- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да говорите мръсотии,на приятелка/приятелката си.
Да обичам ма и говора само истини.Тя си знае деПървоначално написано от run_the_show
![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Аз не съм по думите.Много смс-и е видял, от които след това се чуди какво да направиш ,защото е мега възбуден.Но да говоря не, но обичам той да ми говори разни неща по време на секс, но и той не е много по приказките![]()
Когато съм разлигавен си я подбазиквам от време на време,ама и тя ми отвръща....,даже по-шокиращо...;д
И двамата си говорим![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Моята редовно и викам кучко,курво,мръсницо,ще ти разпоря гъза от eбане и други в тоя дух![]()
Първоначално написано от monincetyyy
Първоначално написано от Callisto
на твоят принцип съм![]()
![]()
даааааааааааааааааааааааа ааааа {suuun}}}} xD![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
да, ама мен караш сяка вечер да ти ги говоря... е помъчи се малко и ти бе, панто такаваа...Първоначално написано от fanincety
![]()
П.С. ОБИЧАМ ТЕ МИЛОО![]()
![]()
ще те скъсаммм
![]()
![]()
Двамата с приятеля ми от време на време си споделяме намеренията един към друг, но никога не се е случвало да сме груби. Да посмее той да ме нарече к***а и ще му се случи случка.
Зависи от момичето. Ако харесва това казвам доста мръсни думи по време на секс.
Да
Понякога са доста срамни, ако ги чуеш без да правиш секс![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