- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да дам кратко и описатено заглавие на нещо подобно..
Много гадна ситуация се е получила на Нова ГодинаТочно като в някой филм.
А ти как говориш за нея..уф!
Малко са останали момчетата като теб,евала!
Баси тъпата!С извинения за израза! Аз на твое място до ся да съм я убила..
Много мразя такива момичета които се натискат с първия срещнат!
Хиич да не ти пука..Остави няма смисъл! Ся не искам да ти разруша самочувствието щот сигурно си хубав батко.. (батко щот съм на 13 а той на 17)
..Все ще се намери някоя по-хубава.
По-добра от нея, не някакъв парцал с красиви очи който изглежда "омагьосват" мъжете..
Не си струва, просто я заеби и се оглеждай за други. Хвани си друга приятелка, и постепенно ще забравиш за нея!
Дано съм помогнала, и пак за последно съжелявам за изразите които съм използвала!
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Сигурно ти си единственото момче,което е способно д защитава така яростно някое момиче и да иска да се вслуша в съветите на хората.Инат си,което си има и хубава и лоша стр.
Тя много те е наранила,може и да не е умишлено.Аз си мисля че за нея вече всичко е отживелица и минало!
П.С.:Предполагам кво ще кажеш "Ама ти не я познаваш тя е такава,такава,такава "(не съм толкова изразителна като тебе).
Знаеш ли преди време бях лудо хлатнала.Всички ми казваха че тва момче не е за мен и тем подобни,но и аз като теб си знаех моето.Постепенно обаче рабирах че вече шансове не мога да давам.Ти каза че си я заварил с друг е на мен трябваше да ми се случи на няколко пъти за да се осъзная и да си кажа "Кво прява аз тук...тряабваше отдавна да го съм забр...И с времето стана!
Търси си друго момиче тя те е отписала(знам че звучи грубо)![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първо, евала!!
Второ, на мнение съм, че трябва да се борим, за това на което държим. Ти ЯВНО много държиш на нея, обичаш я и т.н.
Не се отказвай. Един ден ще съжаляваш, ще се чудиш какво е щяло да бъде, ако си пробвал отново. Мисля, че си заслужава, любовта ти е голяма.
Не се отказвай!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
хах...'хубав батко'...едва ли...батко определено но 'хубав' не е определение което бих дал за себе си...Първоначално написано от blueprincess
не мисля че се вписвам в представите за 'готин' на момичетата...поне не и според това което виждам(всмисъл...типа момчета които биват харесвани и обект на инттерес...)
най-малкото чисто визуално ...дълга коса(не много де...),слаб,очила...походката на Jack Sparrоw...хахааа...
както и да е...не мисля че имам ансове с това момиче...всмисъл...явно наистина решението и е било окончателно и за нея това което имаше между нас е минало...без право на обжалване...
въпроса е че се чувствах кофти от това че имам нужда да обичам и да бъда обичан но чувствата които изпитвам(или може би трябва да кажа 'изпитвах тъй като е крайно време да спра да бъда нейния just in case...) ми пречиха да обръщам внимание на други момичета...може би съм пропуснал и възможности да прекратя замотата си(малко вероятно де...)...но така или иначе за момента съм сам и няма изгледи това да се промени...
мисля че преодолея ли нея...и това че съм страшно срамежлив и до известна степен пасивен ще успея и да намеря момичето което да оцени любовта ми и чувствата ми без да намира това че се интересувам от нея и се старая да правя така че на нея да и е добре за скучно и еднообразно...
засега обаче търсенията ми не се увенчават с успех...може би проблема е в мен...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Проблема не е в теб. Проблема е в нея, тя не те заслужава, но ако мислиш, че имаш дори и някакъв малък съвсем малък шанс. . . дейсвай. Никога нищо не се знае какво може да излезе.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Захарния памук няма да помогне... Пробвай с Sushard.Първоначално написано от w0sh
![]()
Майтапя се.
