.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Град
    Roma, Italia

Сестра ми има "гадже"

Здравейте!
    Имам проблем и се чудя как да подходя.
    Разбрах, че сестра ми, която е 5 клас, се движи с някакво момче, което е от 8 клас. Не искам да се занимава, още е малка, и да прави глупости. Родителите ми уж я наказаха да не излиза, но нищо не промениха или по-скоро не се постараха да променят. Не подходиха правилно. А и наказанието да не излезе с децата не е решение. Искам да поговоря с нея, но тя няма да иска да ми каже нищо или да ми сподели. Не искам да върши глупости!
    И днес баба ми каза, че децата, които са от училището на сестра ми, й подметнали, че нещата не са както трябва. Казали й, че влизали в тоалетните. Не знам какво точно правят, но искрено се надявам да не е това, което си мисля. А както знаете хормоните на 14-15-годишните бушуват яката!
    Моля посъветвайте ме как да постъпя!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Прати баща си да понаплаши келеша да не се занимава с малки момичета и всичко е 6

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Първото, което ми идва на ум, е да се опиташ да я предразположиш да поговорите. Постарай се да сдържаш гнева си, поне пред нея. Другото, за което се сещам, е да я понаплашиш за бременност, болести и т. н.
    В много деликатна ситуация се намираш, а ако "изтървете" хлапето, нещата могат да станат още по-зле.
    Вариантът татко ти да сплаши келешчето е удачен, лошото е, че след това самочувствието на сестра ти ще е смачкано, защото подобни ситуации се раздухват и не убягват от вниманието на подиграващи се мършички /но това май е по-малкото зло/.

П. С. Трия спама.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Споко повечето дечица са така,но не мисля че правят нещо в тоалентите просто се лигавят ти не се притеснявай.Хубаво е,че искаш да помогнеш на сестра си.Отиди и сритай оня от 8 клас или кажи на сестра си,че я обичаш и че не искаш да и се случи нищо лошо.Просто поговори с нея .. ддз

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Първото, което ми идва на ум, е да се опиташ да я предразположиш да поговорите. Постарай се да сдържаш гнева си, поне пред нея. Другото, за което се сещам, е да я понаплашиш за бременност, болести и т. н.
    В много деликатна ситуация се намираш, а ако "изтървете" хлапето, нещата могат да станат още по-зле.
    Вариантът татко ти да сплаши келешчето е удачен, лошото е, че след това самочувствието на сестра ти ще е смачкано, защото подобни ситуации се раздухват и не убягват от вниманието на подиграващи се мършички /но това май е по-малкото зло/.

П. С. Трия спама.
    Да, но тя е на 12 и родителите изобщо не са говорили с нея за секс.Не са и обяснили нищо, както и на мен. Аз съм вече на 20 и веднъж не е ставало дума за секс, камо ли пък да ми обяснявят кое трябва и кое не, което смятам, че е огромна грешка! Така никога няма да споделям нищо по-интимно пред тях.
    За сплашването - баща ми не е от онези властни хора или всяващи ужас и страх,ако щете. Така, че това не мисля, че ще свърши работа. Майка ми пък най-много да й се скара.
    Искам аз да я "просветля", но не знам как да я накарам да се отпусне и да ми сподели, още повече пък да се вслуша в думите ми.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Разкажи и ти за приятеля си (ако имаш) или за някой бивш когато си била по-малка и после я питай и тя да ти разкаже. Дръж се като приятел, не й прави забележки, направи така че да се чувства сбободна да ти каже всичко. Ако ти споделяш с нея и тя ще го направи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    А ти защо си мислиш, че имаш право да се месиш в живота на сестра ти?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    ама тя е още на 12 - рано й е за гаджета,камо ли със 15 годишно момче..
    Все пак тя е малка и едва ли знае за секса и тем подобни..

Иначе както казаха по-горе предразположи я да си поговорите..
    Отвори темата,започни да разказваш за тебе,когато си била на нейните години и т.н..След като се почувства готова - ще ти каже..Или ДАНО..
    Успех !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    не става въпрос за месене в живота и за права, а за това, че обича сестра си и иска да я предпази, защото аз като гледам какви неща стават по коридорите на нашето училище, чак страх ме хваща... някакви си келешчета по на 11-12 години ми се натискат по ъглите и т.н.
    времет0 тu uztuча

Град
    пространството на Дисе
    Ти, ако чуеш, че 12-годишната ти сестра я налазват в училищните тоалетни, няма ли да се намесиш?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ти, ако чуеш, че 12-годишната ти сестра я налазват в училищните тоалетни, няма ли да се намесиш?!
    Не знам за нея,ама аз ако чуя това за сестра ми-бой и на двамата

Найстина е малка за натискане в тоалетни и т.н.-Започни с някаква тема.Например питай я дали има цикъл (дори и да знаеш отговора..).След това започни със секса.Кажи й,че е Много малка за такива неща,че дори и натискане в тоалетните (а така може да започнат да и викат по начини,които 100% няма да и харесат...защото такова впечатление се създава...).Момче на 15 години (щом е 8ми клас..) определено мисли за секс.Ако трябва я наплаши малко,че ще я зареже и ще й е гадно и т.н.

