- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да дам кратко и описатено заглавие на нещо подобно..
о0о0о даааПървоначално написано от xPafx
Обичаш си я отвсякъдеНяма какво да мислиш,освен ако не искаш да се измъчваш разбира се ..
Ох,нямам търпение да видя какво е станало (да прочета де)
така...малко ъпдейт по темата...
след последния път когато излязох с нея(което беше деня преди да пусна темата...) някак не е същата и почти не ми говори...игнорира ме и като че ли ми се сърди за нещо(не бяхме само двамата защото в последния момент се присъедини един приятел...в един покъсен етап от вечерта ние двамата с него започнахме да говорим с нея за нея...всмисъл...аз споменах че тя е интересна с това че никога човек не може да предположи моментната и реакция а той ме допъллваше...стана въпрос чв тя има склонност да изоставя неща и хора които вече не са и интересни и така...дръпнахме и един анализ в общи линии...но не сме били нито груби нито сме прекалявали...просто си споделяхме как я виждаме като човек и тя като че ли нямаше нишо против и й беше интересно...но в един момент просто рязко спря както си ходихме тримата и си замина...)...на практика няма за какво но това не е важно сега...
та оттогава не се е обаждала...не ми отговаря на смс-ите и най-общо казано ме игнорира...
важно е да се спомене че пича с когото я видях на нова година(и с когото ходиха...в продължение на цели 2 седмици след това...защото той учи в София и си идва в града само за ваканциите...) си беше в града за през ваканцията и те са излизали 2 дни след като е излязла с мен...може и това да има нещо общо с пълната загуба на интерес...
обаче някакси вече и отношението ми се промени...някакси ми омръзна всеки оът когато тя изпадне в подобно настроение(не се случва за пръв път...обикновено казва че е от напрежението покрай многото неща и хора на които трябва да обръща внимание...) аз да правя всичко възможно само и само тя да разбере нещата по начина по който е било предвидено да ги разбере а не по начина по който принципно го прави...защодо-да-тя има неоспоримо нестандартно мислене но това по някога и пречи...просто тяв се старае да приема всичко по различен начин...винаги упорито търси 'другата' гледна точка винаги гледа да не попада в стандартните рамки на мислене...
друг е въпроса че живее във...книга...мислех да кажа 'филм' ама първо израза е изтъркан и би загубил смисъла си в контекста и второ тя чете в пъти повече отколкото гледа филми(друг факт който ни сближава доста тъй като аз съшо обичам да чета макар че рядко го правя напоследък...и май само с книжки на Тери Пратчет...а и покрай книгите е придобила изказ достоен за уважние и способност да говори толкова увлекателно и убедително че дори ида греши би убедила човека отсрща в собствената си правота...освен ако човека отсреща не е също толкова убеден в своята разбира се...)...в смисъл...мисля че до някаква степен се отъждествява с някакъв събирателен образ на свои любимми героини от книги и се старае да пречупи живота си през такава призма че да изглежда че преживяванията и са сходни с тези за които чете...сякаш реалността не е достатъчно интересна за да се приема такава каквато е...
и в един момент когато нещо не съвпада със сюжета на който се е надявала тя просто...се цупи...
не знам...колкото и да е различна тя си остава момиче на 16 и малко или много нормалните капризи и цупене по неизпълнени мечти или такива които са се оказали неизпълними не са и чужди...
както и да е аз мисля че е време да спра да бъда човека който с цената на собственото си нещастие и загубено време да намества нещата така че на нея да и харесват и малко или много да се оттърся от представата че имам шансове за някакво бъдеще с нея...поне не и на този етап...мисля че трябва да я освободя малко от присъствието си и да я оставя да продължи напред както тя сама си е решила...
няма да е лошо аз също да си продължа напред...просто да не се съсредоточавам в това да и направя впечатление или да и доказвам неща които на практика съм доказал и преди и които нея вече не я вълнуват...
явно е била напълно убедена в думите си когато след като скъсахме ми каза че за нея всичко мжду нас е минало и то окончателно и безвъзвратно и всякакви опити от моя страна да променя това биха били безсмислени...или дори и да не е била категорична в момента когато го е казвала явно с времето е придобила пълна увереност в думите си и в крайна сметка единствения извод е че една година и малко повече от месец аз съм се заблуждавал и...съм си мечтал...но все пак осъзнаването на тези неща действа доста ободряващо и благодаря на всички които писаха в тази тема досега за адекватните съвети и мнения и за това че въпреки че можеха да се разграничат два варианта за действия според съветите които ми давахте мисля че и двата бяха адекватни...но просто предпочетох да прекратя това коео ме измъчваше толкова време тъй като единствения резултат щеше да е продължаване на тая история което не би било нито приятно нито смислено...
