Здравейте!
Имам косми около пениса. Леко ме дразнят. Въпроса ми е - Дали да ги обръсна и как по точно .![]()
П.П. на 13 съм.
Не слушай каката!Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Кола маска там долу не мога да си представя,как може да се изтърпи!По-добре се бръсни.
Ще ти трябва:
1.Една самобръсначка GILLETTE за еднократна употреба (1,50лв)
2.Гел за бръснене(м-у 4-10лв).
Самото бръснене:
Най – добре е да се бръснеш след като си вземеш душ,защото тогава космите са по-меки.
1.Мажеш с гела около космите
2.Със самобръсначката минаваш внимателно ПО ПОСОКА на космите.НЕ бий контрата!
3.Отмиваш с вода,за да падне пияната.
Гледай само да не се порежеш!Успех!![]()
Мерси много за инфото!![]()
^ Бруталноо![]()
Кво толкова се правите пък вие бе.. Ние как ходим на козметик, как я търпим болката? Пиклювци!![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Кола маската не ми е проблем за нито едно друго място,но там просто ще си е живо мъчение!При нас космите са мн по-дебели там и с доста по-големи корени!Първоначално написано от GirLN
![]()
Да и след многократно махане на космите със самобръсначка, космите стават още по големи и дебели и растят много бързо(трябва да ги бръсне през 2-3 дена)Което е пълна тапотия.По добре да ги махне с кола маска или с епилатор.Да, мнооого боли, но след това резултатът е много по-добър, от колкото с тъпата самобръсначка.Аз съм момиче и си ги махам с кола маска сама.Преди бях почнала да ги бръсна, но като яидях кви взеха да стават и колко бързо да растат започнах с кола маска, и сега то кола маската са ми станали по тънички космите и оп редки!!!Първоначално написано от YouAteMyHeart
Космите са ти дебели, щото си гри бръснал. И аз 5 години ги бръснех и първата кола маска едва не се разревах. Просто както каза момичето сте пиклювци! Още повече, че като ги скубиш хем оредяват, хем стават по тънки.Първоначално написано от YouAteMyHeart
Към автора -> не се бръсни, ще съжаляваш. Ще ти излизат пъпки и подкожни косъмчета, ще те сърби и ще трябва да ги махаш всеки ден. Бръсненето е отврат. Отиди на кола маска - няма да ти вземе повече от 5лв, а и ще ходиш в месеца веднъж![]()
Ооо тука сте много момичета отказвам се да споря!![]()
Да,космите стават по-дебели!Истина е,но просто не е като при вас.Още от началото космите са по-твърви,а корените са мн дебели.
Не съм на същото мнение, отдолу и аз съм била с черни и дебели косми, не са ми расли пухчетаПървоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
![]()
защо всички момчета казват " с момиче не се спори" .. няколко момчета са ми го казвали..айде бе, не сме толкова страшни...Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ми уж не сме, но явно ги е страхПървоначално написано от liim0nka
А и ние по темата за козметика и кола маска сме по добри от момчетата и те за това не сикат да спорят с нас.
![]()
![]()
абе как момче ще ходи на кола маска бетой като се съблече и му стане представям си козметичката как ще се чувства
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И като станат по-дебели ии големи като ги бръснеш ще боли още повече от кола маската.. Пък и с кола маска не боли кой знае колко.. Не е болка за умиране, а и има една приказка Трай моме за хубост (в твоя случай момчеПървоначално написано от foreverr
)
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Има такива мъже бе.. Ем ако козметичката е лесбийка.. Как ли се чувства, като момичетата се събличат ahxahxhaxhahПървоначално написано от tonie__
+1Първоначално написано от DimovB
![]()
Тва, че е момче значи, че всеки ден трябва да се бръсне отдолу ли? Не, не се заяждам ама просто хем с кола маската ще е 1 месец спокоен, хем няма да го сърби и няма да са дебели и черни космите.. Да, че има болка, има ама си заслужава според мен..![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
YouAteMyHeart,ще ви боли 1вите 2 пъти,после вече ще свикнете,много по-ефикасно е,много по-хигиенично дори,а и отнема много по-малко време.
tva me razcepiПървоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
![]()
tva me razcepiПървоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
![]()