.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Кажете- как да кажа на приятелката ми ,че съм гей!!!

Здравейте!Искам да ми дадете съвет, ако искате де!Аз съм гей, но най-добрата ми приятелката още незнае!Според вас как да й го кажа!Притеснявам се, как ще реагира!Тя по принцип много не й допадат гейовете!Но би трябвало да ме разбере, не мислите ли ?!Плсссс помогнете

Едит: Грешен раздел
    амк933

Голям фен Аватара на magicfairy
    Ее недей да и го изтърсваш по скайп или телефон. Седни един ден с нея и си поговорете, в началото може да е леко в шок, но ако ти е приятелка ще те разбере. Няма нищо срамно в това, никой не избира съдбата си, не се притеснявай.

Дано това не е някаква шега, впрочем незнам какво има общо с СЕКС но ок.

Ти и го кажи пък то ще се види дали накрая ще се окаже най добрата ти приятелка или не.
    Бургас

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Излезте един ден заедно и си поговорете..
    Ако ти е "истинска" приятелка - ще те разбере..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    А защо въобще трябва да й го казваш?

И все пак... Сядате някъде, отваряш темата като започваш от по-далечко и стигаш до "Кати (или както е там) аз съм... ами... хомосексуален съм (: "
    След като го чуе едва ли ще каже нещо... та започни да говориш ти, за да разчупиш леда. Кажи й, че от известно време си обмислял начина, по който да й го кажеш... също че й го казваш, защото й имаш доверие, чувстваш я близка и тн...
    Такива работи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мисля, че ти го казаха ясно. Ако ти е истинска приятелка, ще те разбере. С това дори още повече ще ти докаже, че ти е приятелка. Мисля, че не трябва да се притесняваш да й го кажеш. Знам, че не искаш да я изгубиш, но това ти коства доста. Неможеш да се лишаваш от своите наклоностти , ако мога така да се изразя, заради нея.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами казваш и го направо. Нещата ще се по променят - тя ще започне да гледа на теб по различен начин, но ако наистина сте бфф, тя ще рподължи да ти е приятелка...
    Lexynnka

Според мен няма такова нещо "най-добър приятел/приятелка" но както и да е това е друга тема...но както и да го кажеш,ще гледа на теб по друг начин...

Re: Кажете- как да кажа на приятелката ми ,че съм гей!!!

Цитирай Първоначално написано от Mark123
    Здравейте!Искам да ми дадете съвет, ако искате де!Аз съм гей, но най-добрата ми приятелката още незнае!Според вас как да й го кажа!Притеснявам се, как ще реагира!Тя по принцип много не й допадат гейовете!Но би трябвало да ме разбере, не мислите ли ?!Плсссс помогнете

Едит: Грешен раздел
    амк933
    Отиваш при нея и й казваш ,че си гей ако ти е приятелка ще те разбере и ще се зарадва че споделяш такава информация с нея
    Da da

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    А защо е нужно изобщо да и го казваш? Не мислиш ли,че след време може да се скарате и тя да разкаже на всички но това е твой избор.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    А защо е нужно изобщо да и го казваш? Не мислиш ли,че след време може да се скарате и тя да разкаже на всички но това е твой избор.
    Дори и да се скараме, никога няма да каже на никого, защото тя не е такъв човек!

Ако наистина е твоя приятелка ще те рабере може отношението й към теб първоначално да се промени но в последствие ще свикне...Та може след време да обсъждате сладурите,които минават,заедно
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Според мен няма такова нещо "най-добър приятел/приятелка" но както и да е това е друга тема...но както и да го кажеш,ще гледа на теб по друг начин...
    А защо мислиш, че няма "най-добър/а" приятелка!?

Ок мерси за съветите!А вие как бихте реагирали ,ако най-добрият ви приятел/ка е гей?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Бих го приел перфектно, но само, защото съм широкоскроен човек. Не всички хора са такива.
    Моя съвет е първо да подхванеш темата за хомосексуалността, да й покажеш, че няма защо да е "против" гейовете и да й обясниш твоята гледна точка. И след това след някой ден/седмица, примерно, да й кажеш как стоят нещата.
    На колко години си между другото?

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Бих го приел перфектно, но само, защото съм широкоскроен човек. Не всички хора са такива.
    Моя съвет е първо да подхванеш темата за хомосексуалността, да й покажеш, че няма защо да е "против" гейовете и да й обясниш твоята гледна точка. И след това след някой ден/седмица, примерно, да й кажеш как стоят нещата.
    На колко години си между другото?
    На 15 ,ама аз писах, че на нея не и допадат много!Но все пак ще й кажа, ако иска да го приема, ако не иска-нз!

Ами както смяташ за добре..
    Успех.

Мега фен Аватара на Chacho
    Притеснявай се как да го кажеш на вашите, а не на приятелката ти. Нея я помоли да ти покаже циците си и няма да имаш нужда да казваш на никого, че си гей, trust me.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Притеснявай се как да го кажеш на вашите, а не на приятелката ти. Нея я помоли да ти покаже циците си и няма да имаш нужда да казваш на никого, че си гей, trust me.
    Нашите може би последни ще го научат!!!И то след няколко години!

Град
    around the world !
    В крайна сметка как стигна до този извод, че си гей ?! Нали знаеш, че хормоните бошуват яко в тази възраст и в момента може да не знаеш със сигурност дали е това, което споменаваш. Защо толкова се притесняваш да го кажеш на приятелката си и нужно ли е въобще да 'и го казваш ?! Едва ли още ти самият си сигурен в това.. Все пак, ако толкова държиш да 'и го кажеш - Поговорете си повече относно темата за 'хомосексуалността и хомосексуалистите'. Малко по-малко задълбочавай нещата и накрая 'и кажи. Определено ще е шокирана, щом е против тях, но все пак това е един добър начин да видиш колко ти е приятелка. истинският приятел ще те приеме такъв какъвто си, независимо от раса, пол, наклонности и т.н. Айде успех

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ако ти е приятелка-ще те разбере

разкажи как е минало после

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ами щом ти е само приятелка, а не гадже, не мисля че трябва да има проблем. Ако ти е истинска приятелка ще те разебре и ще те приеме такъв, какъвто си.

П.п. Казвам ти го от личен опит, моят най- добър приятел също е гей

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    разкажи как е минало после

Ей любопитни хора ей !Не базикам се, обаче ще трябва до почакате малко, защото не мисля да й казвам скоро!Но когато стане, ще ви кажа, как е минало!Дано да бъда полезен и на други хора!!!

Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Ами щом ти е само приятелка, а не гадже, не мисля че трябва да има проблем. Ако ти е истинска приятелка ще те разебре и ще те приеме такъв, какъвто си.

П.п. Казвам ти го от личен опит, моят най- добър приятел също е гей
    Crazy, можеш ли да ми кажеш повече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си