- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс мислии ..
мии аз съм на 15 . Имам сериозен приятел на 16. С него не сме правили секс се още, защото мисля че не съм готова , но на последък постоянно мисля за това (вечер когато си легна си мисля как къде кога .. ще го направим и т.н.) и си мисля че това е знак че вече съм готова , че искам да го направим .. Според вас това от възрастта , от хормоните и т.н ли е или мойе да се дължи на това , че вече е време даа го направя .. (знам че не сте врачки просто питам .. )![]()
ми няма да чакаш разрешение от президента я ако си сигурна че искаш сега и с него давай ти си тази която решава
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Здравей. Тези мисли за секс не са само заради хормоните, но главната причина са те. Ти трябва да знаеш кога си готова и че искаш да правиш секс, а и въпреки че съм момче знам, че първият път за вас е важен, така че си помисли дали това е момчето с което искаш да го направиш за първи път защото това е нещо специално. Айде успех
![]()
!!!
мерси много , ако може и други мнения![]()
Съгласна съм с него. Ти си единствената, която може да знае готова ли си или не. Добре помисли, вярваш ли и обичаш ли приятеля си достатъчно, за да правиш секс с него за първи път. Много е важно да да си сигурна в отговорите си на тези въпроси, защото връщане назад няма.Първоначално написано от Mazacha
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Да и аз съм съгласна - ако обичаш момчето направете го! Но се пазете да не направите някоя беля...Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Само една молба имам!Преди да тръгнеш да се e*eш моля те прочети темите обозначени като Важни!Начетохме се на идиотщини за бремеността!
Мислите за секс са главно от хормоните!
И ти си единствената, която може да знае дали си готова или не!
Все пак си помисли тва ли е момчето с което искаш да правиш секс за първи път!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
+ [you sound like such a giiirlПървоначално написано от fear4o
]
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Айде само да не се обиждаме моля!Първоначално написано от krokkrok
А аз ще кажа като истински мъж, който уважава жената и чувствата йПървоначално написано от fear4o
Евала ти правя
![]()
Подкрепям написаното от него и още нещо се запитай - дали той не иска само секс? Но ако те е чакал дълго и не те пришпорва, мисля, че няма от какво да се плашиш, но ти го познаваш най-добре![]()
Мацко ако ти не си наясно със себе си,как хората ще са наясно с теб. Темата е безсмислена,все пак ти си решаваш,нямаш нужда от разрешение от когото и да е било. Запитай се дали наистина си готова за това нещо,защото за момчетата първият път не е нищо специално,докато момичетата първият път го помнят цял живот... Айде късмет и да се пазите.
Според мен значи това. И аз се замислям доста сериозно относно всички "малки" подробности, соу... Дерзай и внимавай![]()
това че си мислиш за секс не винаги значи че искаш или че си готова да го направиш. Сепиозно си помисли по вапроса и моля те ако го правиш си вземете презерватив!
За какво е закъсняла бе??Първоначално написано от g0sheto94
за съвещание
от сарказъм не разбираш ли?Първоначално написано от fear4o
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Дошло ти е времето да напуснеш клуба на девствениците май май ...
--------------------------------------------------------
кво вие ли решавате кога е "дошло времето да напуска клуба" когато иска тогава
(мир)
Първоначално написано от 1234565
![]()
Важна е теоритическата подготовка! Прочети всичко което има за възможни проблеми при първия път за да не се чудиш какво да правиш и да не пишеш спешно във форума повреме на актаИзберете си хубави презервативи, не от 50ст. и внимавайте да не останеш разочарована
Айде успех и кажи как е минало :P
+1Първоначално написано от 1234565
И Ева можем, ако решим да я агитираме!