.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114
    Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    любов ...
    meaning?...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Човече влюбен си до ушите! Според мен трябва да поговориш с нея и да и споделиш чувствата си. Кажи и същите неща, които си написал тук - че харесваш очите `и и мистериозността и.
    +1000000000000000000

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За simi4ka става дума авторе.

Да вината е в теб - прекалено мекушав си и никва агресия няма в тебе. Е нормалано е да те бутнат в категория приятели.

Малко хъс, малко флирт и чар и си готов. За да получиш нещо - поискай си го. Не чакай другите да разберат че ти искаш "еди какво си".

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не се свалям на никой . Тва , че казвам , че ми харесва как мисли не значи ,че му се свалям .
    FUCKтически не ме интересува

И девоя (valdesbg) да си трае Човек да не каже нещо хубаво за някого и вече излиза , че съм му се сваляла . Ама сте и вие едни
    FUCKтически не ме интересува

Град
    Нова Загора
    да беее...то да не сме някой да каже нещо хубаво...
    оф...

карате ме да се чувствам безкрайно неудобно с такива изказвания...предполагам не е било приятно и на simi4ka...

не мисля че е уместно...

отделен е въпроса че което и момиче 'да ми се сваля' в този или който и да е сайт не бих подходил особено сериозно тъй като връзката от разстояние за мене е загубена кауза...пробвах веднъж но го приех много тежко...момичето още повече...беше страшно мъчително и за двама ни и не мисля да го причинявам нито на някой друг нито на себе си отново...
    (естествено обаче е когато човек срещне душа дотолкова сродна с негвата че да не признава порядките на обществото и възпитанието си само и само да е близо до нея/него...по какъвто и да е начин да пренебрегне ограниченията на пространството и обстоятелствата и дори да не се вълнува от неща като външен вид възраст и други в този дух...и да се радва на една духовно извисена платонична връзка без дори и един директен поглед...но аз не бих го понесъл...в най-добрите традиции на романтизма е двама влюбени поне да си кажат 'обичам те' в очите на лунна светлина или на фона на залеза...а не по скайп или телефона...)

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    тадам
    Аз бих казала, че прекалено се подценяваш, забелязах го в някои от последните ти мнение .
    Всеки е уникален сам по себе си . А дали на всеки му харесва - ами не . Разни хора, разни идеали .
    А това, че все още не си доловил интерес от страна на някое момиче не трябва да те притеснява . За всичко си има време . Каквото си е писано ще стане и не се стресирай толкова, гледай си живота, занимавай се с каквото ти е на сърце, рисувай, пиши, каквото умееш .
    Девойчето ще дойде .
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Нова Загора
    о да...всички винаги така казват...хората поставят нещата така че всичко става от самосебе си и някак е невъзможно еди какво си да не се случи стига да спазваш определени правила...

да ама не...

реално нещата са много по-изменчиви...не мисля че неща като 'за всичко си има време' са уместни...

мисля че прекалено дълго чаках някой да ме забележи и очевидно без особен успех...именно това е и проблема който се дискутира в тази тема в последно време...

просто не съм от тези дето един ден просто някое момиче ги забелязва и се влюбва в тях...казвам го защото са ме забелязали адски много момичета и си говоря и се познавам с адски много момичета...и няма нищо...в крайна сметка по пътя на логическото мислене трябва да се приеме че на мен явно нещо ми куца...мъча се само да разбера какво
    (не е това че съм прекалено самокритичен защото в крайна сметка не съм толкова тъп че в разговора си с момиче да почна да си изтъквам недостатъците така че да я откажа тотално...)...

а ми е толкова самотно...толкова ми се иска да има момиче за което да мисля...за което да мечтая...което да изпълва съзнанието и сърцето ми с любов при всяка мисъл и при гледката на всичко което би ми напомнило за нея...
    момиче с което да искам да си говоря и да съм си близък и с което да ми е приятно...което да ме кара да мечтая за докосването й и което да знам че ме оценява такъв какъвто съм с всичките ми странности и несъвършенства така както бих го правил и аз...
    толкова ме боли от тая липса...не знам...много хора искрено се чудят как може толкова да задълбавам в това но при мен нещата стоят така че наистина си боли...просто боли...не е като да се лигавя и да се вкарвам във филми...просто имам нужда да обичам и да бъда обичан...мечтая за това да виждам усмивката или изражението на искрено удовлетврение и радост коогато направя или кажа нещо...просто искам да има момиче което да правя щастливо с любовта си и което да знам че изпитва сходни чувства към мен...не мисля че искам нещо повече от това което всички около мен имат...и не го искам защото другите го имат...просто ме е яд че заобиколен от толкова много хора неоценяващи какви късметлии са бивайки с хора които ги обичат аз единствен стоя сам и гледам отстрани как момчета нагрубяват приятелките си,как момичета плачат защото тяхното момче им е изневерило...слушам как момчета обсъждат коя са минали снощи и как следващата им звъняла по телефона за да се уговорят...и никой не оценява любовта която му се дава или не смее да отдаде сърцето си на някого така че просто да го направи щастлив...фактически всички имат възможността да правят всичко това което аз толкова отчаяно искам да направя и упорито я пропиляват докато аз нямам тази възможност и не мога да направя нищо по въпроса...просто наблюдавам как всички тези чувства от едната стра биват напразни и неразбрани от другата докато си мечтая...да намеря другата страна и за себе си...другата страна която да разбирам и чиито чувства да възприемам и на които да се радвам с цялото си сърце...
    ...но не...не може...
    на мен това не ми е позволяно...
    аз мога само да си стоя...сам...и нищо не мога да направя...
    ...това ме съсипва...