а за хората които ме посъветваха да действам и да й кажа всичко-не съм се отказал...на практика ако беше отказ трябваше да има от какво да се отказвам...ако се бях отказал щеше да е от някаква любов която поне е имала някакъв шанс за съществуване...а в този случай такава нямаше...тъй че не съм се отказал тъй като просто нямаше от какво...
нека темата си продължи тъй като мисля че има още какво да се обсъжда...предполагам(и се надявам де...) че някои от вас имат мнение по темата и може да продължим да си говорим(честно казано казах последните неща тъй като хората писали коментари досега бяха наистина мили и ми хареса начина по който говорят(и се надявам да продължаваме да си говорим така...)...радвам се че в темата нямаше прекалено груби и олигофренични изцепки които в подобни форуми не липсват...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
човече в доста тежък случай си попаднал според мен трябва да изчакаш да разбереш дали ти се сърди или просто нещо не е в настроениее и за това не иска да ти отговори на обажданиятаа ии да и кажеш всичко н един открит разговор на четири очи така тя ще разбере наистина какво чустваш към нея и може и да ти обърне вниманиее защото от една степен това което чувстваш може да се нарече меко казано любов имаше мнения че не заслужава толкова много любов и при мен е така ноо в малко по различен вариан така че според мен повече любов никога не е излишна важното е тя да разбера как се чустваш като те погледне защото това поне според мен кара момичетата да се чувстват полъскани ... сигурен съм че като разбере всичко това което написа тук ще промени отношението си към теб ... свалям ти шапка за всичко това което чувстваш въпреки стореното от нея което ее много тежко ... надявам се да се оправите с това момиче ... важното е да не се отказваш и ти не го правеш което ее много хубаво ... наистина трябва да има повече хора като теб не само момчета но и момичета
+Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Амиии...аз казах какво е мнението ми за сегашното положение и разказах за събитията в последните дни в предишния пост и мисля че не е лошо да се обърне повечко внимание на тази част...
'...както и да е аз мисля че е време да спра да бъда човека който с цената на собственото си нещастие и загубено време да намества нещата така че на нея да и харесват и малко или много да се оттърся от представата че имам шансове за някакво бъдеще с нея...поне не и на този етап...мисля че трябва да я освободя малко от присъствието си и да я оставя да продължи напред както тя сама си е решила...
няма да е лошо аз също да си продължа напред...просто да не се съсредоточавам в това да и направя впечатление или да и доказвам неща които на практика съм доказал и преди и които нея вече не я вълнуват... '
и все пак всички които ми казват да действам звучат толкова убедени че ще постигна нещо с това а аз някак...
не знам...последния път като излизахме с нея и тя си тръгна така изведнъж...сякаш нещо в мен се пречупи...сякаш някак рязко...спря да ми пука...
просто си помислих известно време и си зададох въпроса 'струва ли си?...' и това което от една страна ме плаши а от друга ме успокоява е че отговора май е 'не...'...и все пак...
ох...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Браво браво...подкрепям това ти решение..Стига си я поставял над себе си.Колкото повече се тича след едно момиче,то тя повече ти се качва на главата.Дала ти е игнор...ми ок,оставяш я и толкова...Гледаш напред и не се връщаш назад.Нека си живей живота...личи си че си свестен пич и ще си намериш някоя по-добра от нея!Първоначално написано от blader
![]()
Просто е да се каже, мнооооого е трудно да се случи!Първоначално написано от mishanavolley
неоспорим факт...Първоначално написано от radybt
особено за мен...
ох да не почвам да обяснявам съмненията си относно моите външен вид и въобще същност които според моите наблюдения повечето момичета напоследък(поне тези на които попадам...) не възприемат като тези на човек с когото биха могли да бъдат нещо повече от приятели...
