.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Re: ВАКАНЦИИ ?!

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    На нас по математика ни дадоха 10 задачи.
    чети си постовете, след като ги напишеш. и си пести нервите, малка си още, ще ти трябват.

Няям нищо за учене, имам само да прочета няква тъпа поема на Славейков

Мразя математиката и нищо не чаткам, имам 3 двойки и сиг ще остана на заварка

^ Защо винаги, когато нещо не разбирате, му лепвате етикети, че е тъпо, гадно, ужасно и прочие?

Седни си на гъза и решавай. Като не схващаш - накарай някой да ти обясни. Къде си бил цяла година?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Защо винаги, когато нещо не разбирате, му лепвате етикети, че е тъпо, гадно, ужасно и прочие?
    Ъ така Мармаладке и аз туй се питам . Не си разбрал/а темата, но веднага лепваш етикетите .

Абе как може да си толкова мързелив/а?На 12класниците ваканцията ни е 2 пъти по-малка от твоята и се подготвяме за 2 пъти повече изпити от теб, а освен това трябва да мислим и за оформянето на успеха ни в училище.Може ли да пускаш тема затова, че трябва да решиш 10 задачи?
    Да ти кажа 12класниците, които се подготвят сериозно за кандидатстудентски изпити решават по много повече на ден, а ти какво се оплакваш на 10 за 12 дена...ужас
    ПП: като започнеш да кандидатстваш пусни по една тема за всеки един изпит

Град
    in my world!
    На нас нищо не ни дадоха само едно есе пожелание а уча в математическа ...та незнам за вас аз съм си айляк
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Кви домашни бе? Няма такава опция тука!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен
    Министъра и държавата за всичко са ви виновни. Радвайте се, че дадоха 12 дена. Други години даваха 5-6 дена. 10 задачи са нищо. Решавай и трай...много били...

Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    Абе как може да си толкова мързелив/а?На 12класниците ваканцията ни е 2 пъти по-малка от твоята и се подготвяме за 2 пъти повече изпити от теб, а освен това трябва да мислим и за оформянето на успеха ни в училище.Може ли да пускаш тема затова, че трябва да решиш 10 задачи?
    Да ти кажа 12класниците, които се подготвят сериозно за кандидатстудентски изпити решават по много повече на ден, а ти какво се оплакваш на 10 за 12 дена...ужас
    И що ме ебе за 12 класниците..? Ай млъквай ве.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И що ме е** за 12 класниците..? Ай млъквай ве.
    пфф ся се и заяждаш..да не са ти хората виновни,че си имал\a 10 задачи тръгнал\а да се оплаква за 10 задачи..ем като не искаш не решавай и готово,ние да ти ги решиме ли?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ваканцията мина вече. Темата не виждам за какво стои?! Авторката малко да си държи езика зад зъбите. Щом си пуснала тема, ще приемаш коментари всякакви - не виждам някой да те е обидил.. понякога истината боли, прави са хората, престани да обиждаш !
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    И що ме е** за 12 класниците..? Ай млъквай ве.
    пфф ся се и заяждаш..да не са ти хората виновни,че си имал\a 10 задачи тръгнал\а да се оплаква за 10 задачи..ем като не искаш не решавай и готово,ние да ти ги решиме ли?
    Ами мила/мили какво да направя като се заяждат с мен. Да мълча? Първия път опитах да коментирам всички коментари, които ми се писаха, ама разбрах, че няма смисъл, защото колкото и да отговарям както трябва някои човечеци пак ще мрънкат за дядовците, бабите и лобще неща, които тук лобще не са казани .
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ваканцията мина вече. Темата не виждам за какво стои?! Авторката малко да си държи езика зад зъбите. Щом си пуснала тема, ще приемаш коментари всякакви - не виждам някой да те е обидил.. понякога истината боли, прави са хората, престани да обиждаш !

Никинце и хора като тебе, писна ми да си държа езика зад зъбите БЕЕ . Всеки ще ме обижда, а аз ще си мълча . Ами вече не съм на ТЪПИЯ принцип " По умния ще замълчи" ,защото разбрах, че този свят е прекалено ЛЪЖОВЕН и няма вече какво да променям хората, а просто ще вляза в кюпа и ще съм като другите . И ,разбира се, само аз обиждам. Всички си мълчите, не обиждате ,нищо не казвате .ДА :Х:Х:Х. Ако никои не ме обижда и аз няма да има кои да обиждам .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво стана..Реши ли ги ?

Иначе на нас не ни бяха дали задачи..А пък сме 7 клас ..

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И какво стана..Реши ли ги ?

Иначе на нас не ни бяха дали задачи..А пък сме 7 клас ..

Еуу много ясно ,че ги реших къде ще ида ..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си