.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    <3

Връзката м/у двама души

*емотка изразяваща затруднение от това как да започне темата*

Става дума за опознаването. За това до колко се познават две човечета,които уж се обичат. Много е жалко,че се пускат теми от сорта на "Как да му/й кажа/какво да правя/дали ще му/й хареса/Как да разбера дали той/тя еди какво си.../дали е девствен/а/какво ли мисли за нещо си.../как да постъпя,за да не го/я нараня..." и т.н...
    Във всички такива теми коренът е един и същ - до колко сме опознали човека до себе си и колко ни е близък...Наистина е жалко,че не можете...тези които пускат такива теми...да разговаряте с човека до себе си...да се допитвате до него,а не тук...Това показва само,че не сте си достатъчно близки...Това ме кара да мисля,че това е една от причините хъм...тийновете да нямат дълги връзки...мисля си,че гледат на половинката си като приятел,който има малко повече привилегии от останалите приятели,но не достатъчно за нещо дълбоко,близко и...сериозно. Моето мнение е и че един тийн (същия в горе споменатите теми) е не зрял егоист в отношенията с половинката си... (съвсем нормално на тази възраст) Не се сещам как да го обясня,за това ще дам пример...
    Прасчо и Праска са заедно от Х време...Прасчо не се интересува особено много от Праска,но това не означава,че не я обича. Праска пък си мисли точно обратното - че не я обичана,понеже любимият й не й обръща достатъчно внимание. Тя иска личен конфорт,но не се замисля за този на Прасчо. Общо взето всеки гледа да е щастлив за сметка на другия,като не се интересува искрено от това как се чувства той в дадена ситуация. Всеки иска свобода,но и внимание.

*емотка изразяваща затруднение от това как да завърши поетично и красиво темата ^*

П.П Край* Времето е страшно хубаво <3 *капчица**капчица**капчица** апчица**капчица**капчица*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не разбрах какво точно искаше да изразиш в темата си с толкова много многоточия. Ако пишеш есе ги избягвай защото в недовършената мисъл няма много смисъл.
    Да, всеки е егоист, не само тийновете, но и зрелите хора.

пп. И аз обичам такова време.

Голям фен Аватара на playhard1
    и аз нищо не разбрах

Мега фен
    Град
    <3
    Така и предположих. ^_^ Нищо... ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на nymphadora
    На мен пък времето не ми харесва.Искам слънчицее

А сега по темата-това есе ли е,или изразяване на лично мнение?Или е 2 в 1

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Връзката м/у двама души

Здрасти Shtrudel

По темата:Задаваш си въпрос на който сама си отговоряш,защо се учудваш?Да така е това е тийн форум,много от тийновете са на по 14,15,16 години и не знаят какво още искат от живота,камо ли от една връзка.Няма за какво да се изненадваш,с времето човек осмисля нещата които цени и търси и чак тогава започва връзка.Относно това че всеки гледа да си му е добре на него-нормално повечето тийнчета започват връзки защото така е модерно и да не изостават и те.С времето ще се научат.

И btw не се пише
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    конфорт
    ,а комфорт

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Интересни въпроси...
    не се бях замислял че всички тези 'защо?...','как?...',кога?...' 'n' stuff сами по себе си са проблем тъй като показват не-познаване на човека до нас(като в 'нас' не включвам себе си тъй като малко или много при мен самотата е изгледа перманентно състояние...)...
    често хората...и особено тия на възраст в която могат да бъдат наречен тийнейджъри започват връзка просто за да са започнали връзка(да не говорим че понякога причините са доста по-лицемерни и повърхностни...) и някакси не вникват или дори не се и опитват да вникнат в същността на човека до себе си...
    нещо което аз не мога да разбера...
    и все пак наистина е тъжно като погледнеш колко много хора има които дори не знаят елементарни неща за 'половинките си' и респективно не могат да си изградят и най-малка представа за реакциите им в дадени ситуации...вследствие на което задават въпроси които пък си нямат никаква представа за какъв тип човек става дума и някакси от това се стига до многото теми в този и други подобни форуми чийто предмет е главно отговора на въпроси като 'как/защо и кога?...'...
    ако повече хора се стараеха да са съпричастни или поне осведомени за това какво става вътре в съзнанията на своите човечета то мисля че тогава би имало повече щастливи хора...или поне по-малко объркани...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Поне си изравят отнякъде същество, за което да си блъскат главата как да впечатлят...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на suantito
    Един въпрос към авторката. Ами когато праска не споделя какво и е на прасчо и неможе да се създаде някаква хармония , когато праска крие нещо от прасчо той как трябва да постъпи? Или теенпроблем или врачка ама за второто са плаща......

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Един въпрос към авторката. Ами когато праска не споделя какво и е на прасчо и неможе да се създаде някаква хармония , когато праска крие нещо от прасчо той как трябва да постъпи? Или теенпроблем или врачка ама за второто са плаща......
    Проблемът в повечето случаи е, че на Прасчо му е по-лесно да попита трета страна отколкото да застае пред Праска и да се поинтересува къде е проблемът.

ShtrudeL, а забелязала ли си пък колко по-рядко днес се използва изречението: "Имам връзка с еди-кой-си". Вместо това се употребява "Ходя с някого"? Защо ли...?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Ех, колко дълбоко мислиш.Съжалявам, ти си явно неразбран гений защото и аз нищо не схванах.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си