- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Просто не я разбирам тази тъпа математика :@
кви консултации ... то човек като не я разбира не я разбира и това е .. аз като ходих на частни уроци при две учителки да не би да ми наляха акъл .. тцц![]()
aми не се впрягай много..защото на повечето ученици математиката им е проблем.![]()
Аз лично съм на ти с тоя предмет и не правя никакви усилия..ти обаче ...ами трyгни на уроци и замени ровенето в нета с задачите..колкото и кофтi да ти звучи ще има положителен резултат..математиката е само теореми и практика-седни и ре6авай определен тип задачи..като речи6 20 вече няма да имаш проблем с тях
![]()
![]()
![]()
Just be smiled for the little things in the life :P (sun)
Математиката хич не ми вървеше ,но си намерих учителка (с връски).
За един месец от двойки започнах да изкарвам четворки.
И сега се чувствам много ама много по-добре.![]()
И аз бях така имах и учител, който на нищо не ме научи, но успях да минаИ ти ще успееш стига да искаш.Винаги има начин.
Беше последния ден, когато пишеше срочните оценки и аз се развиках ,че не ми е дал никога шанс и не съм получила обеснение и му казах реши една от тея задачи пред мен и ми дай друга.Той я реши и аз трябваше да реша една на същият принцип като гледах от другата стъпка по стъпка направих същото и тогава му казах пак ли мислите, че не мога??Дайте още една ако искате?И тогава той ми каза сядай имаш тройка.
След това имах кавга с 2 момичета, които останаха) Но така е, ако сам не си помогнеш никой няма да ти помогне
![]()
da , shtoto si tup kato galosh! Matematikata ot 5 do 7 klas e elementarna . Smqtai kvo shte pravish v 12!!! Stegni se poloji usilia , ne te karat da uchish kitaiski tva sa samo edni zadachki edva 7 klas si , a veche ti e trudno!
Темата е дърта.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.