.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според мен трябва да и кажеш все пак ти е наи-добра приятелка.Сигурно от на4ало ще и е малко странно и ще се държи малко по особенно,но предполагам след време няма да е така.

Град
    around the world !
    Силно се надявам amk933 да види скоро какво става тук и да сложи някакъв ред.

О боже в кво сте превърнали темата!
    Марк няма да се занимавам да обяснявам на т'ва недорасло подобие на момиче как трябва да се държи!
    И за да ти бъда полезна ще се опитам да те посъветвам по темата...Все пак за тва ти пиша и за т'ва четях до сега
    Таа.....От всичко прочетено смятам ,че трябва да побързаш с откровението към твойта фр.Щот ше е тъпо да го научи от някой др сеш'ш се?!?!?...ЗА сега това от мен ! Искренно успех!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ще ви помоля най-приятелски на тази грешка на природата fgirl14 да не обръщате внимание. И без това изяде баницата...Ако този зачатък пак се появи пускате или в темата "Модераторска Помощ" или кликвате бутонче ЛС и ми я пускате...

Сега ще и смета говната.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Доживях !
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Враца
    "Приятелко, гей съм."

Може и да стане ;д;д
    еlsy

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма как да не те разбере. На приятелката ти ще ти е най-лесно да го кажеш. На родителите, на момчетата, които харесаш ще ти е доста по-трудно. Ако мислиш да имаш деца, нещата вече загрубяват. Как се обяснява на дете първи клас, което вижда как всичките му съученици ги прибират майка им и баща им от училище, а то има двама бащи. Голям залък лапни, голяма дума не казвай.

Не бързай да говориш пред приятелката си, току-виж просто хормонитети са ти врътнали номер. Не винаги любимите гозби от детството остават такива и по-късно. Според мен ориентацията е повече до самоубеждаване, отколкото нещо вродено.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си