- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само тъпи работи ..
Това твоето си е чист мазохизъм. Знаеш, че ще те нарани и прощаваш отново и отново. Единственият проблем, за който трябва да търсиш решение е проблема в собствената ти глава. Защото за другия ти проблем решението е ясно и ти си го знаеш.
Тук и да ти казваме "Зарежи го" докато ти сама не го поискаш и не намериш волята да го направиш, няма как да ти помогнем. Личното ми мнение е, че не си достатъчно наранена. Нека поясня - той прави неща, които те нараняват, но явно още не е прекрачил границата, след която да признаеш сама пред себе си "Не мога повече" и да направиш нещо съществено по въпроса.
Или просто си свикнала. А това би било още по-лошо. Защото ако с времето си приела това му поведение за нещо нормално, за част от "връзката" ви, то волята ти се е изпарила още с първото му провинение.
Единственият изход е голяма болка, след която не просто да не искаш, а да не можеш да му простиш. Но както ReachlessGirl каза - защо да се стига до там?
Едва ли ти помогнах особено, но поне ти дадох още една гледна точка да осмислиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако имаш грам достойнство - остави го..От темата ти личи,че не сте един за друг...
Ако продължаваш да си с него - ще бъдете пак в същото положение..Отново обиди,скандали,конфликти.... и отново ще страдаш..
Не знам..
Помисли добре и реши какво НАИСТИНА искаш да направиш: да бъдеш с него или не
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз мисля 4е много го оби4аш.Друга при4ина не виждам.Ти знаеш какво трябва да направиш няма смисъл да казвам "остави го",ти знаеш 4е трябва но не можеш.Според мен след време ще ти писне и ще сложиш краи.Но кога ще доиде това време никои не знае.
аз в такива случаи го изолирвам което далеч не е никак лесно ..
но да се унижавам заради него в никакъв случаи! все пак не е единствен ... бих излизала по често ще се срещам с други момчета знам че от първия път няма да уцеля точния но все пак които търси ще намери ... ние жените сме създадени да бъдем обичани а не тъпкани УСПЕХ![]()
Преди известно време имах същата връзка.Играх му по свирката месец и ми омръзна, характерът ми е прекалено силен, за да търпя това негово отношение и всяко ново нощно попадение.Като видя, че спрях да го търся започна да звъни, но аз не вдигах, започна да ми пише, но не отговарях, до училището ми идваше и нищо, аз бях непоклатима.Бях решила твърдо това да е края.Накрая заминах за 1 седмица, той разбра от общи познати, че съм заминала, но не съм му казала.И така вече минаха 4 месеца, а той не спира да ме търси, а мен това не ме вълнува.Намерих любовта другаде и съм много по-щастлива от преди.Та съветът ми е, спри да го търсиш и ще видиш как той ще започне да ти играе по свирката![]()
Да, много е кофти.. И аз бях така. Но си го постави като главна цел да не му звъниш и не го търси, въпреки да мислиш само за него. Времето лекува. Знаеш, че грешиш, но те е страх да си го признаеш. Защото имаш някакви спомени от миналото, които разбира се никога няма да забравиш. И едва ли друг път ще обичаш така, но това е положението.
Отново ще си позволя да драсна, (дано не се подразниш) но всички критики от случката,която разказа сочат към него... и като се замислиш една причина няма да останеш с него,освен упоритоста ти ! Следователно проблема ти е решен...
Остава само да поискаш да сложиш край колкото и трудно да е на всичкия тоя ужас.Надявам се да съм ти помогнал.![]()
Първоначално написано от lucho13
Твърде е трудно да го зарежеш просто така.Моят съвет е всеки ден да си налагаш някакво ограничение.Например като за начало утре не го търси.Ако не успееш от първия път му звънни,но само веднъж.Когато успееш да не го търсиш и да нямаш никаква връзка с него цял ден започни да поставяш по-високите цели т.е. по-дълго време без него.Ако той те търси не вдигай,не отговаряй на съобщения и не се виждай с него,но за ден,два.Според мен така,лека полека ще се отдръпнеш,но ако много ти липсва ще можеш да се виждаш с него за малко.Когато успееш цяла седмица само 1 да се чуеш с него по телефона-тогава си успяла да се отдръпнеш достатъчно.В този момент го зарежи напълно.Според мен ще си готова да се радваш на живота без него.Междувременно бъди с приятелки,разсейвай се с забавни неща и се запознавай с нови хора.Успех,дано съм помогнала![]()
Авторке,не унижавай така.Едва ли си заслужила всичко това.Остави го колкото и да ти е трудно и го направи с мисълта,че след него ти ще си наистина щастлива.
Предлагам морална подкрепа в замяна на същото. Две мои години минаха по този начин. Дори се задоволявах с много по - малко от теб. И сега (за пореден път) се опитвам да му обърна гръб. По традиция му остават две, до максимум три седмици и ще ме потърси. Пак казвам, търся и предлагам морална подкрепа.
