Цитирай Първоначално написано от pritesnenata
здравейте
притеснена съм много. снощи правихме секс с моя приятел и се притесних дали има опасност днес да съм бременна защото четох много в интернет за опасностите и едва сега ми идва на акъла за това колко важно е било да ползваме презерватив. въпроса е че като го правихме той ме отвори без презерватив а когато беше готов с първия си тек както сам той каза отиде да се измие и пак го направихме но този път каза че не бил направил тек. не знаех какво точно има предвид. мислих си че просто не е свършил вториа път а се оказва сега като чета че може би е свършил и не ми казва. не вярвам да не е стигнал до край макар и да него усетих а и ако майка ми разбере с мен е свършено! не се разбирам с нея много добре така или иначе а не искам да ме изгони от вкъщи ако се окаже че съм бременна! днес писах на гаджето ми по скайп и го питах и него какво да правим ако случайно съм бременна а той ме напсува че съм била яко тъпа и да съм мислила и че ако съм бременна нямало да е негов проблем защото сама съм искала да го правим без презерватив
може ли да е толкова гаден ми кажете. аз не съм искала да го правим без презерватив. той дори не ми беше казал за тези неща а е уж по голям от мен. на 14 е!!! аз правя скоро 13 не ми се мисли за бебетаааа
ужас помогнете ми какво да правя
много зле е да обичаш някой човек а той да те псува
мнооооогооооо моля за сериозна помощ
ох и се притесних дори сега докато пиша виждам че много съм изписала
ама помощ!!! какво да правя хора много съм се притеснила сега
1) Малко е вероятно да си забременяла.

2) Той се е уплашил. Дай му малко време,но ако пак те напсува за това или за друго, недей да си с него повече. Той не уважава момичетата.

3) Вземи си едно тестче от аптеката. И виж дали си бременна.

4) Не се ядосвай, че някои те обиждат. Всеки си има гледна точка. И да знаеш, че като те обиждат, то е щото ги е яд и на него, не само щото ги е яд, че ти си се проявила тъпо.

Пиши пак, ако имаш проблеми!