echii <3

Град
    Нова Загора
    тая тема умре...
    жалко...в перид като този когато се чувствам толкова нежелан и самотен би ми дошло добре да видя че някой проявява интерес към проблема...но все пак явно няма да стане...
    всъщност се бъзикам...темата отдавна се изчерпа...мисля...вярно е че се чувствам самотен и нежелан ама пък вие какво можете да направите?...

нищо...

просто ми стана скучно и в същото време ми беше интересно дали се е случило нещо в темата...

ама няма...сушаааммм...

echii <3

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21

Всеки е уникален сам по себе си .

Мда, всеки е уникален. Както другите 6 милиарда...

Град
    В мислите на хората
    Сам да си ъпваш темата... е това вече е жалко. Особено когато последния пост е твой....

Заври се в някоя дупка и докато не ти стане добре сам със себе си не излизай и не комуникирай с никого.

Най-сериозния ми съвет за теб е това.

Dr. Gregory House

много повърхностно четох, честно. Просто, защото ме мързи, защото винаги се появява някой с такава тема от дъжд на вятър и защото съм минавала през най-различни етапи досега и не може нещо да ми грабне вниманието толкова. Пък и явно съм по-простодушна, защото не мога да си формулирам отговорът така, че той да ви е задоволителен, просто не ви вниквам в мисълта.

Не е нужно винаги да харесваш някого. Намерил си си момиче, което да ти съвпада с интересите, нещата не са потръгнали. Нормално е да ти е празно и все още да я преодоляваш(да, да, преодолял си я, аз не разбирам и така нататък), да ти е депресирано, ако щеш. Плюс това, колкото повече общуваш с най-различни(ама на вид само) хора, то тогава започваш да ги опознаваш и започват да ти се струват еднакви, започваш да знаеш какво ще кажат/направят, още преди да са го казали/направили, така се губи интересността в отношенията с околните и така. 12 часа е, повтарям:аз хал хабер си нямам от сложните ви души, да приемем, че съм написала тоя пост, колкото да трупам бройки.

Град
    В мислите на хората
    Рони филма е повече от трагикомичен. Оказа се че са писали 6 страници философски трактатии не могат да го смачкат в три сносни изречения.

Ей сега ще се намери някой да ревне как той бил различен,уникален, невероятен и как ние сме еднаквите мангалчета, дето само хейтят.

А иначе целия проблем идва от там че на автора не му е добрре сам със себе си. И от там тръгват магариите че няма и акк да му е добре с някой друг.

Dr. Gregory House

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Рони филма е повече от трагикомичен. Оказа се че са писали 6 страници философски трактатии не могат да го смачкат в три сносни изречения.

Ей сега ще се намери някой да ревне как той бил различен,уникален, невероятен и как ние сме еднаквите мангалчета, дето само хейтят.

А иначе целия проблем идва от там че на автора не му е добрре сам със себе си. И от там тръгват магариите че няма и акк да му е добре с някой друг.

Страаашна работа ти казвам...

Всъщност идеята да си ъпвам сам темата ми дойде заради носталгията...казах си 'отдавна не съм я виждал тая тема на първите страници...' и я изрових чаааак от 10-тата страница...представяте ли си?...

ииии таковата....ми т'ва е в общи линии...очаквах подобни коментари ама...честно казано не очаквах да се намерят хора които веднага да реагират...в крайна сметка целта да предизвикам интерес бе изпълнена(реално тая тема друга идея няма тъй като както споменах е изчерпана отдавна...ама скуката ме накара да изпростея за кратко...)...мерси за вниманието...

О...и valdesbg...често попадам на твои мнения по различните теми и съм впечатлен от изказа ти и обективната ти и реална гледна точка...казваш кратко и яsно нещата точно такива каквито са...

Или иначе казано имаш невероятната способност да перифразираш казаното до момента в дадената тема и да повтаряш вече изяснените неща...наистина достоен за уважение талант ...

Whateva...

мисля че един ключ ще се отрази добре на тая тема щото ако не се случи това мисля че аз и останалите хора които продължават да проявяват интерес ще продължим да изпростяваме и да пишем дълбокомислени и несъмнено красноречиво показващи интелектуално превъзходство коментари(съжалявам ако не е било това целта ...)

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си