- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се за преса - Дайте Съвет!
Здравейте, търся си преса с приставки за вафлички. Намерих си в интернет една, втора ръка ще я взема. Фирмата е ELITE , тефлонови приставки, мощност 150-500W;AC 220V/50Hz .
Добра ли е? Косата ми е леко начупена. По принцип имам преса Braun, с която се изправям..
ЧАКАМ БЪРЗИ ОТГОВОРИ![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Човече не си вземай Елит, това е възможно най-гадната марка преса за коса. По-добре си вземи Елеком или някоя друга, например Сапир, те пак са евтини, но са по-добри от боклуците на Елит
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ама правят ли добри вафлички?
sapir ne sa nikak zle
izvinqvam se no nqmam kilirica na laptopa
never never let you go you are the one i'm surching for....
Недей си купува тези на Елит..Боклуци са..
Най-добре е или Елеком,или Сапир..Правят много хубави вафлички + изправят добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ползвай това:Първоначално написано от annamari
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз също мисля да си купувам преса, но наистина НЕ се спирай на Елит![]()
Късмет![]()
Justt Do It...
=]
наистина недей да си взимаш Ellite преди време се опитах да си направя вафлички с една преса на Еllite и абсолютно нищо не се получи![]()
Благодаря ви, момичета! Сега остава само да си намеря подходяща оферта![]()
Вземи си някоя качествена,може да е 30-40лв ама поне ще ти прави хубави вафлички
можеш да пробваш с реймингтъназ такава имам и съм много доволна.. има и такава с функция ъа мокра коса
![]()
Carpe Diem. It means 'Seize the Fish'.
Моята е Bellissima и съм много доволна, имам я сигурно вече от 2 години и не ми прави проблеми тогава беше към 90-100 лева, сега сигурно е доста по малко. има и едни много хубави на Brown с вибриращи плочи,казват че разпределя топлината и гори по -малко.![]()
"Да превъзхождаш другите не изисква много усилия,ако същевременно не си поставиш за цел и прекрасното желание да превъзхождаш и себе си."
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/14/IMG_38861.JPG
аз имам такава и за вафлички ми върши страхотна работа. Приставките за изправяне са супер гадни - нищо не изправят. Но вафличките са ме държали доста и съм много доволна.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами ще си търся някаква евтина..до 10лв.:P
По-добре дай повечко пари за нещо качествено. Аз не мога да ти дам друг съвет, защото нямам преса за коса, но знам, че за 10 лева едва ли ще намери нещо, което наистина да върши работа.
Една моя фр. има такава и вафлите са уникални просто...няколко пъти ме е правила, и обем ми става и не спада докато не се изкъпа!!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
А преса за 10 лева...![]()
Ще е някакъв боклук 10 лева отгоре,тоест 20 лева и нещо има преси ,които правят страхотни вафлички...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Някой може ли да даде ориентировачна цена за тази http://www.prodavalnik.com/ppc/data/14/IMG_38861.JPG , защото и на мен ми трябва някаква 30-40 лв за вафлички само, защото имам за изправяне вече![]()