- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя..да кажем ,че съм ЛЕКО объркана ...
Чудих се къде да пусна темата ...в Секс или тук...но реших да е тука .Ако трябва я преместете.
Така ..значи историята е следната: С приятеля ми сме заедно от 4 месеца ,водим полов живот от близо месец исме го правели до сега само 3 пъти ...поради обстоятелствата и т.н . Проблема идва от там ,че след като днес се уговорихме да ида утре в тях /сещате се ,че ще има секс/ аз му казах ,че НЕ желая да го правим БЕЗ презерватив... а той започна да ми опява ,че и той държал на меннието си и искал да го правим без.. защото 1. не можел да го сложи добре, 2. така му било тъпо, 3то. не му харесвало така ..било по- яко без гумата![]()
И двамта бяхме девствени преди да го направим. Първи сме си . Неразбирам от каде е тая увереност у него ,че може да се сдържа и че щял да ме пази ?!?Казах му ,че се притеснявам така и че не ми е мн конфортно .Верно и за 2ма ни удоволствито ще е по-голямо ,но за мен е по добре да се предпазя ,не за друго ами просто защото до сега тея 3 пъти в които сме го правели е било за супер набързо и нее свършвал ,понеже ме болеше доста и спирахме. Притеснявам се този път ,в който имаме повече време и спокойствие насаме ,да не стане някой гаф .Казах му че държа да си сложи кондома ... той измънка нещо и се съгласи.Обичам го . Искам и на 2ма ни да ни е хубаво .. но НЗ КАКВО ДА РЕША ..КАК ДА ПОСТЪПЯ ? Ако се съглася да го правим без , ще му угодя на желанието и ще съм доволна ,че му е хубаво ,но ако настоявам да го правим със ,сигорно няма да му е много кеф .. нз ?кво бихме ме посъветвали ...
![]()
If I played you like a toy?
ти си отговори сама.. първата си му и той няма кой знае какъв опит.. рано е да му се доверяваш требна му още тренингНеразбирам от каде е тая увереност у него ,че може да се сдържа и че щял да ме пази ?!?![]()
не бързайте..
Имало едно време..
Няма вариант да се усеща достатъчно добре, щом е неопитен. Просто е твърде самоуверен пубер, който мисли с оная си работа. Сложи му ти презерватива - така избягваш ситуацията ти да го гледаш, пък той да се опитва да сложи презерватив. И какво означава "не мога да го сложа"? Пишка няма ли си, презервативи от 20 стотинки няма ли - взема 4-5 и пробва сам. Аз без да съм слагала преди на истински член, още от първия път се справих да сложа на приятеля ми - само от това, което са ни обяснявали в училище и упражнението на дървения чеп и на двата пръста на един съученик.
Мен ако питаш - настоявай си на своето. Кажи, че те е страх, че преди самата еякулация се изпуска малко сперма, която той не усеща, но може да направи белята (това не е лъжа така или иначе), ако трябва му разкажи за "приятелката на една моя приятелка", която е забременяла и е имала големи главоболия заради такива изпълнения без презерватив. Но в никакъв случай не му позволявай да продължава така - ти си жената, ти определяш правилата (както се казваше - I have the pussy so I make the rules).
Тоз обича ли те?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
много сте ми смешни такива пишлемета. Да сте чували за предсеменна течност, от която също може да се забременее? А и какъв секс след 3 месеца, вие луди ли сте. Нито той ти е последното гадже, нито ти на него. ПУБЕРИ![]()
![]()
обича я, с оная си работаПървоначално написано от ShtrudeL
Ахм.Първоначално написано от playhard1
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от playhard1
Ем именно ве.. аз ко казвам ? щото има такава течност и за тва се притеснявам..сама казах че няма достатъчно голям опит да се контролира ..а и що да не правим секс![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
Ако ме обичаше с хуя си ,щеше да ме остави ,веднага след като му казах че няя му пусна скоро време .. а и не мисля че може да определяте кой как обича само по някакъв споделн проблем в форумаискам мнение конкретно по зададения ми въпрос , а това как се обичаме си го знам само аз и той
![]()
че тая течност да не би да си мислиш, че се контролираПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
въй ти ..хлопа ти нещоПървоначално написано от playhard1
казах ,че изобщо ме е страх да го правим без тъпата гума . 1во щото има такава течност и 2ро щото не може да се контролира добре
![]()
еми.. после да не създадеш поредната тъпа тема "бремена ли съм" :P
При всички обстоятелства - с презерватив. Ако той не разбира защо - значи още не е дорасъл за секс ... Какви са тези капризи, нямам думи ^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
еми кой мъж не иска да изпита върховно удоволствие ? с гумата е ясно че им е гадноПървоначално написано от YouDontKnowMe
Уау ^ Ами да го духат тогава . No condom - no sex.Първоначално написано от buuu
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Върховното удоволствие изобщо не е да правиш секс без гума...Първоначално написано от buuu
На първо време го правете с гума изобщо недей се и замисляй и недей да го умуваш, ако ще да пуфти да се ядосва и да ти говори на главата. НЕдей да го мислиш изобщо. Гума и това е.
Първоначално написано от thefreak
прав си ,ама .. ддзн искам да му е хубаво![]()
И на теб ще ти е хубаво ... С бебето в количката ... Или с един хууубав аборт. Примерно.Първоначално написано от buuu
Не ти го пожелавам !
Заради това ---> гума.
на крива ракета - крив й е космосът. като не може да си слага презерватив - му пречат. яко.![]()
Какво се захванахте с момичето бе, просто иска съвет.Дръж на мнението си и не отстъпвай, той трябва да уважи това, че те е страх и т.н.Ако не иска с презерватив му кажи, че за теб не е проблем и въобще да не го правите.Няма защо да отстъпваш, а и той не може да е толкова уверен след като го е правил 3 пъти до сега, та дори не е свършвал.
Кажи му че е идиот и да се замисли как ще му е да му викат татко...Ще се откаже набързо.
Брях,брях
Не го слушай, 97% съм сигурен че сте на по 14-15 години ...
Ай, роди му едно дете.
Какво толкова.
Ами доколкото разбирам приятеля ти е голям егоист!![]()
Не знам, но както ти се съобразяваш с него, така и той трябва да се съобразява с теб!