.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

ВАКАНЦИИ ?!

Ето дойде и априлската ваканция, НО това ваканция ли е ?! Учителите ни дават ОГРОМНИ домашни и на това ваканция му се казва ? На нас по математика ни дадоха 10 задачи. Да, наистина не са чак толкова много и не са много трудни,НО ако искат да се упражняваме МИНИСТЪРЧОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО да ни даде 12 дена отделна почивка (например от 1 до 12 май) . Та ние какво да правим - да почиваме или да учим .... ?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Дали ти 10 задачи за домашно и ти пускаш тема?На всички,които ще се оплакват,че нямат време-един ден се стягате,ставате рано(да кажем към 8-9)и почвате да пишете.Пишете ако трябва до 7 вечерта,без да излизате и с кратки почивки.После вече сте готови.Или пък отделяте по 1 час на ден (ама сериозно)и до края на ваканцията ще сте си написали.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми ще дадат естествено. Ако си 7ми клас, нали трябва да се подготвяш. Какво се оплакваш сега, Ако седнеш за един ден ще ги решии. Вярно, че нямаме дълги ваканция, ама след време като завършиш ще искаш да се върнеш в тези години.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Виж,аз сега 4-5 дена няма да съм с приятелите си нито с гаджето си.Ще бъда в едно селце,където няма почти нищо,само природа и лаптоп с интернет За това ще използвам тези дни от началото на ваканцията за да си науча и да си напиша и след като се прибера в София през останалото време да съм абсолютно свободна.
    Последвай моя пример.

К'во се оплакваш, надали и тея 10 задачи ще решиш...

На нас по нищо не ни дадоха домашнии А уча в езикова..

СМЯТАЙЙЙЙ ..

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Виж,аз сега 4-5 дена няма да съм с приятелите си нито с гаджето си.Ще бъда в едно селце,където няма почти нищо,само природа и лаптоп с интернет За това ще използвам тези дни от началото на ваканцията за да си науча и да си напиша и след като се прибера в София през останалото време да съм абсолютно свободна.
    Последвай моя пример.
    И аз съм така аз ще ходя в Гърция ( )
    The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...

Мега фен Аватара на L0ST
    Стига си ревала бе , в Гърция е хубаво, аз ходих есента.

А 10 задачи ще ти се опрат за 10-11 дена? Айде не ставаи жалък/ка. На мен са ми давали по 20 задачи от геометрия за 1 ден, но е съм хукнал да рева по форумите. Че ваканциите не са ни дълги не споря изобщо, но 10 задачи изобщо не са много за толкоз време...
    Lexynnka

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    10 е голямо число! Аз се радвам на айляка и утре отивам при мойте хора ^^ йей!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе лигльовцииии.... 10 задачи = краят на света....
    Сигурно си 6 клас, нали?

Ще видите вие един ден в университета какво ще е....това време ще ви се струва детска игра
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    10 задачи Извинявай, ама 10 задачи се решават точно за 2-3 часа, а вие тръгнали да се оплаквате, че 12 дена няма да ви стигнат. ОМГ! осъзнайте се малко..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    In the middle of Nowhere
    10 задачи ? Значи за мен е дошъл краят на света
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: ВАКАНЦИИ ?!

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Ето дойде и априлската ваканция, НО това ваканция ли е ?! Учителите ни дават ОГРОМНИ домашни и на това ваканция му се казва ? На нас по математика ни дадоха 10 задачи. Да, наистина не са чак толкова много и не са много трудни,НО ако искат да се упражняваме МИНИСТЪРЧОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО да ни даде 12 дена отделна почивка (например от 1 до 12 май) . Та ние какво да правим - да почиваме или да учим .... ?
    сега като се замисля.. ми по-добре да учим, все пак има да почиваме лятото.. пролетната ваканция е нещо като по-дълъг уикенд.. вие ся щото се нарича "ваканция" и трябва нон-стоп айлящина.. ми само определени хора сме така, на вас треа ви е гадно!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На нас не ни дадоха домашни
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ваканциите в България в сравнение с чужбина са си цяла вечност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Лелеее оплаквате се от 10 задачи.Аз кво да кажа, като имам 48 задачи по геометрия ?!?! Попринцип много ме дразнят учителите, които си мислят, че живеем за да учим, нооо нищо не може да се направи.Всеки ден от ваканцията ще отделя по малко време и ще свърша работата...
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

И на нас ни дадоха доста домашни само по френски имаме цяла страница тескст да превеждаме и отделно хиляда упражнение и по история няква тема да развиваме ужас просто да не говорим, че 4 дена от ваканцията сме на синьо училище

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    .. ми просто не ги решавай като не искаш кво се оплакваш - едва ли някой от форума ще се обади на учителя ти да отмени задачите ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На нас не ни дадоха домашни
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    .. ми просто не ги решавай като не искаш кво се оплакваш - едва ли някой от форума ще се обади на учителя ти да отмени задачите ..
    +
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    И аз искам да имам 10 задачи, ама няма. Отделяй всеки ден по час, час и половина да учиш, не е кой знае кво..
    Вафла..

Голям фен Аватара на ysmivka
    оле ..ти на 10 задачи ако се уплакваш ... не те виждам по нагоре какво ще правиш! Не ми се изрежда какво имам аз за ваканцията щото ...
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Пфф .. и аз къде точно ви дадох броя на задачите . Забравих, че обичате да се заяждате. Та до задачите не са никак да се упражняваме, защото не са трудни, а доста простички, реших за точно 30 минутки...Въпроса беше, че ни пълнят цялата ваканция с домашни и после защо не сме отпочинали. А и аи моля ви не сравняваите с вашата чужбина .. Като толко ви харесва чужбина ходете и там пукнете даже .

Благодаря на хората, които дадоха мнение ПО ТЕМАТА .

7 клас съм, иии ???? пзз !?

радвай се,ме са 10,а не 20..Аз съм пълен айляк и 100% няма да барна учебник до началото на даскалото
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си