А за тези дето казаха да не й се меси в живота-тя е 5ти клас.. да беше на 14 например-добре (въпреки,че пак е малко..).Тя го прави за доброто на сестра си,не ''за да и пречи на любовния живот..''.

Сестра ми е на 10.. виждала съм нейни приятелки (5-6 клас) да се бият заради момчета ....
    Хубаво е,че искаш да помогнеш на сестра си..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Първо поговори с нея и ако нищо не стане действай сама и отиди да сплашиш онзи кретен

Град
    в къщи =)
    Това, че има гадже не значи, че ще прави ходи в тоалетните... аз бих имала повече доверие на сестра ми. Освен това можеш само да поговориш с нея за тези неща и то по-скоро като приятелка...тя сама ще реши какво да прави. Ти като си била колкото нея никой не ти се е мешал, нали?

егати развратното поколение ...

Обичам те !

Град
    Roma, Italia
    Спести ми простотията и елементарното си мислене!

Град
    Roma, Italia
    Това, че има гадже не значи, че ще прави ходи в тоалетните... аз бих имала повече доверие на сестра ми. Освен това можеш само да поговориш с нея за тези неща и то по-скоро като приятелка...тя сама ще реши какво да прави. Ти като си била колкото нея никой не ти се е мешал, нали?
    Не е, но и не съм тръгвала по момчета в пети клас! Може да съм харесвала някой, но само толкова! Нито съм ходила с някой, нито нищо!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Напълно си права, че трябва да поговориш с нея. Ако тя прави нещо в тоалетните , после ще съжалява много, и ти ще се чустваш виновна, че си могла да я спреш (лично мнение ). Както казаха по горе поговори с нея като приятелка и й дай някакви съвети. Не й се карай и такам. Успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Не е, но и не съм тръгвала по момчета в пети клас! Може да съм харесвала някой, но само толкова! Нито съм ходила с някой, нито нищо!
    Това не значи, че тя няма право да го прави...
    Според мене е много гадно това. Поговори с нея, ако мислиш, че има нещо, ама тва да плашиш момчето и такива глупости са много гадни. Сестра ти заслужава лично пространство и има право на избор. Не мисля, че трябва да и се месиш..

Град
    пространството на Дисе
    И ако надуе корема или лепне венерическо заболяване?!
    Ако се касае за сестра ти, така ли ще браниш личното й пространство?!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Прекалено бързо наскачахте на най-лошия вариант.Никой ли не се замисли,че може всъщност и нищо да не правят?Да не говорим,че даже не е 100% сигурно дали баба ти не е разбрала грешно(бабите имат такъв навик )или децата да са си направили майтап.Според мен има прекалено много променливи,че да сплашваш момчето,да говорите за надуване на корема и т.н

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Прекалено бързо наскачахте на най-лошия вариант.Никой ли не се замисли,че може всъщност и нищо да не правят?Да не говорим,че даже не е 100% сигурно дали баба ти не е разбрала грешно(бабите имат такъв навик )или децата да са си направили майтап.Според мен има прекалено много променливи,че да сплашваш момчето,да говорите за надуване на корема и т.н
    Така е! Имай и малко доверие...

Малко тъпо мнение но не искам да повтарям всичко !
    А за тези слухове сигорни ли са ?
    Ако питаш мен трябва да провериш сама не се знае какво ще кажат тея лапета !

А и между другото Forest_girl как не те интересува бе ако нещо стане кво ще правиш знаеш ли кво ще е в вас никой няма да смее да я погледне (сестра ти ) и за нея ще е много кофти за теб също !!!
    The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от LittleCuteStar

А и между другото Forest_girl как не те интересува бе ако нещо стане кво ще правиш знаеш ли кво ще е в вас никой няма да смее да я погледне (сестра ти ) и за нея ще е много кофти за теб също !!!
    Не съм казала, че не ме интересува! Бих поговорила с нея и бих я предупредила за опасностите, но бих уважила нейния избор!

Окс без лоши чуства наистина до някаде те подкрепям че наистина си има собствен живот
    Sorry ако съм те засегнала
    The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е тя авторката не може да я накара да се раздели с момчето.Поне да я предупреди да не прави глупости...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си