- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета,имам вапрос
след секс веднага ли тичате в банята?
Първоначално написано от zvezdi4ka_su
Отговор от едно момчеще :
Повечето с които съм бил - ДА! И е много хубав навик, щото така може да се предпазиш от доста евентуални болести.
Препоръчвам и на момчетата да правят така.
Good luck, Bad luck, Luck...
не отивайте веднага защото може да обидите полувинката.. може да се вземе за неприятен/на или си земете душ и двамата..
по принцип - не веднага,но ако не бягам до банята гледам да се забърсвам с нещо(ако разбирате за кое става на въпрос).
Дамм и аз така.Първоначално написано от qna0115
![]()
Ми не, зщото не винъги има баня там където го правя.![]()
Първоначално написано от Alexandra1993
Мда, случава. Аз, да споделя опит (не съм момиче, ама нали все тая, като става дума за подмиване) - винаги съм си носел една бутилчица минерална водицаи после в някое ъгълче или тоалетна хубаво го измивам, щото все по-сигурно си е така. Ето защо е хубаво човек да си има водичка под ръка.
Това и с интимни кърпички можеш да го направиш вместо да се поливаш с вода от шише.Първоначално написано от gir
Не винаги имам тази възможност. Примерно, когато не съм у нас.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Зависи от случая. Не винаги изпитвам необходимост да се измия. По-често не го правя.
Мда то ако беше толкова лесно ехеееПървоначално написано от gir
Как ще измиеш ХИВ с водичка примерно?
![]()
Не знам дали в България има такива. Ако има - да си купуват кърпички, ако ли не - бутилката с вУдицЪтЪ и това еПървоначално написано от SuNsEt
![]()
1. Теорията за ХИВ-а е спорна.Първоначално написано от slun4ice
2. Даже и да е вярна, при измиване се снижава шанса от зараза. Чисто математически.
3. По-добре да си се измил, отколкото да не си се измил.
Не веднага.Доста от пътите не съм в нас, а ако сме в нас, така и така следват още рундове или пък ако е последния просто искам да съм до него и да се гушкаме.Като си тръгне, тогава се къпя.
Предпочитам веднага след акта, даже спорим кой да е пръв в банята![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от DevilWish
съгласнаа![]()
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
А водата дали предпазва и от бременност?Първоначално написано от gir
Може би ако момичето скача на едно място за да изтече спермата и после се измие с вода и сапун няма да забременее... Ти как мислиш?
![]()
А дали според теб ако правя секс без презерватив с различни мъже но всеки път след полов контакт се мия това ще ме предпази от болести?![]()
РАЗХИЩЕНИЕ!! С чешмяна! Криза е! ..винаги съм си носел една бутилчица минерална водицапо темата: зависи къде сме ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
дам!!Първоначално написано от gir
Защото не можете да влезете двамцата лиПървоначално написано от Len4etyYyy
..
По темата.. Правила съм го веднъж, не сме се мили, тъй като времето и мястото не бяха подходящи, но определено смятам, че е нужно, поне с интимни кърпички;д
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..