По темата: Ако още я харесваш я питай дали иска пак да трагнете. Няма да згрешиш![]()
Действай!Знам,че е лесно да се каже,но ако човек иска-винаги ще намери начин.
Няма невъзможни неща.
Да ви кажа честно мисля да не се занимавам...
всмисъл...всеки път когато излизах с въпросното момиче аз меко казано се разтапях...всъщност всеки път като я видех...
и ми личеше...
обаче така и създавах впечатлението че съм...да речем нейния just in case...човек който винаги ще има някакви чувства към нея(тя винаги го е усещала а и сме си говорили че имам по-специално отношение към нея...) и който винаги да и повдига самочувствието именно със своята отдаденост на непостижимата мечта тя просто да му позволи да го обича...
който един вид ако тя някога остан сама и не може да си намери приятел винаги ще е готов да и даде любовта и вниманието от които би имала нужда...
но не мисля че да поддържам тази и представа за мен и занапред е уместно...мисля че така бих изглеждал жалък
малко или много ще и покажа че и аз мога да поема контрол над ситуацията...или поне върху ефекта от чувствата си...
затова смятам да спра да съм винаги насреща когато на нея и се иска и да спра да я идеализирам(всмисъл...невъз можно е поне от гледна точка на това че наистина съвпада с представите ми за идеал...)...но естествено в никакъв случай да не се насилвам да я изкарвам 'лошата'...
просто да се освободя от нея чисто емоционално...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Не се дръжте като шундииии.
Отиваш и казваш всичко каквото написа тук.
Успех...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
13/14 годишните не могат да се изразяват по този начин!Първоначално написано от jimei
Предполагам, че е малко по-голям.
Искам и за мен някой да говори така.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нищо лично, ама ... ГЛУПАЧКА БЕ ! Как говориш за нея, ахх как само говориш за нея ... Мисля, че доста ти е завъртяла главата. Ама ти не спирай човече, опитвай, опитвай, опитвай ... току виж тя се вразуми (хъх). Или пък започни да я сваляш тайничко (да бе) полека, полека .. може да се получи отново. (:
ОМГ как ми се иска някое момче да говори така и за мен .. кажи и всичко което написа тук ! НЯМА ДА СГРЕШИШ ! ако не ти отвърне трябва да е пълна глупачка !
Toва момиче не знае какво губи просто![]()
Наистина
В наше време рядко се намират момчета като теб
Но...... все пак поговорете.Може би те е страх да не се отдръпне от теб като й кажеш ,че имаш още чувства, но ... все пак .... Трябва да й го кажеш ,защото т'ва те убива според мен.
Виж ,не знам ,не ти помогнах особено, но ако ти се говори може да ми пишеш едно лсУспех!
Трябва да действаш.... Всичко или нищо.![]()
Ъъъммм...извинявам се ако звучи тъпо след всичко написано и най-вече прочетено в тази тема(наистина прочетох много мили и вдъхновяващи неща...)...но поради причини които не ми се обяснява известно време няма да имам достъп до интернет...
и за да не се забравя темата моля някой или някои от по-активните и читатели да пишат нещо от време на време...просто за да не изостава на задните страници защото скоро мисля да дам информация как съм действал с въпросното момиче...
просто ако не е много нахално искам темата да...'живее' за да я допълня после и пак да коментираме...
благодаря на всички които биха се отзовали...
echii <3
Твоята история ме заинтригува. Наистина.
Просто какво ли не бих дала някой да говори така за мен...
Но всъшност ние, момичетата, сме много долни същества. Аз самата постъпих като това момиче- исках едно момче, харесвах го.. Но не бях готова да започна връзка с него. Виждах в него просто малко кученце, което можех да водя на каишка (знам, истината боли). Явно и тя мисли така. Наистина те цени като човек и не иска да те изгуби, но за нея ти не си човекът, с когото иска да бъде.
