- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да скъсаме.
Ходя с едно момиче от 1 месец вече ,но не изпитвам същите чувства към нея и искам да скъсаме.Тя винаги иска да посяга на живота си и при най-малкия проблем с мен или се скараме или нещо друго и е готова да се самоубие как да скъсам с нея ,като постоянно ми повтаря ,че ако скъсаме ще се самоубие?![]()
еми как ще имаш чувства към човек, който е толкова лигав и слабохарактерен, че след най- малкото скарване иска да се самоубива.. или кажи на майка и кви ги дрънка и да и тегли един здрав бой, или просто късай с нея, споко, няма да се самоубие, на никой след 1 месец не му стиска чак толкова..
Имало едно време..
А ти и вярвашВие сте само от месец заедно,после ще е по-трудно.И как ве4е не изпитваш същото,минал е само месец....
Вероятността наистина да се самоубие е към 0.1%. Неприятно е, но както и да скъсаш с нея, ще реагира пресилено и няма да е приятно преживяване. Момичетата може и да ме линчуват, но може или по скайп/телефон, или просто да започнеш все да се правиш на зает, да "не ти се излиза" и т. н. (вторият не е много желателен, защото е най-тъпия начин да зарежеш гадже) - ако не ти стиска да й го кажеш в очите, това са вариантите.
Ъ? Имал си чуства и за един месец са се изпарили .. ъ? Омръзнала ти е ?
Да се самоубие чак - не вярвам. Най много да страда дълго време ..
Но за всеки случей спомени на някой приятел/роднина да я наблюдава.
Но не казвай защо.
Като я слушам каква е, на мен и седмица щеше да ми е достатъчнаПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Няма да се самоубие. (или ходиш с психично разтроена глупачка)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ми тя е супер лигава и постояно се сърди и за най-малкото нещо и е способна да се самоубие защото 1-вият път ,когато се скарахме си преряза вените.![]()
Иска само с нея да излизам ревнува даже от сестра ми.![]()
Защото си бях сложил една снимка на скаип ,кадето ме е целунала по бузата.![]()
П.п- аз съм на 19 ,а тя е на 16.
+1Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от pitbullxx
Тая май има акъл на 10 годишна .. Накарай я тя да скъса с теб. Отдръпни се, дръж се студено. Все някога ще и писне
![]()
Тяхните незнаят ,че ходим.Аз исках да се запозная с тяхните ,но тя неиска вика ,че не я обичали и че си имала само мен.![]()
Не казах запознай се, казах "предупреди ги", т.е. да я следят да не си направи нещоПървоначално написано от pitbullxx
![]()
психарията батеПървоначално написано от pitbullxx
махай я тая, луда е за връзване.. и все пак внимавай, да не направи верно нещо.. най- добре започни да се държиш като олигофрен и я отдалечи
![]()
Имало едно време..
значи да се опитам да я отблъсна?
![]()
Ще се опитам![]()
да бе знам ги тея посягания на живота ..казва ти в скайпа че ше скочи от моста ,изклюява си скайпа ,компа ,тела и отива на кфе с приятелки![]()
If I played you like a toy?
Скъсай с нея без да ти пука. Егати лиглата.
Може да кажеш на техните как те заплашва. ^^ Даже ще е хубаво.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Олеле, остави я да се самоубие, да пази ГОСПОД от такива хора![]()
Ще реве ,ще реве и ще се откаже все някога.
Много слабо да се самоубие.
Я стига!
Кажи ми,кажи ми,кажи ми,че не си толкова ограничен,че да вярваш на клишетата от сорта "Ще се самоубия,ако скъсаме."!
Слагай края.![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
И после като се самоубие кой ще се чувства виновен.
Повярвай ми няма да го направи. Един човек като е решил да се самоубива не го тръби насам натам, а просто го прави и толкова - свършва се. Като ти казва тези неща много умело те манипулира. Щом не изпитваш към нея вече същите чувства просто се разделете, няма смисъл да се залъгвате.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
АзПървоначално написано от w0sh
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Искам да ви видя вас, когато ви кажат такова нещо колко ще сте сигурни.