- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да дам кратко и описатено заглавие на нещо подобно..
А сега резни крапа, всички момичешки глупости под формата на метафори, епитети, невероятни сравнения и всякаква друга сволоч, дето ти пълни главата с глупости. И сядай да си поговорим като мъж с мъж.
Сериозно, почти нищо друго не ме дразни толкова, колкото момче, което принципно умее да мисли, но мисли като путка. Сега ще ти кажа нещо за твоята "дама", не се обиждай: малката кифла не е нито прелестна, нито толкова обаятелна, неповторима, хеле пък мистериозна. ТИ и само ТИ я правиш такава, ТИ й даваш тези определения и твоето съзнание им дава сила.
Пич, тя не пикае розова вода и не сере теменуги. И честно казано, след дългогодишен опит с жените съм установил, че сутрешната ми ерекция е доста по-непредсказуема и мистериозна от представителите на нежния пол. Като се опариш няколко пъти и ще научиш колко елементарни са съжденията и реакциите на противоположния пол.
Имала не-знам-си-кви-очи, чела не-знам-си-кви книжки. Хохо, голяма работа. Ако хвърли поглед на личната ми библиотека ще си глътне езика с все сливиците, но това не ме прави някакъв уберменш.
Както и да е. Знаеш ли какво отличава мъжа от жената? Наистина, не е кура и не е липсата на цици. Разликата е в характера, в онзи неуловим мъжки мирис на воля, агресия и сила. Престани да третираш разни момиченца като подаръци от Бог и почни да третираш себе си като уверен, силен и развиващ се млад мъж. Не се оплаквай, не се тръшкай и не страдай за изгубени каузи (още по-малко, когато въпросните носят женски имена). Твоята работа е да усъвършенстваш себе си. Тренирай, учи, бачкай - върви напред. Развивай рисуването си, учи езици, започни интензивни спортни занимания, интересувай се от повече литература, музика, кино, etc.
А, да - поразреди срещите с кокошките и намери няколко момчета да се наливате с бира, да простеете и да обсъждате кой на коя е обърнал хастара и защо Аякс е най-великият отбор на земята.
След време ще започнеш да привличаш все повече женско внимание към себе си и ти ще си този, който избира, а не поредната играчка на на някаква заблудена пикла с красиви очи.
Има един много правилен "мотивационен лаф" за случая:
Go hard or go home.
Това е от мен.. Умната!
Another version of the truth..