echii <3
Хей, ама хайде сега тука комплекси.. Едва ли е така. Като съдя по постовете ти си много съвестно момче и това момиче изпуска много и не те оценява. Жалко за нея, може би след време ще се осъзнае и ще съжалява. Колкото до предишия ти пост, хубаво е, че си премислил нещата. Никой от тук не може да прецени най-добре за теб и да ти даде най-умния съвет, само и единствено ти си този, който може да го направи. Хубаво е, че си си задал въпроса "струва ли си?", което ще ти помогне от тук нататък и то доста. Не трябва да те плаши отговорът "не", по-лошо щеше да е отговорът да е "да", ей тогава щеше да зациклиш, а така можеш да продължиш напред и съм сигурна, че ще си намериш много свястно момиче, коео ще оценява всичко, което ще правиш за нея и ще те обича.Първоначално написано от blader
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Такаа.. ами,Принце,много често сме обсъждали тази тема и си достатъчно наясно с мнението ми.С надеждата вече напълно да си забравил това,което съм ти казвала десетки пъти и с риск да се повторя пред теб бих искала да ти напомня нещо - никой не може да те накара да се чувстваш по даден начин,ако ти не му позволиш да го направи.До болка познавам чувствата ти към нея,тъй като множество пъти си ми споделял по-голямата част от това,което си публикувал тук.Вярно е,че през последните месеци нямахме прекрасната възможност да си пишем често,но се радвам,че отново получавам актуална информация за твоето състояние и то навременно.
Бих искала да изразя щастието си,което изпитвам сега.Четейки коментарите тук и главно - твоите публикации,забелязах нещо в начина,по който размишляваш върху действията й,върху външността й,и самата нея.А именно - твоето израстване.Всеки адекватен читател,достатъчно запознат с историята,а и дори косвено,би имал способността да забележи точно това,което аз видях в твоите думи.Забелязвам и че силно си афектиран от мненията на хората,които са отговорили на темата ти.И това,до известна степен ме радва.Но сякаш нещо липсва.. защо не седнеш някой ден и просто да игнорираш всичко,което околните ти казват.Изясни чувствата си относно нея и това,което имаш потребност да направиш.Сигурна съм,че си го правил неведнъж,но смятам,че ще бъде полезно за психиката ти да практикуваш това по-често.
Относно самотата ти.Също знаеш колко много се дразня от това как представяш твоята самота.Ти правиш себе си сам.Затворил си се като...в инкубатор!Не виждаш очите на другите момичета около теб,които имат потенциала да бъдат красиви/или повече/ като тези на.. момичето.Ограничил си светогледа си и си се вкопчил в нея.Не бъди удавник,а просто плувец.Мини покрай нея.Огледай я.Ако тя не ти обърне внимание,просто я заобиколи и пътувай към другите,които през цялото време са очаквали да откъснеш погледа си от нея и да видиш тях.
Сигурна съм,че е прекрасна.Че е невероятна.Че никой няма право да говори за нея по груб начин.Не го правя.Може би просто срокът на годност на вашите по-близки отношения е изтекъл.В такъв случай... можеш да я оставиш на рафта за сувенири и отново да отправяш носталгичен поглед към нея.. да триеш праха от гладката й повърхност и да се радваш на достолепието й... но в същото време в ръцете си да държиш нещо свежо,което е жадно за твоето докосване,чието бъдеще също предвещава позиция на същия този покрит с останките на спомена рафт,но настощето да изживява някъде,вътре в твоето сърце.Но само ако ти му позволиш.
Не си глупав.Знаеш какво да правиш.От последните ти изказвания е ясно,че вече си решил какво да вършиш.Радвам се за теб и се надявам да пожънеш някакъв нов успех в твоя любовен живот,ако се наложи - не свързан с нея.
П.П. ... Радвам се,че не си се променил от доста време в насока на твоето писане.Запетаите още се реят някъде в нищото и си търсят място.. ;д Но както всички казват - аз съм Покровителката на запетаите .. и този път ще ти простя престъпното им отсъствие от писанията ти.. ;Д
Никога неможеш да си сигурен, че нямаш шанс с нея ... винаги може да си промени мнението, а ти можеш поне да опиташ да си с нея .. щом толкова те привлича .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Влюбен, влюбен, та чак загубен...Първоначално написано от EsteticLoff
Две думи: Прости,Забрави!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз мисля, че там където не е станало, никога не трябва да се опитва отново. Но ако действително си силно влюбен - действай. Като си силно влюбен играеш до край. Всичко или нищо. Ако откликне на чувствата ти, ще имав една страхотна връзка, ако ли не целият ти свят ще се срине. И все пак и двете положения са за предпочитане, пред това да левитираш на орбита около нея - прекалено далеч, за да я докоснеш и прекалено близо, за да се оттърсиш от нея веднъж за винаги. Всеки случай, не стане ли, ако са ти силни чувствата се отдалечи. Жена, с която не се е получило нищо, е като трамвай - спазвай дистанция или ще те прегази абрабар със сърцето ти. Успехи.
А сега резни крапа, всички момичешки глупости под формата на метафори, епитети, невероятни сравнения и всякаква друга сволоч, дето ти пълни главата с глупости. И сядай да си поговорим като мъж с мъж.
