- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит рожден ден на amk933!
ЧРД! Желая ти много здраве, щастие, късмет и да си прекараш чудесно на празника!
![]()
ЧеститоЖив, здрав
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^пхаха, аватарът ти!:Д
Честито! Да помагаш на Батман след години!;
Честит Рожден Ден !! Много усмивки;купони;забавлемия и сбъднати мечти ти желая !![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
честито.. всичко да ти се збъдва и без лоши мисли![]()
![]()
честито![]()
Въй шефе,любов моя,честит рожден ден![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Честито!Много здраве и успехи за в бъдеще!![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Честит Рожден Ден,Сашо!Да си жив и здрав,много успехи,късмет,верни приятели и мноооого любов.Дано след някоя и друга година да ни контолираш във форума от Йейл![]()
![]()
![]()
А пък подаръка ми ще си го вземеш като се отбиеш при нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Честито! Да си жив, здрав и всичко най-хубаво ти пожелавам и нека всяка твоя мечта стане реалност..![]()
Вафла..
Жив и здрав.
Череде и от мен.
ЧРД и от мен.
Пожелавам ти първо много здраве и много , много сили , с които да постигнеш всичките си цели.![]()
To infinity and beyond.
Честито! Пожелавам ти много здраве и да сбъдваш мечтите си, които да бъдат веднага замествани с други![]()
Audio ergo sum
CHRD и от мен
Жив, здрав, прав, корав, мн любов, щастие, успехи във всяко едно начинание и весело изкарване![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ч.Р.Д
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.