата с преса, ми сложи вакса по краищата. Косата ми се задържа 2/3 дена идеално права, имайки се в предвид, че е доста чуплива. Така че я препоръчвам.

Скъпичък е.. около 20лв голямата опаковка. Има е малки, които са като тестерчета. Много са удобни, носиш ги в чантата и по всяко време можеш да си оправиш косата. В повечето салони ги има
    Fashion is the healthiest motivation for losing weight - Karl Lagerfeld

аз преди да я изправя с пресата си слагам o'loreal hot staight (не е изобщо скъпо и ми държи права косата цяла седмица.)

Цитирай Първоначално написано от honeyxhoneydrops
    аз преди да я изправя с пресата си слагам o'loreal hot staight (не е изобщо скъпо и ми държи права косата цяла седмица.)
    Може ли по подробноо
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си