.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Да го забравя ли?

Преди 4год сее запознах с едно момче поо интернет...отначало почти не си пишехме ноо после малко по малко се сбилижихме...пламна нещо между нас...ноо проблема беше чее той живее в София а аз в Кърджали...както и да е...имах възможност да отида прии батко ми София оговорихме се да се видим с въпросното момче...срещнахме се..беще невероятен ден....изпълнен със смях ии забавление...на другия ден отново заедно...ии вечерта преди да се разделим той ме целуна...имах чувството че ще полетя ноо на другия ден трябваше да си заминавам ... върнах се в Кърджали ... постоянно си пишехме по скайп... говорехме по телефона...след 3 месеца той дойде до моя град...за 1ден...прекарахме отново невероятен ден...и той си замина...ноо дойде зимата...ии малко преди Коледа(на 20декември) той ми писа смс ''Съжелявам...много ми е трудно да съм с теб..обичам те прекалено много за да те наранявам по този начин'' когато го видях просто ... изключих,,,,3дни не бях на себе си..мина коледа ии дойде Нова Година...батко ми отново ми се обади ии ме покани да отида при него за Нова Година...нашите ме накараха да отида за да се поразсея малко...сагласих се и отидох...бяхме в апартамента с много приятели на батко ми...на мен цигарите ми свършиха ии на 100метра от блока имаше денонощен магазин...отидох да си взема цигари...излязох от магазина ии се засякох с НЕГО! МОМЧЕТО КОЕТО МЕ НАРАНИ...ТОЙ ГЛЕДАШЕ ЕТО ТАКА ОЧИТЕ МИ СЕ НАПЪЛНИХА СЪС СЪЛЗИ...отминах го и се качих в апартамента...затворих се в едната стая ии плаках...плаках около 2часа...дойде един приятел на батко ми...предложи ми бира...пих...пих адски много ...натрясках се като кирка сутринта(в 16:30) когато се сабудих батко ми ми каза че момчето ме е търсило...аз му казах ''Не ми пука'' а отвътре изгарях от желание да го видя...след 2дни си заминах...малко по малко го избивах от главата си...до преди 3дни...той ми се обади...ноо през това време една прияелка ми беше взела телефона ии му вдигна...почна да се базика нещо...аз незнаех с кой говори...тя затвори ии когато я попитах...тя каза...''ЪЪ некъв Любо'' питах я какво иска...и тя каза...аа незнам не разбрах...звънях му като луда..но той не ми вдигна...таа това е историята...сега въпроса ми е...дали просто съм свикнала с него или все още го обичам? .. от 3дни насам отново постоянно мисля за него....ужасно е...кажете ми...ккакво да направя...да отида ли до София да го намеря ии да му кажа колко ми липсва...илии...да се опитам отново да го забравя...

Град
    Hueco Mundo
    Теглиш майни, брат.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Такава връзка е много трудна.Мислиш ли 4е бихте имали някакво бъдеще?Дали ще издържите на разстоянието?По добре остави нещата така и се опитаи да го забравиш.А дали го оби4аш или си привързана,само ти знаеш какво 4устваш.

щом не ти дига нали му имаш скайпа . . пиши му там
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

...

Пуснато на: Нед Апр 04, 2010 9:31 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми не нямам го...блокирахме се...

Ми не го търси повече. Трудно е, ама го забрави ; )

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Поговори с него, не оставяй нещата така недоизказани
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Забрави го!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    In the middle of Nowhere

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    Пуснато на: Нед Апр 04, 2010 9:31 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми не нямам го...блокирахме се...
    Направи си нов и му пиши от там..Ако толкова много не можеш без него...А и не трянва да се отказваш ,искай своето,иначе няма да си от най-щастливите...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Забрави го!

забрави го .. с тази връзка от разстояние ще се измъчвате още повече ..

Град
    Таити
    Ми той веднъж се е отказал от каде знаеш че няма пак да го направи... явно той не може да има такава връзка колкото и да те обича... приеми го не е за теб.... давай на пред и това е... няма какво да му мислиш да го търсиш и само да се нараняваш още повече
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен
    Град
    <3
    Еми ако можеш да си управляваш толко добре мозъка го забрави ебаси. Преинсталирай се.

(ного дълга и хаотична тема)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си