- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- свърши се ;(
На достатъчно, че да не си зарязвам гаджето за 2 емотиконки в импулс.Други въпроси?
Първоначално написано от yozii
Бооооооожееее ...![]()
![]()
![]()
Скарали сте се за абсолютна идиотщина ...
![]()
![]()
Коментарета в Импулса ...
Абе, момиче, емотките НЕ ЗНАЧАТ нищо...
![]()
I'm inlove with a criminal...
не сме скъсали заради някакви емотиконки .. а защото той каза че няма да го прави а го направи ..
^^ Съгласна съм. Тези емотикони са просто... едно нищо, нереално, виртуално...
Аз лично никога не съм си позволявала да пиша "закачливи" коментарчета наляво - надясно... той също, но въпреки това правеше сцени на ревност от всеки един коментар в страницата ми, а аз половината дори не ги познавах.
Накрая ми омръзна и деактивирах профила. Сега всичко е мир.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
казах му че ако не иска да скъсаме да го деактивира .. не го направи ..Първоначално написано от onestar
Първоначално написано от yozii
Именно .. заради емотиконите е станало така..![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Много добре си направила... и аз много мразя да виждам как приятелката ми в импулси аха-та и незнам си какви смотани сайтове праща целувчици и (инлове) палячета... казва ми то това е просто ей така ама после кат си напрайх регистрация и кат почнах и аз да пращам май станаха повече от просто целувчици... ае смотана работа тези сайтове са много тъпа история... а на авторката евала няма какво да го траеш.... той ако наистина иска да е с теб няма на всяка 2ра да праща целувки ... то тва да не му е баница е е*аси пича
There is no right or wrong, only fun or boring
разбирам те напълно, имах абсолютно същия проблем и то не само един път.. а мисля, че ти беше написала в някоя тема, че сега си си намерила момче и те обича .. според мен ако те обича ще е само с теб няма да пише на други нито да излиза с приятелките си след като на теб не ти е приятно (ако ти е де). Аз съм на това мнение.
Хора много , Човеци малко !
Мисля, че повечето хора тук, които реагираха със смях на тази тема, не разбраха основното, което се крие в нея и то е - ДАДЕНАТА ДУМА и даденото обещание... Защо е обещал, след като след това е продължил да го прави??? Дал е дума, обещал е! За това става въпрос! За доверие! И ако повечето хора тук си мислят, че това са просто едни емотиконки - не, не са! Това е доверие между хората! И ако държиш на някого - ще направиш един такъв лесен жест и може да ти се струва глупаво, но когато го правиш за човек, когото наистина обичаш - не е! И моят приятел имаше такъв профил, заедно сме от повече от 2 години, а той го деактивира, когато бяхме на 3-я месец, защото му казах, че не ми е много приятно да виждам тези коментари.... Без нищо повече да му кажа ТОЙ САМ ГО ИЗТРИ... Какво показва това??? Че му е пукало достатъчно за мен... Замислете се колко много значат тези малки неща!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Според мен е искал да го оставиш![]()
И все пак ... Защо , по даволите , хората трябва да имат профили в Импулс и да си пишат разни глупости.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
![]()
![]()
![]()
абе, бате, вие сте откачени бе. писал коментари- много важно. в реалния живот изневерил ли ти е?! та тва е некъв тъп сайт.. защо хората са склонни да вярват на виртуалните простотии, вместо на реалните- не знам
![]()
Имало едно време..
Същото беше и с мен и приятелката ми, първо си направихме общ профил, а после изтрихме тези простотии, на кой му трябва да ни гледаПървоначално написано от purple__love
![]()
Бе вие в кой свят живеете![]()
За некви шитави емотиконки и вече ви е свършил света :Д
Баси глупавите хора о.О
Т'ва тия сайтове за т'ва са направени .. за такива откачени, дето си нямат работа и се занимават с некви емотиконки и плюсчета о.О
![]()
Авторката - вземи се в ръце, не живееш в компютъра, нали ?
Излез, живей, подишай чист въздух :Д
К'ви са тия простотии, дето ги прайш о.О
Ц, съвземете се бе :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
. . и моятт приятел се дразни от това, че пиша целувки и там другите му работи в импулса . . но ме помоли да не правя така . . защото много ме обича и се дразни и му обещах и одържах на думата си . . не ми е за такива тъпи работи . . не бих загубила приятеля си заради някакви тъпотий, които не ме вълнуват . . ти си води изводи .. права си ! Но все пак стискай зъби и виж колко те обича !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Според мен се опитва да те дразни и да ревнуваш, а ти не трябва да се даваш на това. След като си го оставила, продължи напред.
Животът продължава нали така? Най-добре ще е да те загуби. Мисля че,ще те оцени,едва когато те загуби!![]()
АПФ!
Ся ще се изкараш най-невинната ,а него най-грешня..
Е па,преценил е,писал е такива емотикони!
Е па моме,човек има нужда малко и от свобода,кво толко си се палила,псал ги е,е па писал ги е,кво толко си се друскала..пикла![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ем права си е ..обещал и е ..не го е направил -аз най мразя някой като ми обещае нещо да не го направи или да не си спази обещанията .. утре може да стане нещо по-сериозно ..кака да му вярва ? 1 път стига да я излъже ..айй махай го тоя
![]()
If I played you like a toy?
щото сме много надъхани колко сме велики, а сме примитивни и първосигнални в 95 % от случаите...Първоначално написано от Take_That
а с импулс нещата винаги са яко сложни..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хора, защо оставяте такива глупави, дребни, тривиални неща да ви съсипят отношенията?!
Ти че се впрягаш твърде много заради някакви си там емотикони, впрягаш се.Но той защо продължава да ги слага в коментарите си, след като си дала да стане ясно, че не ти е приятно?!Може би си била прекалено властна в изказа си и той го е видял като влизане в ролята на "мъж под чехъл".
all day... all night... what the fuck?!
че сте смешни, ама...Тъй е обаче, тъй. Днес емотикони в импулс, утре тройка със най-добрата ти приятелка и съседката.
![]()
ScionOfStorm, пък като се намеси и Скайп, испанските сапунки ряпа да ядат.
++Първоначално написано от Rounder
може да си му омръзнала
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Това се подразбира.Защо иначе ще й прави напук, ще се рови в сайтове за запознанства и ще зарибява кифлите там?Първоначално написано от mishanavolley
![]()
Въпросът е дали става дума за временно отегчение и желание за разнообразие или сериозен проблем и скорошен край на връзката.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Съгласна съм с теб. Наистина сме такива и то до голяма степен. Само че понякога една такава примитивна и първосигнална рреакция руши всичко било то връзка, приятелство и т.н. и после ходим да си блъскаме главит, но връщане назад в много случаи няма...
И, за да не спамя в темата на момичето - кажи ни как се развиха нещата?![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ами скъсахме неска говорихме с него и той каза че го е направил нарочно за да скъсаме .. просто ми е ходил нарочно по нервите .. причината - не я знам .. каза че няма причина все пак аз съм казала край .. и накрая .. да си останем приятели и това е![]()