Аз съм в същата ситуация както момичето,в което си влюбен ти.Имах сериозна връзка преди 6 месеца,която продължи 1 година точно,и от както се разделихме бившия ми приятел не може да ме забрави, то не знам дали някога това е възможно да се случи..понеже аз също не съм го забравила, просто ми е някаксии..не знам даже не мога и да го опиша.Таа той искаше да се сдобрим, аз постоянно му повтарях,че няма смисъл от тези предложения,които ми правеше,че няма никакъв шанс пак да се съберем,но той таеше някаква надежда вътре в себе си и не се отказа от нея.Явно толкова ме обичаше,че започна да се съсипва, не знам дали ме разбираш..започна да пие,не искаше да яде,не спеше по цели нощи(това го знам от негов приятел,който отчаяно ме молеше да се върна при бившото ми гадже и ми разказваше за всичко това)...Но аз не исках да съм с него,просто отдавна го бях преболедувала и нямах намерение да се връщам пак при него..Таа мисля,че ако тя не иска да е с теб,ти не бива да й се натрапваш кажи й едно ОК и я остави..знам,че ще ти е трудно,и че ще страдаш,но това да й даваш обичта си,която тя не иска..е глупаво...в смисъл изглеждаш глупаво в нейните очи...Аз ти го казвам от личен опит..и ако и при теб ситуацията е такава..по-добре опитай така..