- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кажете- как да кажа на приятелката ми ,че съм гей!!!
Според мен трябва да и кажеш все пак ти е наи-добра приятелка.Сигурно от на4ало ще и е малко странно и ще се държи малко по особенно,но предполагам след време няма да е така.
Силно се надявам amk933 да види скоро какво става тук и да сложи някакъв ред.
О боже в кво сте превърнали темата!![]()
Марк няма да се занимавам да обяснявам на т'ва недорасло подобие на момиче как трябва да се държи!
И за да ти бъда полезна ще се опитам да те посъветвам по темата...Все пак за тва ти пиша и за т'ва четях до сега
![]()
Таа.....От всичко прочетено смятам ,че трябва да побързаш с откровението към твойта фр.Щот ше е тъпо да го научи от някой др сеш'ш се?!?!?...ЗА сега това от мен ! Искренно успех!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ще ви помоля най-приятелски на тази грешка на природата fgirl14 да не обръщате внимание. И без това изяде баницата...Ако този зачатък пак се появи пускате или в темата "Модераторска Помощ" или кликвате бутонче ЛС и ми я пускате...
Сега ще и смета говната.![]()
Доживях !![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма как да не те разбере. На приятелката ти ще ти е най-лесно да го кажеш. На родителите, на момчетата, които харесаш ще ти е доста по-трудно. Ако мислиш да имаш деца, нещата вече загрубяват. Как се обяснява на дете първи клас, което вижда как всичките му съученици ги прибират майка им и баща им от училище, а то има двама бащи. Голям залък лапни, голяма дума не казвай.
Не бързай да говориш пред приятелката си, току-виж просто хормонитети са ти врътнали номер. Не винаги любимите гозби от детството остават такива и по-късно. Според мен ориентацията е повече до самоубеждаване, отколкото нещо вродено.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.