.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

нуждая се от спешна консултация с някой по опитен човек

И така значи с приятелката ми го направихме първите 2 пъти без презерватив и точно на 3-тия ден започна да и прилошава сутрешно време и след няколко дена ми каза ,че и гърдите я болят.Изчакахме да и дойде месечния цикъл да видиме дали ще закъснее но не закъсня дойде и на 25тия ден но все още се оплаква от прилошаване леки болки в гърдите и даже коремът и е подут леко и не знам дали е бременна или не някой ако е имал същите опасения и се е справил моля да драсне 1 ред ;]]] благодаря предварително
    YEAH

Град
    софия
    ами според мен не може за два дена да повръща може да е от друго нещо от храна или де да знам.. но според мен отивайте на лекар

Град
    Бургас
    На лекар задължително !

Град
    Горна Оряховица
    Не е бременна Другия път, за да не те боли главата - презерватив

емм дано не е ,защото бях чел някъде из нета ,че е имало жени на които цикълът им не е закъснявал и пак са били бременни а и на всичкото отгоре това с подутия корем ме тревожи още повече вече е 3тата седмица след първия път
    YEAH

Силно ме съмнява да е бременна,но все пак щом са минали 3 седмици може да направите 1 тест,за да се успокоите.

аа може и да е тъп въпроса но нали тея Surecheck са най-точни?
    YEAH

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Така се води, че са най-точни. Вземете от тях.

Мерси!
    СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ
    YEAH

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Направете един тест или отидете на лекар - за да сте спокойни и да знаете,какво да правите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Направете един тест или отидете на лекар - за да сте спокойни и да знаете,какво да правите

според мен и теста и лекаря
    I don`t care .. ;] ..

а дали ако отидеме само за преглед при лекаря ще е нужно да идва и родител на момичето?
    YEAH

Голям фен Аватара на Callisto
    За да се оплоди са нужни 3 дена и по-рано няма как да се проявят типичните имптоми. Те се проявяват към 7мия ден след забременяването ...сиреч 10 дена след злопулучния акт.
    След като и е дошъл цикъла не се притеснявайте не е бременна. Симптомите могът да се дължат на ПМС (предменструален синдром). При всяка жена симптомите му са различни, но се проявяват като подуване на корема, болки в корема и гърдите, отпадналост...понякога и световъртеж и чувство за гадене, но при всяка жена е различно. Не се безпокойте, но следващия път задължително ползвайте презерватив, усеобенно след като не сте добре запознати с нещата. препоръчвам ви да прочетете някоя книжка или да се разровите из интернет просто за малко обща култура.

Цитирай Първоначално написано от ck4
    а дали ако отидеме само за преглед при лекаря ще е нужно да идва и родител на момичето?
    Не е задължитено! Ако искате да е безплатно минете през личния лекар да ви даде направление иначето може да се разделите с 30лв. Процедурата е следната:
    -отивате при гинеколога и казвате, че е за профилактичен преглед.
    -подчертайте, че и е за първи път, за да е по-внимателен
    -кажете, че е правила секс(никога не лъжете точно този лекар)
    -ще помоли, ако има придружител да напусне кабинета (това включва и родителите)
    -лекаря няма право да дава доверена от вас информация, но ако се притеснявате, че ще се разприказва го помолете да си мълчи.
    -ще се наложи да си свали панталоните (най-удобно е, ако е дошла с пола)
    -ще и вземе секрет и ще и вкара съврем малко една камерка във вагината...няколко милиметра, не повече.
    ...тем подобни не е страшно!

Определено. Аз съм ползвала от тях и веднага ми излезе точен резултат. Хубавото е, че са и много евтини и ги има във всяка аптека.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Определено. Аз съм ползвала от тях и веднага ми излезе точен резултат. Хубавото е, че са и много евтини и ги има във всяка аптека.

Ааа относно тези тестове и аз имам въпрос и за да не пускам нова тема ще пиша тук..
    Има ли такива тестове, които дават резултат до 1 седмица и няколко дни след акта ? Колко са точни, във всяка една аптека ли ги има, какви цени са и ако има препоръчайте някакви марки ?

Не е бременна..но лекар задължително.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Callisto благодаря ти за изчерпателните отговори! Ще направя така както каза мерси :P ее имало е още свестни хора по тея сайтове бе (whew)
    YEAH

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не може да има признаци толкова рано Щом й е дошъл цикъла не е и бременна.Така че не се притеснявай, но следващият път го правете с презерватив

roadrunner мисля ,че тестовете не надвишават повечко от 5-6 лева но не знам дали има такива за след 7 дена все пак отиди до някоя аптека и попитай
    YEAH

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    На лекар задължително !
    мхм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си