- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го много!!!
здр знам че има мн такива теми но реших и аз да си направя и така от класа ми има едно момче което адски мн харесвам тая нощ почти не съм спала цяла нощ съм мислила за него и така въпрасот ми е да му кажа ли и как да го направя
Моляви помогнете ми разбелете полудявам!
Благодаря ви предварително
Сближи се с него .. започни да го заговаряш по - често и се опитай да намериш общи теми ..Постепенно ако видиш, че нещата се получават можеш или да изчакаш той да те покани на среща .. или ти го направи ..
Успех! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да но проблема е в това ,че мисла ,че той не чувства същтото към мен![]()
![]()
![]()
така е най-ужасно -в момента съм точно като теб-постояно мисля за него ии нон стоп-приятели сме,обаче дотамПървоначално написано от vilito2589
![]()
![]()
![]()
ами няма как да разбереш ако не се сближите .. ако не се опиташ поне!!Първоначално написано от vilito2589
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма невъзможни неща,повярвай ми.Пробваш,пробваш и пак пробваш,но все пак да не станеш нахалнаВ началото започни леко да флиртуваш,а пък скайпа ще ви помогне още повече да се отпуснете ии успех.
![]()
Еми не му го казвай направо сега, сближете се, виж какъв характер е , излизайте като за начало като приятели .. Пък после ако видиш, че може нещо да стане .. Просто ДЕЙСТВАЙ !!![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Нали знаеш една патка от много мислене к'во направила...Първоначално написано от vilito2589
Защо ли си мисля, че това момче е масово харесвано?
Иначе аз ще ти кажа да не правиш нищо, защото до две седмици вече няма да изпитваш нищо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Удавила сеПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Сега сериозно- Ами от един клас сте.. Винаги сте заедно.. Та както казаха заговори го.. Смейте се заедно и такам![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
+1Първоначално написано от nymphadora
It's too late...
[color=blue]Както ти казаха хората-сближете се и нещата ще се наредят от самосебе си/color]
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Така е..Без да опиташ - няма как да разберешПървоначално написано от UrbanLegend
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 само че с разликата,че дори и се целувахмеПървоначално написано от britzy
![]()
Точно такаПървоначално написано от Hilary_
![]()
И ти разбеЛи, не можем да ти помогнем. Ти се познаваш най-добре и него познаваш по-добре от нас. Всичко зависи от взаимоотношенията ви, от характерите ви, не от нас. РазбеЛи пЛосто.Първоначално написано от vilito2589
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
И в крайна сметка какво ще правиш?Първоначално написано от vilito2589
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
забранено е,да не си дишнал дажеПървоначално написано от Rounder
![]()
![]()
![]()
а защо повече да не пишем-не виждам груб коментар дотам ,че да се обидиш
Първоначално написано от britzy
казах му всичко а на него не му пукаше за тва не исках да пишете повече коментари
Сега ще спрете ли да се заяждате??
Първоначално написано от onestar
писала си коментара през април сега е края на юли а аз продължавам да го харесвам ама на него мн му пука!!
Ако не опиташ-няма да разберешКакто казаха,сближи се с него![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3