- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Spodeli i ti :)
Беше 15.08.2010 ии заминавахме за Добринищеза 10 дена .. Още в първият момент си набелязах едно момче - русо и със сини очи. Иии 3 дена нищо но измислих си аз план и стана работата 3тата вечер вече се гушкахме и цункахме
НО ! След като си получих това което искам вече не го исках даже не исках да го виждам
И не ходих в неговата стая повече .. На другата вечер друго момче което не беше от лагера но от моя град, дори живееше близо до нас ми грабна ума, но си имаше сериозна приятелка от 1 година и нещо .. ама явно толкова му е и пукало за нея защото на сутринта ме гуууууу6наа хихи . Бях аааадски щастлива,очите ми грееха както никога
На другата вечер се и целунахме, но след 2 дена тои си тръгваше защото не беше от лагера .. ПЛАКАХ, никога не бях плакала така !! Като си пристигахме тои ме чака6е на гарата но нищо вече не беше същото .. след Добринище все едно нямаше нищо и си останах с мъката по него и днес .. колкото и малка да е все още я има и все още не мога да го забравя .. Не вярвам да е нямал нищо към мен все пак тои доиде първи при мен нали .. или се залъгвам !? Таа това е от мен.. споделете и вие !
![]()