.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

най-подходящата възраст...

Здравейте, аз съм на 13 и въпроса ми е на колко години е най-подходящо за момичетата да правят секс??
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Ми по принцип тогава,когато се почувстват готови и общо взето тва става между 15-17 год..естествено има и изключения..Важното е не толкова колко години си,а дали си достатъчно запознат,както със собственото си тяло,така и с всички рискове...всеки трябва да бъде отговорен,когато пристъпва към акта.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    [На Метри От Земята]
    от 15 до 17 е нормално
    Просто аз

ти щом вече не си го направила пак добре.. съгласен съм с NeverTheSame
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Според мен е нормално на 16-17 , но най-важно е да си готов/а..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    plovdiv
    16

Град
    В пространството
    16-18

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Ми по принцип тогава,когато се почувстват готови и общо взето тва става между 15-17 год..естествено има и изключения..Важното е не толкова колко години си,а дали си достатъчно запознат,както със собственото си тяло,така и с всички рискове...всеки трябва да бъде отговорен,когато пристъпва към акта.
    +1

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    16-17 е добре..

Ми,ако искаш и ти да си модерна,сега ти е времето.За съжаление в последните години,доста падна сексуалната границата по години при момичетата.Можеш да го направиш,когато си поискаш,но трябва да готова,но не само да мислиш,а и да чувстваш,че си готова.Защото всеки (най вече тийнеджърите-13-19) се мисли за мнго голям и много умен и със всяка изминала година,разбира,че предната не е бил толкова умен,колкото сега..........мое мнение...

Град
    Враца
    17-18 и нагоре... Макар, че и 16 е приемливо.
    еlsy

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Няма нормално (е не на 10г. де :Д )-когато си готова
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма дадена възръст.Не разбирам как изчислихте, че между 15 и 17 е най-добре? Просто исината е , че момичето трябва да е готово, да го иска и да е с човек, който е доказал ,че я обича.Има разлика между доказал и показал И освен това колкото по-дълго девствена толкова по-добре

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Няма дадена възръст.Не разбирам как изчислихте, че между 15 и 17 е най-добре? Просто исината е , че момичето трябва да е готово, да го иска и да е с човек, който е доказал ,че я обича.Има разлика между доказал и показал И освен това колкото по-дълго девствена толкова по-добре
    Ми той може да й е ДОКАЗАЛ и ПОКАЗАЛ, че я обича, ама тя да е на 12. Тя може да си мисли, че е готова, ама дали е помислила, че дори не се е развила достатъчно ;д
    еlsy

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Я се осъзнайте някои.. повечето го правят щото яко ги сърби долу,с хора,които не обичат и не ходят с тях... на доста тънка възртаст някои го правят,защото са 5 месеца с гаджето и мн се обичат,тя не иска ама мн го обича и за тва

аз съм момиче на 13 и имам приятел на 24 ,който много иска да го направим.мислите ли,че съм на подходяща възраст?той каза,че ме обича,и ако и аз го обичам трябва да го направим..

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Tarzano
    аз съм момиче на 13 и имам приятел на 24 ,който много иска да го направим.мислите ли,че съм на подходяща възраст?той каза,че ме обича,и ако и аз го обичам трябва да го направим..
    уат дъ фък
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Повече от фен

Та по темата: 16-18 и нагоре

Мега фен Аватара на t0d1t0
    12
    Станислава

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    подходящо е към 16-18,обаче побечето се изклецват към 14-15 ако не и по-рано

Кой когато се почувства готов! Няма най-добра възраст!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Относително е ...
    от 16 нагоре

Изобщо не си всеки загорял ще те заобича .. когато иска СЕКС

Зависи от развитието на човека, възгледите му и разбира се ситуацията, в която се намира. Но не по-рано от 12.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си