- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАКАНЦИИ ?!
Ето дойде и априлската ваканция, НО това ваканция ли е ?! Учителите ни дават ОГРОМНИ домашни и на това ваканция му се казва ? На нас по математика ни дадоха 10 задачи. Да, наистина не са чак толкова много и не са много трудни,НО ако искат да се упражняваме МИНИСТЪРЧОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО да ни даде 12 дена отделна почивка (например от 1 до 12 май) . Та ние какво да правим - да почиваме или да учим .... ?![]()
Дали ти 10 задачи за домашно и ти пускаш тема?На всички,които ще се оплакват,че нямат време-един ден се стягате,ставате рано(да кажем към 8-9)и почвате да пишете.Пишете ако трябва до 7 вечерта,без да излизате и с кратки почивки.После вече сте готови.Или пък отделяте по 1 час на ден (ама сериозно)и до края на ваканцията ще сте си написали.
Еми ще дадат естествено. Ако си 7ми клас, нали трябва да се подготвяш. Какво се оплакваш сега, Ако седнеш за един ден ще ги решии. Вярно, че нямаме дълги ваканция, ама след време като завършиш ще искаш да се върнеш в тези години.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Виж,аз сега 4-5 дена няма да съм с приятелите си нито с гаджето си.Ще бъда в едно селце,където няма почти нищо,само природа и лаптоп с интернетЗа това ще използвам тези дни от началото на ваканцията за да си науча и да си напиша и след като се прибера в София през останалото време да съм абсолютно свободна.
![]()
Последвай моя пример.
На нас по нищо не ни дадоха домашнииА уча в езикова..
СМЯТАЙЙЙЙ ..![]()
И аз съм така аз ще ходя в Гърция (Първоначално написано от SuNsEt
![]()
)
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
Стига си ревала бе, в Гърция е хубаво, аз ходих есента.
А 10 задачи ще ти се опрат за 10-11 дена? Айде не ставаи жалък/ка. На мен са ми давали по 20 задачи от геометрия за 1 ден, но е съм хукнал да рева по форумите. Че ваканциите не са ни дълги не споря изобщо, но 10 задачи изобщо не са много за толкоз време...
Lexynnka
10 е голямо число! Аз се радвам на айляка и утре отивам при мойте хора ^^ йей!
Абе лигльовцииии....![]()
![]()
10 задачи = краят на света....
![]()
Сигурно си 6 клас, нали?
Ще видите вие един ден в университета какво ще е....това време ще ви се струва детска игра![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 задачи
![]()
Извинявай, ама 10 задачи се решават точно за 2-3 часа, а вие тръгнали да се оплаквате, че 12 дена няма да ви стигнат. ОМГ! осъзнайте се малко..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
![]()
![]()
![]()
10 задачи ? Значи за мен е дошъл краят на света
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
сега като се замисля.. ми по-добре да учим, все пак има да почиваме лятото.. пролетната ваканция е нещо като по-дълъг уикенд.. вие ся щото се нарича "ваканция" и трябва нон-стоп айлящина.. ми само определени хора сме така, на вас треа ви е гадно!Първоначално написано от Nestlee
![]()
На нас не ни дадоха домашни![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ваканциите в България в сравнение с чужбина са си цяла вечност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лелеее оплаквате се от 10 задачи.Аз кво да кажа, като имам 48 задачи по геометрия ?!?! Попринцип много ме дразнят учителите, които си мислят, че живеем за да учим, нооо нищо не може да се направи.Всеки ден от ваканцията ще отделя по малко време и ще свърша работата...![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
И на нас ни дадоха доста домашни само по френски имаме цяла страница тескст да превеждаме и отделно хиляда упражнение и по история няква тема да развиваме ужас простода не говорим, че 4 дена от ваканцията сме на синьо училище
.. ми просто не ги решавай като не искашкво се оплакваш - едва ли някой от форума ще се обади на учителя ти да отмени задачите ..
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от Biskfitka
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
+Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз искам да имам 10 задачи, ама няма. Отделяй всеки ден по час, час и половина да учиш, не е кой знае кво..![]()
Вафла..
оле ..ти на 10 задачи ако се уплакваш ... не те виждам по нагоре какво ще правиш! Не ми се изрежда какво имам аз за ваканцията щото ...![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Пфф.. и аз къде точно ви дадох броя на задачите . Забравих, че обичате да се заяждате. Та до задачите не са никак да се упражняваме, защото не са трудни, а доста простички, реших за точно 30 минутки...Въпроса беше, че ни пълнят цялата ваканция с домашни и после защо не сме отпочинали. А и аи моля ви не сравняваите с вашата чужбина .. Като толко ви харесва чужбина ходете и там пукнете даже .
Благодаря на хората, които дадоха мнение ПО ТЕМАТА .![]()
7 клас съм, иии ???? пзз !?
радвай се,ме са 10,а не 20..Аз съм пълен айляк и 100% няма да барна учебник до началото на даскалото
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието