.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 134
    Няколко пъти щеше да ме блъсне кола, няколко пъти ТИР, на косъм се оттървах от ухапване от Пепелянка, щях да падна от покрива на къщата на село, оттървах се от нападание на 8-9 кучета и голяма лампа падна до мен.

нещо като вбокс7.com/play:045ea85f
    God is an idiot, I have DNA...

Повече от фен Аватара на Melanie
    мдаа..на планина..сгрешен път..дълга история :S

Град
    София
    Да..бях малък, (8-9-10, не си спомням точно) със едни приятели. Аз още не можех да плувам, и си свалих плавниците, и по едно време потъвам във водата.. добре че по-големите ми приятели са ме спасили

Мега фен
    Не,за щастие.

Голям фен Аватара на akinom
    Оф хора,
    мн тежко...
    Аз съм била СВИДЕТЕЛКА на 4 годишно дете как е било на косъм от смъртта..
    Знаечи ние от детската градина се знаем с това момиче и тогава и двете бяхме на по 4 годиники.. Беше ми дошла на гости, техните я оставили при нас за малко и докато сме си играли, ( тя мама ми разказваше, защото аз имам мн бегли спомени ) тя решила да скочи от 7мия етаж, нали живеем там, прозореца бил отворен.. мама влиза и гледа Билянка на прозореца, тцтцтцтц.. И и казала, леко Билянче, лелйо, ела тук слез.. ,, не искам да живея '' викала и си я спомням как си биеше главата на всякъде! Но мама съвсем лекичко се е приближавала до нея и тя слязла и така.. оф ужас! Най- противното и гадно българско нещо знаете ли кое е? Мама трябваше да урежда някакви кредиити и в тая фирма работи бащата на момиченцето и от него зависило дали ще и отпусне там кредит ли какво ли, но той не го направи и напрао незнам, майка ми му е припомнила за случея и той нищо не казал, само ,, минало заминало '' ЕГАТИ!!!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Ами,не точно ама веднъж се прибирахме с една приятелка от разходка.Там стигаме до мястото,където пътищата ни се разминават,така да се каже.Аз ѝ казвам чао и тръгвам да пресичам,обаче някаква кола ме блъсна и паднах.Отървах се само с леко кървяща рана на ръката и малко надрани маратонки.Другия път беше в морето,когато бях на около 10 години.Запознах се с едно момиче.Бяхме във водата и се лигавехме.Тя ми показа кълбо и аз реших и аз да пробвам,обаче нещо не можах да се преобърна както трябва и десетина секунди не можех да изплувам.Разбира се майка ми и баща ми не знаят за нито едно от тези (за белега бях казала,че съм се спънала в някаква плочка на тротоара).
    П.С.И на мен ми се е случвал съня с морето - виждам светлината от луната над повърхността на водата,обаче се задушавам и не мога да изплувам

Повече от фен Аватара на sladkatafenka78
    Град
    Пловдив,България
    Да,2-3 пъти...
    Като бях на 7-8 години отивах към училище сама,понеже беше много близо до нас (сега не живея там) и за малко щях да мина на пътя на влака.
    Веднъж много бързах за училище(пак когато живеех близо)и една кола щеше да ме блъсне,но шофьорът спря точно на 2 см разстояние от крака ми.
    И най-гадното...Понеже не мога да плувам се случи..Ами значи това лято бяхме с една приятелка и с баща ми на акваленд.И той има много басейни.С нея решихме да отидем на онзи с вълните.Тя стоеше на плиткото и ми каза да стоя до нея.Но аз нее....Отидох на малко по-дълбоко и пуснаха вълните.Аз скачам,когато дойде някоя.Но по едно време вълните ставаха все по-мощни и ме завлякоха навътре.Вече не можех да стъпвам или,ако стъпех вълните ме захлупваха отгоре и всичко ми се пълнеше с вода.И аз под водата не мога да дишам,нямам хриле и ми ставапе гадно на дробовете.Виках 'Помощ,помощ!'.Едно момче се опита да ми помогне,но за жалост не успя и продължих да се давя.После едно момиче ми обърна внимание и ми каза да се хвана за него.Избута ме по-на плитко и аз излезнах.Кашлях,кашлях.Дро овете ме боляха.Баща ми дойде и ме заведе при шезлонгите.От тогава съм се заклела,че няма да стъпвам в акваленд.
    X.O.X.O :]

имала съм няколко случая ....но ще разкажа само за първите 2......().

първия ми случаи беше когато бях на 5 6 годинки и бяхме на гости на братовчед ми и решихме да се катериме по мивката и от мивката да се качим на покрива на гаража (това цялото нещо става в градината на братовчед ми) ... ii така де, той се качи на покрива на гаража през мивката обаче когато аз се опитах да се кача се подхлъзнах на кранчето на мивката и паднах направо в ръба на градинката която беше отсреща. този ръб беше циментов.... паднах на веждата си. доктора казал на майка че ако раната ми е била 3мм по надолу съм щяла да остана без око и ако е била 3 мм по нагоре... е сещате се...
    от това сега имам белег на веждата си... като маркирана съм

един друг път беше когато бях 8 9 годишна и с майка отидохме да посетим едни други братовчеди във Варна. Братовчедка ми по това време ходеше на уроци по плуване и майка много настояваше аз да ходя с нея. И така де ходих с нея, обаче един ден малкия басейн в които по принцип плувах беше пълен с някакви други деца с друг треньор. Моя треньор не се занимаваше с лапета като мен но нали братовчедка ми (която е 4 god по голяма от мен) беше при него и някак си го бяха уредили и да ми преподава и на мен. Та този другия треньор каза че не съм можела да плувам в малкия басейн и ме прати в големия Абе не знам защо все си мисля че беше МНОГО дълбок.. 30м. (но нз дали това е възможно?) та така де отидох и докато си плувах по едно време нещо се изтървах и почнах да потъвам надолу ... спомням си как се опитвах да се измъкна и не можех и по едно време се предадох и просто гледах как дъното се приближава.... в следващия момент бях горе и братовчедка ми беше над главата ми. Явно ме е видяла че потъвам и е дошла да ме спаси. До този ден няма да го забравя това... !! най готината братовчедка имам!

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    да,спуснах се по надолнище с колело без спирачки,а там е главната улица.минах през него с бясна скорост понеже няма как да спра и да се огледам а,приятелите ми казаха,че 2 секунди след мен е минала кола
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Цитирай Първоначално написано от maybeline
    да,спуснах се по надолнище с колело без спирачки,а там е главната улица.минах през него с бясна скорост понеже няма как да спра и да се огледам а,приятелите ми казаха,че 2 секунди след мен е минала кола
    тва ме разби ;д ..
    да.. и аз съм имал подобни по пътя за Доспат изпреварваме тир с 2 ремаркето (който всъщност не знам как изобщо се движеше из завоите и трафика) ии насреща един джип.. хубаво че имаше място за отбивка за да се разминем ..

Цитирай Първоначално написано от sladkatafenka78
    И най-гадното...Понеже не мога да плувам се случи..Ами значи това лято бяхме с една приятелка и с баща ми на акваленд.И той има много басейни.С нея решихме да отидем на онзи с вълните.Тя стоеше на плиткото и ми каза да стоя до нея.Но аз нее....Отидох на малко по-дълбоко и пуснаха вълните.Аз скачам,когато дойде някоя.Но по едно време вълните ставаха все по-мощни и ме завлякоха навътре.Вече не можех да стъпвам или,ако стъпех вълните ме захлупваха отгоре и всичко ми се пълнеше с вода.И аз под водата не мога да дишам,нямам хриле и ми ставапе гадно на дробовете.Виках 'Помощ,помощ!'.Едно момче се опита да ми помогне,но за жалост не успя и продължих да се давя.После едно момиче ми обърна внимание и ми каза да се хвана за него.Избута ме по-на плитко и аз излезнах.Кашлях,кашлях.Дро овете ме боляха.Баща ми дойде и ме заведе при шезлонгите.От тогава съм се заклела,че няма да стъпвам в акваленд.
    егати спасителите...да не помогнат на давещо се дете,което не може да плува...
    The Vampire Diaries {}

Аз съм бил на косъм от смъртта още преди да се родя. По време на раждането пъпната връв се е била увила около врата ми. После след като съм се родил едва съм оживял. Все пак късметът е бил на моя страна и сега ме има

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Не,за щастие.

Град
    София
    Да веднъж (наскоро)щях да катастрофирам.
    Добре,че взех завоя навреме...иначе сега щях да съм мъртва,най-вероятно.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Стабилно често
    Още като бях много малък паднах с главата напред в един басейн и помня как лазех по дъното по едно време майка ми се усетила,хвана ме за глезена и ме издърпа
    Веднъж,пак бях малък(1-4 клас някъде)гледах надолу от един каменен зид,който беше към 2 метра,и изведнъж някакъв се засили и ме блъсна отзад и литнах с главата надолу Добре, че някакси успях да се хвана за ръба,да се завъртя и да падна на крака.
    Преди няколко години на терасата имахме голям чадър,като онези по капанчетата на плажа.Един чен чух някакъв трясък,излязох и видях,че се е изкъртил от стойката,а имаше адски вятър.Не успях да го пррибера,а ме беше страх да не вземе да литне и да убие някого,затова просто го хванах за дръжката,само че вятърът духаше от долната страна на чадъра,а половината от платнената част се беше опряла в парапета и се получи нещо като лост,на чиито един край бях аз И изведнъж при по-силен полъх на вятъра чадъра се вдигна,аз се оказах легнал в него като в люлка,а той балансираше на широкия 30-ина см парапет Добре,че някакси успях да се търкулна обратно и да издърпам чадъра след себе си,само че този път обърнат обратно,така че сега вятърът не можеше да го достигне
    Веднъж пресичах една улица,без да погледна,и изведнъж чух звук от спирачки.Обърнах се и видях засилена към мен кола(беше задна уличка,за пръв път виждам кола да минава оттам )За момент се вцепених,едва успях да отскоча в последния момент и колата подмина мястото,къдто стоях,с 5-6 метра,преди да успее да спре.
    Блъскал съм се в движеща се кола,докато гледах назад,обаче не се брои,защото само ми мина през крака
    Веднъж прескачах една ограда със шипове отгоре,обаче изведнъж едната ми ръка нещо изтръпна и се хлъзнах надолу,като оградата ми раздра тенирката и остави резка точно където е сърцето-още не знам как не се нанизах.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Рядко ми се случват такива екстремни ситуации Само за веднъж си спомням. Седя си аз на брега на морето на колене с лице към плажа /ама на много плитко няма и 1 метър/ и една по-голяма вълна като ме заля не можах да се осъзная къде съм. Не,че е било много опасно,обаче бая се стреснах. Пък и бях на около 5 години
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Да, когато бях 2ри, 3ти клас ме оперираха от апендисит, и докторите казаха, че ако съм била дошла с няколко часа или ден по-късно е щял да се спука и..
    • If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.

ми бях с една приятелка и пресичахме и аз нали не гледам кога идва кола и пресичам и приятелката ми се развика .... но вече бях стигнала на другия край когато тоя дето караше колата се караше на приятелката ми ....докато тя ме гледаше злобно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Не,за щастие.

1) Купил съм аз 3 кила захар и се прибирам към нас , и нали на булеварда на бус лентата има спрян автобус и няма видимост и аз тръгвам да пресичам и в последния моми ент се обръщам и виждам някаква кола и тя наби спирачки и ме бутна , ама добре че бяха торбите със захар дето омекотиха удара та ми нямаше нищо и после краката ми трепереха , дето се вика видях смъртта в очите.

2) Като бях малък си хапвам лукчета и подскачам и изведнъж лукчето ми влезна в гърлото и аз не мога да говоря , просто замлъкнах и се опитвам да обясня на татко и чичо какво става , а не мога да дишам и леля отиде и ми донесе вода , глътнах я и в същия момент я повърнах , тогава тати ме хвана и почна да ме тръска с главата надолу та го изплюх , но бях на косъм от смъртта вече се задушавах и нямах въздух...

3
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    гр.Русе
    Не... да чукна на дърво
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Ами майка ми е разправяла, че като съм била малка (то и аз си спомням смътно) съм си пъхала постоянно хартийки или памук в носа (даже помня веднъж в една позната на майка ми как си бях натикала памук в носа ). Ами значи тогава съм била много мъничка 2-3 годишна и през нощта от
    къде съм избарала и съм си натикала нещо в носа и съм щяла да се задуша и майка ми едвам извадила нещата от носа ми с пинсета

Цитирай Първоначално написано от dob4y
    Ами майка ми е разправяла, че като съм била малка (то и аз си спомням смътно) съм си пъхала постоянно хартийки или памук в носа (даже помня веднъж в една позната на майка ми как си бях натикала памук в носа ). Ами значи тогава съм била много мъничка 2-3 годишна и през нощта от
    къде съм избарала и съм си натикала нещо в носа и съм щяла да се задуша и майка ми едвам извадила нещата от носа ми с пинсета
    С три думи - нямам думи...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Чак на косъм от смъртта не мисля, че съм била. Имала съм екстремни преживявания, но (да чукам на дърво) само толкова.

22 март 2004 с баща ми отивахме към Варна с фиата и един изпреварваше със 120 и се заби в наща кола... колата се завъртя и излезе от пътя.. целия багажник беше смачкан, а там е и газовата бутилка.. ако оня беше карал с няколко километра по-бързо щяхме да гръмнем и ние и той...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си