Вижте се само. Нямате ли срам? Хора умират и се мъчат много по - зле от животни, без дори някой да им подаде ръка. СТОТИЦИ деца остават сираци всяка година, а десетки от тях са обект на малтретиране и тормоз. Вие от един случай направихте война, бе. Айде стегнете се малко. Не си мърдате и пръста за вашите съграждани и сънародници, ако видите някой на улицата да се гърчи, ще го подминете без да ви мигне окото, но тук всички сте добрите самаряни, нали, защото така е най - лесно. Да си измием съвеста като сложим два - три подписа. Хората се самоизяждат, а вие събирате подписки за животните. Ей, хора, помислете малко за тези до вас, от години България не може да се промени, защото всеки мълчи. Хубаво нещо правите, но в грешна насока. Ето такива неща трябва да се правят за много по - сериозни проблеми. Ако направите нещо такова със сигурност ще се включа, но това нещо не го разбирам.
Вие четете преса, гледате телевизия, ровичкатe в интернет, но аз със очите си съм виждал как един човек закла собственото си куче (гледка, която още не мога да забравя), но какво да направя аз? Това беше НАЙ - отвратителното нещо, което съм виждал през живота си И ДА, ударих го, но това не промени нищо. Дойде полицията, минаха няколко дни, а той се разхождаше свободно.
Нека първо се оправят хората, после му мислете за животните, колкото и егоистично да ви звучи... Сираци, болни деца, инвалиди, изнасилени, малтретирани, психично болни, бедняци... Всички те имат нужда от помощ, не мислите ли?