Ей, мерси на всички!) Днеска малко напредък имах .. в смисъл .. обадих му се, той естествено не вдигна .. и ми се обади след 2-3 часа. Обичайното - кво прайш, как си ала бала.. И ми каза, че ще ми се обади. Е, не че ми се обади, де. Ама поне съм свикнала да не ми се обажда той. Сега остава и волята ми да издържи и да не му се обадя и аз тая вечер.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Няма да натоварвам темата с излишни коментари.
Споделям само това:
Дълго време този човек ти е давал сигурност, сега обаче тя присъства само на психично ниво. Всички тези притеснения и нерви, само те връщат назад, защото психиката винаги иска да се чувства сигурна.
Достатъчно интелигентна си да разбереш, че можеш да преодоляваш чувството за несигурност и сама. Тогава нещата тръгват по-лесно.
Няма смисъл да се изказвам по темата.Знаеш как стоят нещата при мен само,че моя се е поукротил малко.Знаеш и какво ще ти кажа.Разбирам напълно какво е положението.И знаеш ли мога да ти кажа остави го,забрави го,игнорирай го,но знам,че няма да ме послушаш дори да знаеш,че това е правилното.Знам,защото и аз съм била така.Колкото и да не ти се вярва според мен той те обича.Обича те,но просто това е начина му на живот,това е той на тези години.Вълнува се от глупости.Не си заслужава да си с такъв човек колкото и да го обичаш поне докато не му увре главата,а това едва ли ще стане скоро.Не го търси,занимавай се с нещо друго ако трябва дори се заблуждавай,че не мислиш за него .. опитвай се да се държиш все едно нищо не е било,опитвай се да изтриеш времето,в което си била с него.ЗНАММММММММ,че е трудно.Почти невъзможно,но според мен всичко е до нагласата.Друг начин няма при такива силни чувства освен да се самозаблудаваш,че го забравяш .. незнам.;// Не съм аз човека,който ще ти дава акъл на тая тема,защотооо нали знаеш как стоят нещата ..;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре бе хора ,чудя ви се.
Каква любов изпитвате към човек ,който само ви дразни ,нерви ,ядосва ,изневерява![]()
Имай воля!!!!Първоначално написано от Priceless
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
^ Няма нужда. Той ми се обади. Пътувал за София човека. Няма проблем. И аз научавам сега за това. И пак имаше .. "Обичам те", "миличко" и още куп глупости.. които.. ГРРРРР пак се размекнах.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Преминавай към 2-ра крачка - да издържиш да не му се обаждаш по-дълго време и да не се размекваш при поредното "обичам те"Първоначално написано от Priceless
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
^ Абе достатъчно голяма съм си, мисля.
Hilary_![]()
Ех Лили..Лили.Проблема ти е че прекалено ясно си му показала и доказала че той може да прави каквото си иска както и с други така и с теб и пак да си те имаКато клекнеш на някой кво очакваш да ти каже евала ли ? Не ще те смачка както гледам и прави.Другия ти проблем е че не че си слабохарактерна а сама си си втълпила че си такава
Като гледам колко спокойно се наричаш "безгръбначно" и т.н. ми става ясно че не ти и пука особено че си такава.Търпи но не се тръшкай защото избора е изцяло твой няма да умреш без него спокойно и без него има въздух
Очакваш промяна в него ли ? Живееш в лъжа вече си го научила да е такъв към теб и няма да се промени и то точно с мекото ти поведение
Sorry ама нямаш право да се оплакваш ясно виждаш че те прави на тъпа и съвсем явно го търпиш ами като е така...стискай зъби и живей като момиче на незнайно кое място в неговия живот.Пък за ква обич говорим той използва думата само за да замаже гафовете си жалка история наистина.Да наистина си достатъчно голяма но за да попаднеш в такава ситуация е видно че далеч не си и опитна
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
А какво друго да направя ВЕЧЕ Владо, според тебе ? Именно, че съм го свикнала така и .. каквото и да направя - него няма да го спре да прави каквото иска и с когото иска. И да продължава историята по същия начин.
Да, сигурна съм, че има въздух и без него. Да, сигурно ще мога без него и сигурно ще ми е по-добре, но за момента просто ми трябва малко повечко воля, за да се справя.
Hilary_![]()
Прекалено много задълбаваш защото не искаш да видиш твърде явното решениеЯсно ти е че трябва да му биеш шута без него ще боли нали ? Но с него щот не боли а..за кво си с него за няколкото мига щастие ли ? Които и на теб ти е пределно ясно че са фълшиви.Искаш да живееш с мисълта че си обичана като всъщност си просто използвана.Стига с филмите и драмите Лили време е за реалноста и колкото да се мъчим да я изкривяваме тя си остава само една
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз решението го знам по принцип![]()
Hilary_![]()
Много се радвам, когато само драстичните решения се дават като възможни.
И ? Какво правиш по въпроса ?Първоначално написано от Priceless
![]()