Авторке, виж какво. Няма какво да се сърдиш на мен и на колежката kalpazanka. На 12 години с какъв акъл въобще си пуснала на 14 годишен? То е ясно какво иска - секс. Второ, може ли да тръгне да правиш секс и да не пуснеш един сърч в нета с тая дума. Как може да разчиташ на няк'во "опитно" 'лапе на 14 да може да се контролира и въздържа? Презерватив? Какво значи не знам, че има? Това е все едно да си жадна и да не знаеш какво е вода.

Както и да е...
Цикъл имаш ли изобщо?
Ако нямаш не си бременна много ясно. Ако имаш, си кажи дните на kalpazanka да ти сметне или ти самата си сметни овулацията.
Ако мислиш, че е свършил в теб и имаш цикъл кажи на майка си или му кажи да ти даде 30 лева и ходи си купи Ескапел. На 12 години на дали ти си гледа дете. А като гледам все още нямаш потенциала да го отгледаш - твърде си малка и безрасъдна още.
И няма да е зле от тук нататък да ползваш презерватив, защото можеш да лепнеш хиляди болести и най-лошото - СПИН.
Ако си с постоянен партнъор, тогава може да се замислиш за противозачатъчни, за да се отървеш от презерватива, но доколкото знам тези хапчета не са много полезни за организма ти.

Доволна ли си от отговора?

Violenza, тази тема ще се пази автентична.