От друга страна.. Ни си ли мислил, че колкото по-близо си до нея толкова повече те наранява? Представи си как би се почувствал, ако тя си има приятел- да го гледа с онези красиви очи. Едва ли позицията, в която ще си, ще е изгодна.
Не мисля, че ти казах нещо, което не знаеш. Но все пак пречупи ситуацията през нейните очи. Може да останеш изненадан.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
що не пробваш да и го кажеш тва на нея вместо на нас ?
ами кво' да ти кажа всичко 1-во не се забравя. Ти си свикнал с нея, и може би затова се чувстваш така. Хвани си някое симпатично и умно момиче и ще свикнеш и с нея и т.н.![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
hey ti si napisal prekrasni ne6ta za neq ..ne znam za6to no sigurno prosto ne os1znava kakvo pritejava6 ti i kakvo izpuska...moje6 da 4aka6 da naprai ne6tu ili ako ne ti se 4aka prosto i kaji s16tite tezi ne6ta koito si napisal tyk....no ako izbere6 da 4aka6 ...6te strada6..i nqkoga 6te otmine ..dori i da ne vqrva6 ...no e mnogo trudno ...razbiram te , ni6tu 4e s1m momi4e ^^...
спри да и говориш и пълен игнор на такива. аз така направих и съм чук!
жени много, цици - двойно повече!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
и тъъъй...доколкото виждам от последните 2 страници с коментари всички ме съветват да предприема най-трудното...да и кажа всичко което имам да и казвам и фактически което съм казал и на вас(или пък второто най-трудно-да я забравя безвъзвратно...)...
не знам...в моследно време много мислих по въпроса(самия факт че пуснах темата е израз на неспособността ми да измисля решение..) и наистина смятам че единствения вариант в който ако не друго то поне ще се успокоя че съм пробвал е да изляза с нея някоя вечер и да и кажа всичко...как се чувствам,какво мисля за нея и какво е тя за мен,какво съм изпитал като съм я видял на нова година...всичко...
...и оттам вече каквото стане...
надявам се това да се случи възможно по-скоро...а когато се случи задължително ща кажа какво е станало и какъв в крайна сметка е бил развоя на събитията...
предполагам ще се случи до дни а дотогава не мисля че ще имам възможност да пиша(респективно и да чета де....) коментари в темата...
...затова още веднъж ще помоля хората които разглеждат темата да пишат за да може след като се случи каквото има да се случва да кажа какво е станало...защото това наистина ме мъчи от твърде много време и наистина резултата от разговора с нея ме вълнува невероятно много...
а доколкото забелязах вълнува и други хора кото сметнаха че историята ми е интересна...
до скоро(надявам се много скоро...)...
echii <3
Аз съм в същата ситуация както момичето,в което си влюбен ти.Имах сериозна връзка преди 6 месеца,която продължи 1 година точно,и от както се разделихме бившия ми приятел не може да ме забрави, то не знам дали някога това е възможно да се случи..понеже аз също не съм го забравила, просто ми е някаксии..не знам даже не мога и да го опиша.Таа той искаше да се сдобрим, аз постоянно му повтарях,че няма смисъл от тези предложения,които ми правеше,че няма никакъв шанс пак да се съберем,но той таеше някаква надежда вътре в себе си и не се отказа от нея.Явно толкова ме обичаше,че започна да се съсипва, не знам дали ме разбираш..започна да пие,не искаше да яде,не спеше по цели нощи(това го знам от негов приятел,който отчаяно ме молеше да се върна при бившото ми гадже и ми разказваше за всичко това)...Но аз не исках да съм с него,просто отдавна го бях преболедувала и нямах намерение да се връщам пак при него..Таа мисля,че ако тя не иска да е с теб,ти не бива да й се натрапваш кажи й едно ОК и я остави..знам,че ще ти е трудно,и че ще страдаш,но това да й даваш обичта си,която тя не иска..е глупаво...в смисъл изглеждаш глупаво в нейните очи...Аз ти го казвам от личен опит..и ако и при теб ситуацията е такава..по-добре опитай така..![]()