- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам негова снимка
По важният въпрос е дали му лапаш мръвката. Снимката в ГСМ-а не е от есенциално значение.Първоначално написано от CherryS
Temet Nosce
벨야카
Имам, защото съм самовлюбена и все искам да се снимам и като е до мен се намества и той :Р И за тфа.![]()
Ами според мен е нормално да имаш.Не че като нямаш не е нормално ама май за предпочитане е да имаш![]()
И на една снимка като не се харесаш как си излезла и после правиш още 20, за да си докажеш обратното?Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Ами аз имам много негови, но защото сме се снимали заедно.
Иначе това не е проблемАко това са ви проблемите - блазе ви
![]()
Трагедията е пълна...
ако в бъдеще гаджето ми се обиди, че нямам нейна снимка на телефона, я зарязвам на момента... "за предпочитане" било... предпочитам да си набъкам телефона до дупка с музика, отколкото със снимки, които даже няма да погледна, щото съм си сложил надпис на десктопаПървоначално написано от hooliganka89
ебати няма смисъл!
Ех... мъка...![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Това въобще не е проблемм ..Първоначално написано от CherryS
Не ги слушайй теяя от твоя класс .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Никога не съм имала снимки на гаджето в телефона. Дори и да сме имали някакви общи снимки не съм ги качвала в телефона. И мен са ме гледали странно като кажа, че нямам негови снимки. Само че трябва да се гордееш с това. Като те питат защо нямаш 34875467587 негови снимки пред огледалото, до огледалото, на огледалото, зад огледалото и встрани от огледалото, им кажи, че си го запаметила в съзнанието си и не е нужно да си го гледкаш на джиесемчето.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аз имам цяла папка с негови-ама сме на път да късаме ,така че...
а е толкова хубав,че чак ми е жал да ги изтрия![]()
ама живот...![]()
++++Първоначално написано от onestar
П.П - Това, че нямам негова снимка, не означава, че не го обичам. А на тези от класа ти им кажи, че са твърде любопитни и елементарни .....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз имам около 4 негови и 5 общи в телефона...Но и да нямаш това няма значение...Нали се обичате това е важното...Не ги слушай тея от твоя клас
..Няма лошо да нямаш негови снимки в телефона
![]()
това ти е най-малкия проблем просто снимка, а пък ако искаш толкова ако има снимка в някой сайт за запознанства теглиш и слагаш на телефона![]()
Be yourself !
аз имам нейна снимка :P :P :P
И аз нямам, не го намирам за нещо странно.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имам една обща която се показва като ми звъни и една (пак обща) която ми е като фон. Той има много мои снимки в неговия телефон но за мен тези двете са достатъчни. Не е задължително да имаш негови снимки в телефона си.
Аз нямам снимка на моя, за кво ми е, като се видим достатъчно ме трови.Боли ме ханша, че нямам.Не се излагай, една снимка нищо не значи.Обичате ли се ? - обичате се предполагам и силнооо се надявам
![]()
Кво те вълнува тогава. :P
Аз нямам. Телефона го използвам за други цели (разговори , смс-и). Имам на апарата , но не го нося всеки ден с мен. Имам и на РСто.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ем..телеф0на ми е пълен с наши снимки..н0 мисля, че дали имаш снимка на гаджето ти в телеф0на или не, не е раб0та на 0станалите..т'ва е нещо к0ет0 ти си г0 решаваш !
КЛЮЧ!
И пука ли ти кво казват Сула и Пула ?
И кво кат няаш ,да си убиеш децата ли![]()