- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъй,тъй сме почнали крастосан разпит.
Хахаа братлее тая яко те ебаваПървоначално написано от AnzaRe
Ако бях на твое място директно и се обаждам... правя е за 2 стотинки ии тва е...
Бахти кучката,заклевам сеНадявам се да направиш същото,за да не ти се смеят после
![]()
ПС: Извинявай,но не издържах..така са повечето путки брат,тва е истината за съжаление...![]()
Първоначално написано от lucho13
Въй ,осъзнай се бе, за кво ти е тая кифлопродавачка
,теглиш майната ,не заслужава да и обръщаш внимание
![]()
Хаха за блондини ще го напиша кратко и ясно: бий й шута и следващата, явно те мисли за мн тъпо парче...
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Според мен,няма смисъл да слагаш край на връзка,в коята присъстват любов и разбирателство,за едни шибани смяни в училище...има ли желание за виждане,има и начин.![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от gLypChenCee
Точно така!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Щото са разглезени лигли и незнаят какво искат
There is no right or wrong, only fun or boring
Леле и кво ще правим ` тъй ` .От темата ти , доколкото я разбрах , гаджето ти блондинка те е зарязало заради някъв пич и се опитваш да разбереш как ` тъй ` . Измисляш си някакви тъпи причини , за да оправдаеш себе си . ^ Заради тва и слагаш всички блондинки под общи знаменатели , което е много скапано , също като правописа ти .
Най - доброто , което можеш да направиш е , скрий са
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
вИЕ СТЕ най-криворазбраните хора чесно....хаьхах нищо подобно....Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако го обичам наистина, това че няма да го видя ден-два или седмица няма да има никакво значение.А и ще се опитвам да намеря време.Например сега около празниците не сме се виждали с моя от 1 седмица, но какво от това, обичаме се, вярваме си и просто чакаме да дойде ден в който ще можем да се видим.Като утре вечер например![]()
Ами зависи какво имаш предвид под ` Вие `. Но и без тва не държа да ме разбираш , нали си писал , че не ти пука за мненията на хоратаПървоначално написано от AnzaRe
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
+1
и ние сме в различни смени през 1 месец ..и ко не съм тругнала да го режа ..ебахти простотиите праят някой![]()
If I played you like a toy?
къв ти е проблема ? момчето си задава въпроса и иска кратък и точен отговор .. врачка ли си че да дъниш лайна на всеки пост ? ай скрий са ти ..Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
If I played you like a toy?
Когато не виждаш някой дълго време или например 1 път в седмицата,започваш да го забравяш.
Кратко и ясно.![]()
Щот така е по-лесно
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
FUCK-тически не ме интересувате..
Никой не ти иска мнението по тва кво казвам аз , не се бъркай там , където не трябва . Единственото ла*но с проблеми си ти тука . Идиотските ти постове , лишени от смисъл , ни най - малко ме вълнуват .Първоначално написано от buuu
![]()
Играят ти разни долни, дребни игрички и ти се връзваш.
Нищо не е такова каквото изглежда. Ако искаш да си запазиш хубав спомен от връзката ви и момичето - не задълбавай повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House