Сериозно, почти нищо друго не ме дразни толкова, колкото момче, което принципно умее да мисли, но мисли като путка. Сега ще ти кажа нещо за твоята "дама", не се обиждай: малката кифла не е нито прелестна, нито толкова обаятелна, неповторима, хеле пък мистериозна. ТИ и само ТИ я правиш такава, ТИ й даваш тези определения и твоето съзнание им дава сила.
Пич, тя не пикае розова вода и не сере теменуги. И честно казано, след дългогодишен опит с жените съм установил, че сутрешната ми ерекция е доста по-непредсказуема и мистериозна от представителите на нежния пол. Като се опариш няколко пъти и ще научиш колко елементарни са съжденията и реакциите на противоположния пол.
Имала не-знам-си-кви-очи, чела не-знам-си-кви книжки. Хохо, голяма работа. Ако хвърли поглед на личната ми библиотека ще си глътне езика с все сливиците, но това не ме прави някакъв уберменш.
Както и да е. Знаеш ли какво отличава мъжа от жената? Наистина, не е кура и не е липсата на цици. Разликата е в характера, в онзи неуловим мъжки мирис на воля, агресия и сила. Престани да третираш разни момиченца като подаръци от Бог и почни да третираш себе си като уверен, силен и развиващ се млад мъж. Не се оплаквай, не се тръшкай и не страдай за изгубени каузи (още по-малко, когато въпросните носят женски имена). Твоята работа е да усъвършенстваш себе си. Тренирай, учи, бачкай - върви напред. Развивай рисуването си, учи езици, започни интензивни спортни занимания, интересувай се от повече литература, музика, кино, etc.
А, да - поразреди срещите с кокошките и намери няколко момчета да се наливате с бира, да простеете и да обсъждате кой на коя е обърнал хастара и защо Аякс е най-великият отбор на земята.
След време ще започнеш да привличаш все повече женско внимание към себе си и ти ще си този, който избира, а не поредната играчка на на някаква заблудена пикла с красиви очи.
Има един много правилен "мотивационен лаф" за случая:
Go hard or go home.
Това е от мен.. Умната!
Another version of the truth..
Ами...виж...Първоначално написано от NeonBlack
опредлеено не съм казал че е най-хубавото или най-интелигентно момиче в света,вселената...and so on...
но определено е точно толкова красива че да не мисля за други и точно толкова интелигентна че след двучасов разговор да ми зададе въпрос върху който да размишлявам с дни след това...
както и да е...тия неща нямат особено значение в момента тъй като както неведнъж вече споменах от последния път когато излизахме отношението ми се промени...
вече някак...не ми пука особено...
колкото до описаните 'типично мъжки' практики...ъъъъм...някакси не ми се говори за футбол тъй като не съм фен...не пия не пуша...нищо...отделно не съм много спортна натура тъй че и това отпада като занимавка(не толкова щото не ме бива а щото нямам нужда и не ми се занимава...)
а и най-малкото не мисля че това са неща които привличат момичетата...според мене това си е чисто моментно усещане...не е нужно да си нито най-красивия нито най-умния нито най-богатия или надарен с нещо друго човек за да те харесват...просто трябва да има искра...
моя проблем е не толкова че се оплаквам че нямам нещо което отчаяно искам да притеавам(и което ще ми помогне да си намеря човек когото да обичам...) а че просто нямам късмет...
просто невероятностите случващи се по тази земя са от такъв характер че съдбата е склонна да свърже човек който няма никакви особени качества(по общоприетите стандарти де...) с човек който (по същите тези стандарти...) притежава неописуема красота,безграничен интелект и обаяние което привлича всички около него/нея...
но аз който се смятам за напълно average с елементи на неподправена странност стоя и зяпам как хората около мен се събират и си повтарят колко се обичат и как почти всички момичета се увличат по пичове които(да не се обиждат тия които попадат в рамките на описаната част от населението...) имат вид на потенциални мутри и чийто интерес към момичетата е на чисто физическо ниво(не се изкарвам любител на платоническата любов...твърде ограничаващо е...)...някакси се отчайвам...
не е като само да стоя и да гледам но просто или всички момичета край мен(с които смятам че бихме си допаднали де...) са заети,или няма такива с които да имаме общи неща(което не е задължително принципно тъй като общите неща могат да се появят и по време на връзката с даден човек...от какъвто и характер да е тя...) или просто никоя не ми обръща нимание...
