- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАКАНЦИИ ?!
чети си постовете, след като ги напишеш. и си пести нервите, малка си още, ще ти трябват.Първоначално написано от Nestlee
Няям нищо за учене, имам само да прочета няква тъпа поема на Славейков
Мразя математиката и нищо не чаткам, имам 3 двойки и сиг ще остана на заварка![]()
^ Защо винаги, когато нещо не разбирате, му лепвате етикети, че е тъпо, гадно, ужасно и прочие?
Седни си на гъза и решавай. Като не схващаш - накарай някой да ти обясни. Къде си бил цяла година?
Ъ така Мармаладке и аз туй се питам . Не си разбрал/а темата, но веднага лепваш етикетите .Първоначално написано от mArMaLaDkA
Абе как може да си толкова мързелив/а?На 12класниците ваканцията ни е 2 пъти по-малка от твоята и се подготвяме за 2 пъти повече изпити от теб, а освен това трябва да мислим и за оформянето на успеха ни в училище.Може ли да пускаш тема затова, че трябва да решиш 10 задачи?
Да ти кажа 12класниците, които се подготвят сериозно за кандидатстудентски изпити решават по много повече на ден, а ти какво се оплакваш на 10 за 12 дена...ужас
ПП: като започнеш да кандидатстваш пусни по една тема за всеки един изпит![]()
![]()
![]()
![]()
На нас нищо не ни дадоха само едно есе пожелание
а уча в математическа ...та незнам за вас аз съм си айляк
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Кви домашни бе? Няма такава опция тука!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Министъра и държавата за всичко са ви виновни. Радвайте се, че дадоха 12 дена. Други години даваха 5-6 дена. 10 задачи са нищо. Решавай и трай...много били...
И що ме ебе за 12 класниците..? Ай млъквай ве.Първоначално написано от victimofpain
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
пфф ся се и заяждаш..да не са ти хората виновни,че си имал\a 10 задачиПървоначално написано от Nestlee
тръгнал\а да се оплаква за 10 задачи..ем като не искаш не решавай и готово,ние да ти ги решиме ли?
![]()
Ваканцията мина вече. Темата не виждам за какво стои?! Авторката малко да си държи езика зад зъбите. Щом си пуснала тема, ще приемаш коментари всякакви - не виждам някой да те е обидил.. понякога истината боли, прави са хората, престани да обиждаш !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами мила/мили какво да направя като се заяждат с мен. Да мълча? Първия път опитах да коментирам всички коментари, които ми се писаха, ама разбрах, че няма смисъл, защото колкото и да отговарям както трябва някои човечеци пак ще мрънкат за дядовците, бабите и лобще неща, които тук лобще не са казани .Първоначално написано от danibebi
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Никинце и хора като тебе, писна ми да си държа езика зад зъбите БЕЕ . Всеки ще ме обижда, а аз ще си мълча . Ами вече не съм на ТЪПИЯ принцип " По умния ще замълчи" ,защото разбрах, че този свят е прекалено ЛЪЖОВЕН и няма вече какво да променям хората, а просто ще вляза в кюпа и ще съм като другите . И ,разбира се, само аз обиждам. Всички си мълчите, не обиждате ,нищо не казвате .ДА :Х:Х:Х. Ако никои не ме обижда и аз няма да има кои да обиждам .
И какво стана..Реши ли ги ?
Иначе на нас не ни бяха дали задачи..А пък сме 7 клас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еуу много ясно ,че ги реших къде ще ида ..?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()