.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Работа за непълнолетни през лятото

Здравейте,хора!Знам,че има вече такава тема,но гледам,че в нея не пишат много и реших да пусна нова.Ако има проблем,може да я изтриете.
    Та,значи,искам да попитам тези,които имат някакъв опит в областта...През лятото имам желание да започна някаква работа,на 16 съм и знам,че схемата е малко сложна и не взимат навсякъде....някакви предложения? Знам,че повечето ще кажат да раздавам листовки или да търся в Макдоналдс,така че ако може да ми разясните как става работата с Макдоналдс-а и дали ще се навият да ме вземат след като нямам 18 години.
    Ако някой има други варианти,да сподели...
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1.Раздаване на листовки
    2.Макдоналдс..Мисля,че вземаха при навършени 17 години ,но не съм сигурна
    3.Някъде другаде като сервитьор..Не знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Здравей! След като си навършила 16 години можеш да работиш и то законно. Трябва ти здравна книжка, която се изкарва (но работодателите ще ти разяснят по-добре, защото се изкарва с тяхна помощ) и също така ти трябват подписи от 2мата родителя, че са съгласни да работиш. А сега къде?

1. Да продаваш сладолед
    2. Сетвитьорка
    3. Продавачка в магазин (примерно за дрехи)
    4. В салон за красота (ако си изкарала курсовете)
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

gree_girl,много ти благодаря за инфото.
    Само че възниква и друг проблем.Родителите ми са разведени и просто няма как да взема подпис от баща ми,защото той не живее в България,а да пътувам в чужбина само за един подпис.. Има ли някакъв начин работата да стане без него и само със съгласието на майка ми?
    Това за продавачката в магазин за дрехи много ми хареса и определено ще потърся нещо такова. Ще ми бъде приятно...

Ами не съм сигурна. Но ако майка ти е попечителка, може да става и само с нейния подпис. Предполагам, че закона е предвидил и това. За да си по-сигурна се поинтересувай от някого, който е по-запознат от мен.

Радвам се, че ти помогнах! Надявам се да си намериш работа за през лятото
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Работа за непълнолетни

Здравейте, понеже видях че има такава тема, реших да не пускам нова. Аз и още няколко мои приятелки искаме да раздаваме листовки през лятото, но не знаем къде може да намерим обяви. На 14 години сме и много ще се зарадваме, ако някой знае и е работил вече това и може да ни помогне. От София сме. Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си