- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сайтове за запознанства.
И мен мнооооого ме дразнят, а особено ме дразнят коментарчетата им "Обичам те!" на всеки втори! Ква любов ма мърлоооу? Видели се 2 пъти, ако се видят пак ще се подминат, ама иначе за пред хората много се обичат ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Нямам конкретно мнение-"За" или "Против". И те са хора, търсят начини да се реализират.Всеки избира по какъв начин да е интересен. Някои търсят всевъзможни начини да се харесат на околните.![]()
Лошо не виждам.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Глупаво е, да. Но след като не съм от тези хора, не знам защо трябва да ме интересува и не ми прави впечатление кой какъв е.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Авторката е права...защо й се нахвърлят всички.Верно,че анкетата няма нищо общо с темата ама ..![]()
Твърдо против! Много са ми смешни някъкви грозни момичета, като вземат да се пудрят и да слагат по 100 тона грим и някъкви дрехи, които им седят супер смешно, то самия им начин на обличкане казва всъщност кфо има в главите им... толкова са тъпи, че няма на каде повече..Първоначално написано от MaGuSs
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!