.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Обичам настоящия, но и предишния...объркана

Преди да започна,искам да кажа..че просто искам да споделя,защото се чувствам ужасно..
    Така..да кажем,че..преди време имах връзка с едно момче..всичко беше прекрасно,нямахме кой знае какви проблеми..А бе,просто бяхме супер..но както се случва винаги-идва края..
    Сега..се появи друго момче..имам адски силни чувства към него,допълва ме...разбира ме..кара ме да се чувствам уникална..от раздялата ми с предишния,не се бях чувствала така...обичам го..просто..наистина го обичам....НО...проблема е,че..все още обичам и предишния ми приятел...като го видя корема ми се "обръща",краката ми омекват..като се сетя за общите ни спомени започвам да плача..Просто..чувствата..ощ е са тук...А сега какво..За Бога..защо съм такава глупачка,защо не мога да бъда наясно със себе си?!
    Защо не мога,да си избия от главата бившия..?!
    Осъзнавам,че мога да изгубя,човека който е до мен,човека който ме обича и аз обичам...но просто..как да заповядам на това вътре в мен да има чувства само към единия..?
    Мерси,на тези които отделиха време да прочетат моите любовни проблеми...

Едит: Пафи, ти за описателно заглавие чувала ли си, душо?
    т.7 by амк933
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен
    ох имлата ми .. това ми е страшно познато.. само дето не си споменала на бившия му пука ли му за теб ако му пука и ако е свестен бъди с него

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ Дори и на бившия й да му пука, тя иска да е с настоящия. Нали така, или аз не съм разбрала?

>>> Остави времето да си свърши работата.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Бившия ли..откакто скъсахме бившия ми се наду..начина, по който се държи с мен все едно казва "Назад,ти си ми под нивото.."
    Знам,че не е такъв..знам,че в действителност не е някое надуто момченце..но..не знам просто..мисля,че не му пука особено много за мен..
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^^ Дори и на бившия й да му пука, тя иска да е с настоящия. Нали така, или аз не съм разбрала?

>>> Остави времето да си свърши работата.
    Еми...да правилно си разбрала..мисля..
    В момента и аз сама не съм много наясно със себе си..
    WindScar <3333

какво друго освен да пробваш с новото момче? ^^
    REGGAE BOOM <3

радвай,се че си изпитала отново чувства към друг човек,преди 5 месеца почти скъсах с бившия и нямам още очи за друг,дори преди малко го видях и сърцето ми се къса..колко време бяхте заедно с този бивш и от колко време си с новото момче?
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Цитирай Първоначално написано от Alli
    радвай,се че си изпитала отново чувства към друг човек,преди 5 месеца почти скъсах с бившия и нямам още очи за друг,дори преди малко го видях и сърцето ми се къса..колко време бяхте заедно с този бивш и от колко време си с новото момче?
    Еми..около година и нещо...а с новото момче..около 2 месеца..да знам..сега ще ми кажете "каква обич за 2 месеца.." ама...няма определен период,за който да започнеш да изпитваш обич към някого..
    WindScar <3333

не,няма да ти го кажа,аз бившия на първия месец го заобичах и го чувствах супер близък вече,ами щом не си залужава този бивш остани с новото момче,дай му шанс,просто не се навъртай около средите,където можеш да видиш бившия за да не си спомняш,защото наистина е много мъчително..
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Цитирай Първоначално написано от Alli
    не,няма да ти го кажа,аз бившия на първия месец го заобичах и го чувствах супер близък вече,ами щом не си залужава този бивш остани с новото момче,дай му шанс,просто не се навъртай около средите,където можеш да видиш бившия за да не си спомняш,защото наистина е много мъчително..
    Малко е трудно да не се навъртам м тези среди,щото просто имаме прекалено общи приятелли,а и градът е малък...а и компанията е обща,въпреки че той все-по рядко се навърта там..опитвам се да го избягвам...днес не бях с общата компания,само и само да не го видя..и кво...3 пъти го видях..
    WindScar <3333

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Обичам настоящия, но и предишния...объркана

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Преди да започна,искам да кажа..че просто искам да споделя,защото се чувствам ужасно..
    Така..да кажем,че..преди време имах връзка с едно момче..всичко беше прекрасно,нямахме кой знае какви проблеми..А бе,просто бяхме супер..но както се случва винаги-идва края..
    Сега..се появи друго момче..имам адски силни чувства към него,допълва ме...разбира ме..кара ме да се чувствам уникална..от раздялата ми с предишния,не се бях чувствала така...обичам го..просто..наистина го обичам....НО...проблема е,че..все още обичам и предишния ми приятел...като го видя корема ми се "обръща",краката ми омекват..като се сетя за общите ни спомени започвам да плача..Просто..чувствата..ощ е са тук...А сега какво..За Бога..защо съм такава глупачка,защо не мога да бъда наясно със себе си?!
    Осъзнавам,че мога да изгубя,човека който е до мен,човека който ме обича и аз обичам...но просто..как да заповядам на това вътре в мен да има чувства само към единия..?

т.7 by амк933
    Питай и двамата дали няма да имат проблем за тройка.
    Temet Nosce

벨야카

Първо изчакай малко, и ще разбереш всъщност дали е любов или глезотий....
    It's too late...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Остави нещата така,то с времето ще стане това което трябва.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кофти .. но трябва да осъзнаеш, че миналото си е минало и е добре да си остане там!! След като е свършило значи е имало защо .. опитай се тази любов да я превърнеш в приятелска и продължи напред ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Що трябва да оставяш миналото да ти провали настоящето ? Както каза Хилари ( ) миналото си е минало. Продължи напред просто.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

т.7 by амк933
    Значи можело да се обичат двама едновременно. А някои тука си мислят, че не било възможно
    Иначе проблеми няма - какво като обичаш и другия? То от обичане до ПРАВЕНЕ има разлика. Ти си обичай другия, обичай майка си, обичай Еминем, обичай зайчетата, обичай който си искаш. А си бъди с гаджето, обичай си го и него, ходи си с него. Като не му изневеряваш - лошо няма.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Остави времето да си свърши работата.

Точно така
    А от мен ще кажа - насочи цялото внимание към сегашния си приятел и оценявай това, което прави за теб. Замисли се какво би било ако го изгубиш?!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

"If you think you are in love with two people, you love neither enough." не го казвам аз,но съм го чела във книга с мъдри цитати и смятам,че е истина.Моят съвет е да забравиш бившия и да се радваш на момента с новото момче ;]

т.7 by амк933
    Ами аз съм в същата ситуация и знам как се чувстваш !
    Ужасно е ... Но мила всичко се оправя един ден ..И аз съм като теб когато го видя краката ми се подкосяват и т.н. Обещала съм си на мен да мисля по-малко за бившия защото той не ме обича повече от човека който е до мен в момента .. винаги се питам: Какво щеше да стане ако сме още заедно ? ....
    Но ...
    Всяко зло за добро !

Цитирай Първоначално написано от FireFlyY
    "If you think you are in love with two people, you love neither enough." не го казвам аз,но съм го чела във книга с мъдри цитати и смятам,че е истина.Моят съвет е да забравиш бившия и да се радваш на момента с новото момче ;]
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мисля, че ти самата не знаеш какво искаш.Бившия ти е минало, защо просто не го игнорираш и не продължиш напред ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си