- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- филма ПОСЛЕДНА ПЕСЕН [LAST SONG]
Какво мислите за филма Последна песен [Last song] ?
И ако някой знае от къде мога да го изтегля да пише моля ви !![]()
Много познати, малко приятели
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
невероятен е иначе и аз нз ще следя темата ако някой узнае да даде линк
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами не съм го гледала още,но чувам доста добри отзиви за него.Аз също го чакам да се появи в нета.
0 от 4 звезди(оценен от списание Rolling Stone) - ще пропусна.
Ами струва ми се,че ще е интересен,но само като си представя че участва Майли...както и беше там името и ми става зле.Имаше го в Замунда,с ужасно качество.Скоро пак ще го качат хах
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
чакам да се появи в нета
--Лудите, лудите - те да са живи!
Няма ли го в Замунда?Мисля да го гледам,но едва ли ще изтрая 2 часа с Майли.Толкова противна актриса няма![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
и аз не харесвам Майли, обаче ми се струва че филма ще е интересен![]()
Много познати, малко приятели
На мен лично ми хареса, тежен, но хубав. За в интернет си ням идея![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Нямам търпение да го гледам, мисля да си купя и книгата. Няма ли най-сетне да го качат в Замунда?!
От автора на 'Тетрадкатааа'? Ооо наистина няма как и аз да пропусна....Тва е най-уникалния филм бе!Първоначално написано от Molzinka
Няма да го гледаш, заради мнението на някво си списание?!?!?!?Първоначално написано от gogo4o4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално е в такова списание рейтингът на филма да е толкова нисък, но ако си чел книгата определено ще искаш да гледаш и филма.Първоначално написано от gogo4o4o
В интернет още го няма
Е, ако Rolling Stone беше "някво си списание", може би щях да го гледам. А и ако я нямаше Майли. Тааа... да, пропускам.Първоначално написано от mirelka9449
Еми някво си списание е. Ти ако си изграждаш мнението на това, което казват в Rolling Stone, значи много жалко....нямаш собствено мнение...Първоначално написано от gogo4o4o
Имам си собствено мнение, и още как. Майли Сайръс е във филма все пак. Леле, има римаПървоначално написано от mirelka9449
. Просто не ми се плащат 6 кинта за да изгледам филма и да се убедя, че не е добър.
Майли е ужасна в 'Хана Монтана' но във филма се превъплащава в съвсем др роля ии си струва гледането!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
ето линк http://www.kickasstorrents.com/search/the-last-song/ обаче имайте в предвид, че качеството е ужасяващо гадно.. Аз сигурно неделя ще си го гледамнямам търпение да го качат HQ и после да има някакви субтитри, поне английски. Филмът наистина е уникален, Майли си изигра невероятно ролята. И аз не съм й фенка, не гледам Хана Монтата, не я слушам, но е факт че се зарибих по 1 песен от Саундтрака на Последната песен. А и също горещо препоръчвам да прочетете книгата. Тя също е невероятна! Нямам думи просто..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Колко много актриси има,които са 1000 пъти по-подходящи от това същество.
Няма значение де,колкото и да я ненавиждам,ще изгледам филма.
![]()