и мисля че е по-скоро третото тъй като не съм забелязал и грам интерес от което и да е момиче към мен(принципно бих действал но просто имам нужда да видя че би имало смисъл...ако се засиля към човек който на практика въобще не го вълнува какво изпитвам аз ще се повтори до известна степен ситуаацията с момичето заради което направих темата...)...смятам че се дължи на чисто повърхностни причини...външен вид или музиката която слушам или...не знам...
но както казах мисля че е просто заради тия неща които принципно не са определящ фактор...и мисля че това е много жалко...
всмисъл...не съм някакъв зарибен метълист(вярно имам доста големи теоретични познания в областта и слушам на 99,5% такава музика...но не натрапвам това на никого и изобщо нямам вида на 'класическия метъл фен'...ако изключим дългата(при това не много...) коса и кожените гривни(много обичам да си кича какво ли не по ръцете)...)...не мисля и че съм чак толкова грозен...на практика не знам какво ми има но просто явно е това което хората наричат аура,излъчване или усещане...явно нещо в мен кара момичетата да ме имат за страхтен приятел но нищо повече...
което води до самота която при тези обстоятелства изглежда като константна величине...нещо чийто край ако въобще съществува се намира някъде в необозримото бъдеще...
echii <3
личи си,че си хлътнал по нея.не съм чела другите мнения и може да се повтарям. тя може да не е толкова прелестна колкото я описваш ,мисля че ти си я правиш такава.ако няма как да се съберете просто не контактувай с нея и не и обръщай внимание когато ти ''маха''. общувай с повече момчета и се опитай да я забравиш ,знам че е трудно но се опитай. това е философията![]()
![]()
Леле.. останах без думи,начина по който говориш за нея,по който се изразяваш-прекрасно е.. Завиждам и благородно хах,не знам кое момиче не би и завидяло де..) Колкото по темата..честно казано ,тя определено не те заслужава ..ии трябва да продължиш,направил си достатъчно за нея
![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от dydolinkka93
амиии...честно казано не знам какво толкова специално намират някои от вас в начина по който говоря за нея...аз просто се стараех да бъда обективен и подробен за да придобиете ясна представа за каква личност става дума...
нещата които казвам са си абсолютна истина а начина по който ги казвам си е...ми аз така си говоря(многословен съм и много подробен...понякога прекалено вследствие на което немалко хора се дразнят...но съм си такъв и ако трябва да съм честн си ми харесва...)
може би просто факта че използвам доста силни положителни определеие в описанията си прави впечатление...
ох...не знам на колко хора им се иска някой да говори така и за тях но...
на мен със сигурност невероятно много ми се иска да имам някого за когото да говоря по този начин...
не сравнявам другите с нея...в никой случай...
първо защото това е едно от основните правила при връзките с момичета-да не ги сравняваш с други момичета...
и второ защото няма по-добри от нея...така както тя не е по-добра от другите...просто...не бих сравнявал личности...все пак именно това че са личности прави сравнението невъзможно...
но за съжаление не мисля че ще се случи имайки впредвид изгледите за това да си стоя сам...най-малкото за доста години занапред...
колкото и да съжалявам да го кажа...на никой не му пука как говоря и дали е красиво или увлекателно...освен може би на хората във форумите които за съжаление не могат да ми дадат повече от хипотези и предложения и евентуално съвети за действия с потенциално положителни последици...
за съжаление не бих могъл да разчитам форума да ми реши проблема с това че никой не ме харесва...такъв какъвто съм...
затова пък мога да си споделям на воля всичко което ме мъчу...и го правя...
и мисля че тук ее момента да благодаря на всички които са толкова мили да четат и помагат за справянето с проблемите ми и с това че ми дават някакви надежди...
echii <3
Я синтезирайте 5-те страници в 5 изречения, че не ми се четат едни и същи неща по 15 пъти.
Авторе и твоя въпрос - ако обичаш в още 4 изречения.
Разбира се ако искаш точен и адекватен отговор.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
зарежи...няма как да стане щото на практика тука няма питане на което да се търси отговор...Първоначално написано от valdesbg
просто разказах история(и няколко свързани с нея...) и исках мнения...ако не ти се чете не се занимавай...
ако проявяваш интерес чети всичко...
и все пак историята е както са казали Nirvana...
...About a Girl...
echii <3
Е... все има някаква основна идея, и нещо около което се върти цялата история. Ясно е че е за момиче, а щом искаш мнение трябва да е за нещо. Искам да знам какво е това нещо.
Няколко изречения са достатъчни. Всичко друго е разтягане на локуми и сълзливи историйки, които искам да пропусна.
Занимава ми се, но не искам да навлизам в тийнейджърски любовни драми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House