.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    И излизането може да се забрани,така че най-добре седнете и се изяснете,кое/как/защо и т.н. !
    Нима ще й забранят да ходи на училище? Не, все пак може да го вижда тогава.

Цитирай Първоначално написано от BluesCat
    И излизането може да се забрани,така че най-добре седнете и се изяснете,кое/как/защо и т.н. !
    Не,нямах предвид за даскалото,ами да излиза следобед/вечер,то е ясно че в училище може да го вижда,но за колко ? те междучасията са малки ....

Цитирай Първоначално написано от BluesCat
    Не,нямах предвид за даскалото,ами да излиза следобед/вечер,то е ясно че в училище може да го вижда,но за колко ? те междучасията са малки ....
    Но поне е нещо, ако не успее да ги убеди...

Да. Може да ми забранят. .
    Ох.. защо все на мен.

Голям фен Аватара на playhard1
    Абе всички давате съвети, ама аз за трети път ще напиша:

"НЕ ВСИЧКИ ИМАТ ЕДНАКВИ РОДИТЕЛИ"! Авторката ако иска да пише на ЛС, моята приятелка беше даже по-зле, мога да и разкажа подробно какво се случи след това, че не е за пред всеки.

Цитирай Първоначално написано от CherryS
    Да. Може да ми забранят. .
    Ох.. защо все на мен.
    Ми нали ти казахме бе,седни се изясни тая вечер веднъж за винаги как стоят нещата !
    дали ще ти дават или не и това е...просто им разкажи че е важно за теб,и т.н. се пак са ти родители !

playhard,знам че не на всеки родителите са цветущи,но и моят баща не е от най-добрите,знам какво е гадно !

И сега и на въпросното момче му казах и той:

[20:12:12] М каза: И ако кажат че не искат да си с мен кво правим
    [20:12:14] М каза: късаме ?
    [20:12:28] - Cherry каза: не знам
    [20:12:42] М каза: отчайваш ме направо o_o

Ха. Какво правим, ако на тях не им пука, за чувствата ми? И за тва, че съм намерила човек, с кой да споделям?

[20:19:59] - Cherry каза: ето за тва не им споделям нищо.
    [20:22:12] - Cherry каза: сложила съм няква граница м/у нас ..

Град
    ForSaken city (:
    Те са ти родители .. Трябва да те разберат!

А пък ако не ти позволят да се виждаш с него

Тегли им по една майна.. ти си живееш живота.

Ти си решаваш какво да правиш с него ..

Знам, че са ти родители и заслужават уважение..

Но не може вечно да се малкото момиченце на мама/тати

и те да ти подбират гаджетата както са ти подбирали дрехите като си била пеленаче ..

Ще ти дам един важен и прост съвет.
    Опитай се да го запознаеш с вашите да видят какъв е.На Тука има Тука нема,няма да стане нищо.Така че действай.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

оооооо, Гери, тва са бели ядове! И наще са така от начало, но щом им поговоря малко за него и ги запозная- всичко е наред. ЗА сегашния ми приятел мога да кажа, че мама го харесва страшно много. Е, петък ме изпращат с думите- щерко, да не се прибереш с корем, ама.. подробности дай им време да свикнат
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee

и те да ти подбират гаджетата както са ти подбирали дрехите като си била пеленаче ..
    ХАХА. ТОЧНО Т'ВА КАЗАХА.
    Викат ми: "защо не дойде първо да се посъветваш с нас? Дали ще го одбрим ? Защо не дойде първо да кажеш: "Мамо харесвам си едно момче, какво да правя? "

Смейте се колкото искате .. такава е истината..

Добре, но на колко години си?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Еми какво да ти кажа ... Обясни им какво означава за теб , дори и ако неискат да те изслушат .. Кажи им,че не би направила нищо с което да ги засрамиш , че си отговорна,ако щете даже за секса си поговорете,но наисти бъди убедителна,за да те разберат..Незнам какво да ти сажа друго .. Айде успех! Всичко ще се оправи .
    +1
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Еми какво да ти кажа ... Обясни им какво означава за теб , дори и ако неискат да те изслушат .. Кажи им,че не би направила нищо с което да ги засрамиш , че си отговорна, ако щете даже за секса си поговорете, но наисти бъди убедителна,за да те разберат..Н езнам какво да ти kажа друго .. Айде успех! Всичко ще се оправи .
    съгласна съм, друго няма какво да се направи и нашите са същите тъпаци

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Що за родители имаш? Това, че си имаш гадже не значи, че ще се омъжиш за него!? Ще имате деца и т.н. .. По тая логика, в последните 3 години имах две сериозни връзки, кво тряяше да стане!? Наште да ме заключат вкъщи? И през ум не им е минало подобно нещо.. Не знам, лично аз не мога да ги разбера такива родители.. Ти държиш на него, но може да сте заедно месец-два и да се оставите, значи за всяко момче тряя да ти се карат? Че ти сега ако не излизаш с момчета за да ги опознаеш като пол, когато се омъжиш ли да го правиш?

Просто седнете и си изяснете всичо.
    И на мен не ми даваха колата,и на мен не ми даваха да се прибирам когато хората отиват на кафе...но като им показах че съм сериозен,че не пия алкохол,че шофирам внимателно
    Седнахме един ден на масата,взех думата и им разясних как стоят нещата,и им казах че ако ще ми забраняват по-добре да забравят че съм им син !
    на 16 съм...може и да не съм прав,но ....

Безотговорни родители бих казал, а твоето е пубертетска постъпка...

Град
    Русе
    Живота си е твой,прави каквото искаш с него.А и чак от такива ограничения няма смисъл - тъпо е,защото е ясно че ще направиш точно обратното на това,което ти забраняват.Живей както на теб ти харесва

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Цитирай Първоначално написано от Rebus
    И на мен не ми даваха колата,и на мен не ми даваха да се прибирам когато хората отиват на кафе...но като им показах че съм сериозен,че не пия алкохол,че шофирам внимателно
    Седнахме един ден на масата,взех думата и им разясних как стоят нещата,и им казах че ако ще ми забраняват по-добре да забравят че съм им син !

пък аз бих ти казал да си е*еш путката лелина,не знаеш нищо,такаче недей коментира кое какво е

Цитирай Първоначално написано от Rebus

пък аз бих ти казал да си е*еш п****та лелина,не знаеш нищо,такаче недей коментира кое какво е
    Ахахаха ..засегнахме ли се?Кво се правиш на оборотен?
    Аман от 16-17 годишни шофьори и леко с обидите ..

Не е нужно да им казваш каквото и да било. Действай както ти си знаеш.

Погледнато реално мисля че и родителите ти имат право да се тревожат за теб.
    Те не го познават и му нямат доверие,а и ако си единствено дете за тях е още по-трудно да пуснат дъщеря си с непознат за тях просто ей така...
    Тряабва да говорите....Може би с майка ти ще ти е по-лесно защото и тя е минала по същия път.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на Colouring
    Тревожат се!Родителите никога,ама никога не мислят зло на детето си!И защо не отговори на колко си?Естествено,ако си на 13-14-аз мисля,че са в правото си.Той е по-голям от теб.Ти как би се почувствала ако си родител и малкото ти момиче тръгне с 'батко'?Друго е,ако и ти си на 17.Тогава пак съм съгнасна донякъде с тях,защото мислят за теб,но трябва да поговорите повече и няма как да не се съгласят.На тези години е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си