- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Чалга vs. Анти-Чалга! [вол.2]
94
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Първоначално написано от prinncess
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
94
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
98
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
96
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
96... Хорааа къде стее? D: (смисъл... антиЧалга)![]()
92
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
90![]()
88
....... 86 :P
84
82 ... down, down, down![]()
80
Споко... няма да ги бием скоро![]()
Важното е, че то си се знае кое е истината.![]()
по темата: 78![]()
Таака е..
76
Кои групи слушаш? Коя ти е любимата?( поне малко да початим.. да не са само вотове )
74![]()
Ми да ти кажа... нямам любима... но основно SlipKnoT.. AFI... Escape The Fate... Avenged Sevenfold... Dope... Някои емокор се падат но НЕ съм емо..ами ти ?
72
мм.. любимците са ми Камелота иначе слушам бая групички..
In Flames, Iced Earth, BFMV ии много други, ама нещо като се наложи да изреждам и акъла ми цепии
иначее.. Slipknot имаше една по-баладична, две части беше ама..
по-горе описания проблем![]()
70
72
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
70 !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
68![]()
66
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei