- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най-добрия ми приятел се възбужда от мен
е какво, трябва да се крие ли..че случайно да не я погледне? ако примерно той ходи зад нея, или тя се е наложило да се обърне..а и той сигурно търси начини.. така че, не мисля, че тя е виновна.Първоначално написано от MakeMeLaugh
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
пусни на приятеля ти и го направи най-щастливото момче на света!
Станислава
еми явно не ти е най - добър приятел, а само се прави на такъв, иначе според мен целта му е само да те оправи.. ако имаш толкова проблем с това.. поговори с него и с гаджето ти и се разберете там..
F_CK
All I need is U! :P
Имам същия проблем,но го приемам по-скоро на шегаИзяснили сме си ясно с него че между нас не може да има нищо,така че не ми пречи,че се възбужда..човешко е
ПС: колкото до долните съвети..как така да спре човек да се вижда с най-добрия си приятел/ка ми е интересно ???
Това е биологическо заложено,когато едно момче види нещо,което е красиво и сексапилно за него,да се надърви. Не го вини,това е природа както акзаха и хората преди мен. Ти си имай приятел,той нека си се дърви. Едното не рпечи на другото.
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Съгласна !!!
+1Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
според мен той не ти е приятел както ти го приемаш и се притесняваш, защото имаш сериозна връзка?![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...