.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да надебелея за 2 месеца ?

Аз съм на 14 години и тежа 55 килограма, висок дъм 1,76. Проблема е, че съм много слаб. От както се помня съм такъв, но вече ми писна. Не е заради момичетата или боевете, просто искам да съм с нормално тяло.
    Сега идва лято и много ще се радвам ако до плажовете надебелея. Не знам, но от всички хора на мойте години (приятели,познати) аз съм най-слаб. Ще обясня по-подробно. Не искам да ми се виждат ребрата, искам краката ми да станат по-дебели, ръцете по-оформени а не пълни с кокали. Също така и да покрия кокалестите рамена. Не искам мускулна маса, а просто да не се дразня от тялото си. Кажете ми как да постигна това за 2-3 месеца. Найстина е много важно. И преди съм пробвал да надебелея, но без успех. Спрях цигарите и въобще не съм надебелял. Майками казва, че това си е просто моята натура, но мен пи писна. Ако може да ми дадете нещо като рецепта какво да ям точно, по колко пъти и как. Ям ядки, много хляб, сирене, мляко и какво ли още не - без резултат. Не намерих по-подходящ раздел...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    според мен няма да надебелееш много
    явно структората си ти е такава
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Няма да стане просто ей така. И аз съм слаб, преди 3 години бях доста по-слаб и виж кво напраих. Започнах да ходя на фитнес и да ям по 5 пъти на ден. Не ми се ядеше, но просто се насилвах. Казвах си "копеле трябва да ям" и го правех. Първо се насилваш, ама като свикнеш да ядеш по много е лесно. Тъпчех се да ми се пръсне корема... и паралелно с това ходех на фитнес. Цяло лято, докато другите се чудеха как да отслабнат аз се тъпчех като свиня и пиех креатин и протеин и три пъти фитнес в седмицата. От 55-56 станах 64-65 и направих прилични рамене, гръб, крака. Имай в предвид, че моя метаболизъм е откачен. Каквото хапна и си заминава.... та това е варианта.
    Temet Nosce

벨야카

както по-горе казаха почни фитнеса и аз бях слаб, но като го почнах качих 10кг

фитнес и много ядене

Цитирай Първоначално написано от umri
    Няма да стане просто ей така. И аз съм слаб, преди 3 години бях доста по-слаб и виж кво напраих. Започнах да ходя на фитнес и да ям по 5 пъти на ден. Не ми се ядеше, но просто се насилвах. Казвах си "копеле трябва да ям" и го правех. Първо се насилваш, ама като свикнеш да ядеш по много е лесно. Тъпчех се да ми се пръсне корема... и паралелно с това ходех на фитнес. Цяло лято, докато другите се чудеха как да отслабнат аз се тъпчех като свиня и пиех креатин и протеин и три пъти фитнес в седмицата. От 55-56 станах 64-65 и направих прилични рамене, гръб, крака. Имай в предвид, че моя метаболизъм е откачен. Каквото хапна и си заминава.... та това е варианта.
    И моя метаболизъм е много бърз. Аз на фитнес не ходя ама ям много и не качвам кг. Ям по 5 филий с мас за закуска ма няма не качвам. Аз съм 1.78 висок и тежа 63-64 кг.

Супер фен

Re: Как да надебелея за 2 месеца ?

Цитирай Първоначално написано от waynne
    ...Сега идва лято и много ще се радвам ако до плажовете надебелея... Кажете ми как да постигна това за 2-3 месеца. ..
    Едва ли ще надебелееш и за 2, и за 22 месеца.

батко ;д яж по 6 пъти на ден поне-свали си хранителна програма има много сайтове за фитнес ако неможеш да намериш ми пиши лс .Трябва да почнеш и фитнес .Може и добавки да почнеш да взимаш,ама за 2-3 месеца неможе да качиш кой знае колко много..А ако се тъпчеш с мазнотии което е другия вариант без да тренираш,ще ти стане още по гадно тялото щото освен че пак ще си хилчо ще имаш и мазно ;д Не става така

Хаха ми аз като съм на 16год. 1,70 и съм 45кг. ко да кажа?

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Хаха ми аз като съм на 16год. 1,70 и съм 45кг. ко да кажа?
    Кажи здрасти ;д
    еlsy

аз см момичее на 15 ии см 155м ии тежа едваа 35 кг ;х хораа наистина е много неприятно да нямаш никаква фигура .. моля вии ако някой можее да ми помогне да пишее .. адски многоо ще см ви благодарна ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    С много ядене не става.Само си разширявате стомасите и се тъпчете с калорични боклучи което е супер вредно.Приемете че имате такава структура и толкова.. Спортувайте;ходете на фитнес за мускулна маса(съмнявам се че искате да качвате гадни мазни сланини).Яжте редовно когато сте гладни калорична и здравословна храна. (например ядки а не вафли и чипсове.... ) С боклуци само ще си увредите организма;а с ядене на огромно количество храна насила - хем ви е зле;хем ви разширява стомаха......

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Яж пържено бе мой И съня е много важен. Пържоли, пържени картофи, пържени филии
    Everything it`s possible !

Цитирай Първоначално написано от Amazingskill
    Къде па сложи пържолите редом с пържените филии..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

То и аз искам да надебелея ама туко-така не става иначе съм на 16 1.83 висок а съм само 69-70 кила :[

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    щото корена на всичките думи е ПЪРЖ, затва
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Споредмен имаш предвид да направиш хубаво тяло.Защото повечето хора предпочитат слаби момчета отколкото някакви отпуснати дебеланковци.Моя съвет е да започнеш например плуване (хубави им стават телата),но няма да е за 2-3 месеца.

Ходи на фитнес.Ще натрупаш мускули и ще позаякнеш,но това не означава,че ще станеш дебел,а просто,че ще си в перфектна форма.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Изброявам само какво да яде не изброявам пържени неща или какво да яде заедно
    Everything it`s possible !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си