- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бучки под зърната
Нали в пубертета на момчетата под зърната им се образуват нещо като бучки или деа знам акк се казва колко време трае тва ?
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
Ами не съм сиг.,но мисля че трае докато не се развият напълно гърдите![]()
В същия раздел горе има една важна темичка... Там пише всичко.![]()
Аз мисля че е момче,защото и аз съм момче и имах такива "бучки" ходих на лекар и ми казаха да слагам компреси с реванол и ми минаха за 6-7 дена.Ако си момиче незнам..![]()
Абе какви са тея бучки бе?![]()
В смисъл по самите зърна едни малки топченца ли?![]()
не по зърната а под тях точно перпендикулярно под тях и аз имам такива в моментаПървоначално написано от KumchoValcho
(мъжко съм)
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
И аз имам (почти на 17 съм).Така де те почти се махнаха вече.Споко като поотраснеш ще изчезнат.Ама ако гърдите ти приличат баш на женски значи имаш гинекомастия.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Не знам..Но предполагам,че се "явяват" при настъпването на пуберитета и може би ще се махнат към "края на пуберитета"/докато пораснеш и те леко ще започнат да изчезват
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ето линк към статия, където са обяснени "симптомите на започнала гинекомастия". Топчетата за които говорихте в предните постове са почналата да се развива млечна жлеза. "Мастни топчета" не е много правилно обяснение, защото освен мазнините има и тъкан на млечната жлеза. Ето самата СТРУКТОРА НА ГЪРДАТА, при мъжете е същото само ,че доста по-малко развито.
Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!
И аз имах такива (на 13 съм) на 12 години ми се появиха, обаче си изчезнаха. В никакъв случаи не ги опъваи или нещо такова, защото ще започнат да те болят много. Аз така ги опъвах и после много ме боляха. Ааа мазах ги с няккаф крем там дето тати ми го дадето не крем ми някфо мазило
![]()
Ебахти пуберИтета![]()
![]()
ПП:И аз имам такива работки.
Първоначално написано от eliyiy
Пича ви даде линк към важната тема...гледайте там и земете научете нещо за генекомастията.
Понеделник Гърди Вторник Рамо Курви И Културизъм само