Това, че не могат да говоря, не ги спира да правят лоши неща. Не гледайте кучетата, а и не само тях от най - положителната страна. Не бъдете чак толкова заблудени. Преди време спасих братовчед си от глутница кучета, бяха го схапали целия, все още има белези, тогава не му мислих много и две от кучетата със сигурност умряха, просто това беше стечение на обстоятелствата. Не спираха да хапят, изритах едното с все сила в главата, започна да "крещи" и след няколко метра падна, другите не се отказваха, дори едно от останалите захапа братовчед ми точно за лицето, а това изключително много ме афектира, хванах му муцуната и му счупих врата. Признавам, че за тези действия и аз получих доста нахапвания, но се чувствам горд, че спасих един човешки живот. Ами заразите по кучетата? Ами ако някое куче мине и схапе 2 годишното ти дете, какво ще направиш? Всъщност някой знае ли какво е направило онова куче, за да е без крака? Някой замислял ли се е? "Изрод ли е този, който спира изрода" - беше казал преди време един адвокат. Дори не се интересувате, дори не знаете, просто бегла информация, че някой е отрязал краката на кучето. Задайте си въпроса защо? Ами, ако наистина е направило нещо, което да е подобно на това, което казах? Ами, ако е налетяло на малко дете? Лесно е да съдиш, трудно е да го осмислиш.