- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,какво бельо ви подлудява ?
С какъв цвят и какъв тип(прашка,боксерки,бикини, дантела,еротично)?
Според някакво проучване мъжете предпочитали черното пред червеното бильо.Интересно ми е ?Затова съм посочила тези конкретни цветове.
Ако е друг цвят,посочете какъв и уточнете защо
Надявам се на всички да е интересно,защото за мен е много!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ПРАШКИИИИИ![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А цвят ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На баба ми белите килоти с червено отпред![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Цвета според мен трябва да е в тон с отенъка на кожата...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да ти имам анкетатаПо-добре да беше направила един въпросник,а не анкета,с подобни отговори
А иначе според моите лични наблюдения момчетата се кефят и на прашки,и на боксерки,та дори и на бикини (не от ония гадни подобия на парашут де,а ония секси изрязани бикини).Всичко зависи от телосложението на момичето и от това дали момчето и момичето са решили просто ей така да правят секс,дали са на вълна Романтика или Див,бурен секс.
А щом ти е толкова интересно ето няколко съвета от мен(както казах лични наблюдения)
- тема "Романтика" - дантелени боксерки в по-нежни цветове като бебешко розово,бяло ...
- тема "Бурна нощ" - прашки,отново с някаква дантела.За предпочитане с две тънки ленти (може и една,и три,но тънки),а цветовете са ясни - черно,червено,черно-червено,черно с някоя дискретна дантела/малка панделка и т.н. в бяло/розово/и т.н. ...
Ми общо взето това ми е направило впечатление на мен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Моя ме харесва във всякакво бельо. Защото бързо ми го сваля и пристъпваме към по - важната част![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ебаси анкетата .. все едно гледам каталог за бельо .. само цените липсват ..![]()
![]()
![]()
По принцип повечето харесват прашки, но пък евала на тия дету предпочитат боксерките!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Lyubeto
аз смятам, че в боксерките дупето изглежда по- добрем :P
Просто аз
Хилари, както каза момичето/момчето преди мен, боксерките правят дупето да изглежда по - добреПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Без цвят ,най-добри са !Първоначално написано от LadyV
![]()
![]()
Da da
Без значение, стига да го носи правилното момиче.
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
важно е от телосложението, и от това какво се крие под тях![]()
Няма значение,щом го носи пражилния човек,а щом съм видял белиото,значи скоро няма да го има,ама мисля,че боксерките вече изместват прашките и едно хубаво дупе стои доста добре в боксерки.
розово белъо без значение типаПървоначално написано от LadyV
Моя изобщо не гледа бельото. Първо него сваля, а аз се дразня, понеже съм се постарала да обикалям по магазините, да избирам хубаво бельо и накрая то първо бива сваляно.![]()
Иначето моя ми е казвал какво бельо го радва. Прашки и женски боксерки. От прашките черни или сини, а от боксерките черна дантела.![]()
Да е червено... пък к'вото ще да е... просто да е червено..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Според мен са яки черните прашки , също така и белитеа като за боксерки всякакви,защото много ме кефят как ми стоят
![]()
ep0tuk !![]()
черно-дамски боксерки![]()
![]()
ep0tuk !![]()
червени прашкии :oops: