- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- забраняват употребата на бира в парка!
+Първоначално написано от PainMonopoly
Защо не гонят тия, които не прибират насраното от кучетата си?
Тия, които си хвърлят боклука?
Лудите на свобода или агресивните пияндета?
Защо не преследват тях, а са тръгнали да се занимават с спокойните пиещи?
И това за заведенията беше ебаси забивката.Хич не се сетих за това, но си е самата истина.
не слагай определни черти на българите, крив единствено си ти, отказващ да приеме, че има правила, които трябва да се спазят.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
днес ще нарушиш това '1 единствено правилце', утре - друго.
да, не ми харесва, хич даже, може и да се махна.
надеждите не са празни, стига да има повече хора, с желание да променят нещо. ако всички като тебе нарушават правилата, кога ще дойде промяната?
и аз питам същото. защо?Първоначално написано от jghgh
заведенията - ами то всичко е навързано. като няма кой да прави проверки и да глобява - да, ще ходят в заведенията и ще пушат/пият/друсат.
аз на мен знам какво ми е кривото знам какво и е кривото и на държавата
просто казвам че не правя нищо лошо
не съм и правила и не смятам и да правя
ако ще ми забранят да пия бира в парка няма да спра и това е
а ти обърна всичко наопаки
FREEDOM OF SPEECH MOTHERFUCKERS
бях забравила защо мразя този форум![]()
(#) ...thats a cookie...
държавата сме ние, нашите действия и бездействия я оформят. може да бъде прекрасна, може и да е кенеф. какъвто и е.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
не знам дали е лошо за теб, нарушаваш закон. лошо е, че гласуват закони, а после няма кой да следи дали се спазват.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
ами тогава не ми се карай на мен
аз ще нарушавам закона (който не знам дори дали съществува) и ще чакам да ме глобят
проблемът си е мой
ама ми е интересно ако тръгнат да глобяват всичко седнало в парка хахах
ще наблюдавам с нетърпение дали... далиама не
(#) ...thats a cookie...
както си е твой, така се превръща в национален, след като и други прескачат забраните.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
кое му е интересното? наложителна мярка за всички, които нарушават закона. не сме свикнали да виждаме да се върши подобна работа, затова ти изглежда странно.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
яяя му се скарай
да бях пък дебилско малоумна!!!!!!!!!
не ми обяснявай едно и също
ясно ми е какво искаш да кажеш
аре стига
тук в този форум нищо няма да оправиш!
карай ми се на мен па пак нищо няа стане
не ме разбра
пък и няма да се обяснявам повече!
не съм длъжна
ясно ми е че правата всички си ги знаят но не и законите ясни са ми много неща не е нужно да ми ги обясняваш![]()
(#) ...thats a cookie...
С двамата идиоти,които водя "спора" мога да се заяда на по 2-3 места но нямам време,може би утре.
Подкрепям jgh и pain![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ам то всички тва правят само се заяждат![]()
заяждайте си се ... пфъ![]()
(#) ...thats a cookie...
Интересно е как в последно време виждам много повече момиченца ( 13-16 години ) отколкото момчета в парковете да пият бира..
The Spark
аз пък се кефя на идиоти, които 'подкрепят' това и онова, без грам аргументация. все пак сега нямаш време, разбирам.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
аз по парковете ги виждам други неща да правятПървоначално написано от 5StaR
![]()
(#) ...thats a cookie...